HjemlighedHavearbejde

Der var mug i en urtepotte? Ned panik!

Nogle gange sker det, at selv erfarne elskere af potteplanter dannede hvide skimmel i urtepotter. Ud over bekymringer om, hvordan man kan slippe af med det, opstår spørgsmålet: hvad er årsagen til dens opståen?

Faktorer, der bidrager til dannelsen af skimmel

Den væsentligste årsag til forekomsten af hvide depositum på grundlag af en svampeinfektion. Der er en række betingelser, der er nødvendige for dets udvikling. Formen i en urtepotte dannes og på grund af lav temperatur og høj fugtighed, og vanding forkert (overdreven eller hyppig). Også bidrage til udviklingen af svampen blokeret drænhuller i bunden af beholderen for planter ikke har den klasse står substrat.

Mold i en urtepotte optræder ofte, når efteråret kommer overskyede dage. I denne periode planterne absorberede mindre vand, men den, der forbliver i jorden som et resultat af at sænke temperaturen af luften fordamper langsomt. Akkumulering, fugt skaber gunstige betingelser for udvikling af infektion.

Foranstaltninger til forebyggelse og måder at slippe af mug

At stoppe en mulig fungal overtræk i en potte anbefales at reducere den mængde vand til vanding af planter og hyppigheden af behandlinger. For hurtig fordampning af overskydende fugt kan være forsigtig med ikke at beskadige rødderne af blomsten, løsne underlaget omkring det. Det bør erindres, at forkert pasning kan føre til infektion og Anthurium, som kræver en masse fugt, og kaktus, som er uhøjtidelig. Find ud af hvorfor i en urtepotte mug, kan det konkluderes, at dens udseende ikke afhænger af tilstanden af anlægget, og fra eksterne faktorer.

At overvinde svampen, er det nødvendigt at rense bunden af beholderen åbning for anlægget, sikre god dræning og til at reducere hyppigheden af vanding. Måske blomst har ikke tid til at absorbere hele mængde fugt, hvorved det fordamper og danner på overfladen af jordens salt belægning. Det er bedre at vande planten og mindre rigeligt end den magre og ofte. Dette fremmer komplet vask af jordlaget.

En ændring af natur som en måde at spare planter

Hvis vanding regimeskifte ikke bringer effektive resultater, kan formen i en urtepotte vinde en anden måde. Det første anlæg skal transplanteres ind i en mindre størrelse fartøj. Hvis rodsystemet ikke tillader det, kan du kun udskifte det øverste lag af jord. Før omplantning pot anbefales at vaske grundigt og skoldes med kogende vand. Ideal - pokipyatit det helt i gryden eller spand i nogen tid. Så har du brug et fartøj til at tørre, hæld på hans nederste dræning materiale. For at slippe af mikroorganismer, der danner formen i en urtepotte, har brug for at blive antændt på komfuret eller dampet i kogende vand et nyt land før plantning. Denne regel gælder også for jorden, købt i en special-forretning, fordi det også kan være inficeret, og derfor kræver behandling. Dampning jorden kan anbringes i en si i kogende vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.