Selv-dyrkningPsykologi

Temperament - er noget, som alle bør vide

Det er ingen hemmelighed, at vi hver især har visse særegenheder. Temperament - det er de biologiske karakteristika af den enkelte. De er givet til os ved fødslen. Bestem personens temperament er meget enkel. Efter at have læst denne artikel, kan du nemt gøre det.

Temperament - er menneskelige kvaliteter, som han er født. Afsætte følgende former for det: flegmatisk, sangvinsk, melankolsk, kolerisk.

En person, der har kolerisk temperament - en nervøs, egensindig, overgearet, altid insisterer på sin egen, krævende af sig selv og andre, aktiv, adræt, følelsesmæssige, kan flyve i flint. Han altid fokuseret på én ting. Dybest set kolerisk - det er ledere og folk i høje steder.

Flegmatisk temperament er iboende i mennesket, der ikke bekymrer sig om andre mennesker, deres følelser og følelser.

Han bliver aldrig forstyrret om deres fiaskoer. Tøvende, velovervejet, forsigtig, nærig på følelser, ikke som store forsamlinger af mennesker. Gangart dovne, inexpressive ansigtsudtryk. Kan ikke koncentrere sig, laver flere ting på en gang. Venner har han få, da han ikke kan lide at kommunikere. Arbejdet er produktiv, rolig.

Den melankolske temperament er beskeden, mistroisk mand, der konstant oplever på grund af alle detaljer. Sådanne mennesker altid forblive i skyggen, på arbejde ingen ser. De er alle i sig selv hele tiden for at løse et problem, de opfundet. Ja, og de arbejder langsomt, med afbrydelser, fordi han var træt. På forsiden, de synes aldrig at smile, gangart - hurtig, men meget diskret, tilbage - krum, hoved sænket lavt, det træg.

Sangvinske temperament er munter person. Gangart sangvinsk hurtigt og trygt. Det koger energi. Life forhindringer og problemer den passerer nemt. Smil på optimistisk aldrig forlader ansigtet. Sanguine easy-going, elsker selskab. Han kan ofte ændre stemningen, men det forhindrer ikke ham til at være opmærksomme og aktive.

Han kan lide alle nye og ukendte. Hvis han er træt af noget, det øjeblikkeligt får en ny sag. Det kan ikke være nødvendig.

I én person kan kombinere to eller flere former i forskellige proportioner.

Med temperament tilhørende type nervesystem. Temperament - et psykologisk begreb, typen af nervesystemet - den fysiologiske, så de kan ikke assimilere.

Melankoli er en svag form for nervesystemet. Når det er muligt overspænding opdeling.

Flegmatisk - en mand med en stærk form for nervesystemet med inaktive processer.

Sanguine har også en stærk type med en stærk og mobilitet nervøse processer.

Kolerisk har hurtigt udtømt den stærke type nervesystem, hvilket kan føre til nedbrud.

Alle bør kende deres slags temperament. Fordi temperament - en vigtig indikator for den rytme, hvor nervesystemet af en person i stand til at fungere bedre. At kende ham, er det muligt at bestemme den måde du bruger din aktivitet og vælge den bedste driftsform.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.