HobbyHåndarbejde

Dukker - afdelinger. Boligindretning i traditioner deres forfædre.

I Rusland, rag dolls i århundreder var ikke kun legetøj, men maskotter også familie. Krupenichka lovede rigdom og mæthed. Lovebird vedligeholdt fred og harmoni i familien. Vejbred strand i vejen for modgang og tapre mennesker.
Slaviske dukker - amuletter var uændret attributter mange folkefester og fester. Recall, for Karneval, som normalt brændes for at fejre ankomsten af foråret. Hendes dukke - ikke noget som en større udgave af legetøj fremstillet af halm og klud.

Enhver slaviske familie havde sikkert i huset neskolkotryapichnyh dukker. De er ikke blot fungerede som en slags boligindretning, men også et symbol på rigdom, lykke, ægteskabelige kærlighed og troskab.
Børn morede med disse legetøj, der er knyttet til de kulturelle traditioner i deres forfædre.
Over krybbe hver barn helt sikkert hængende dukker, amuletter, holde fredelig søvn, kørsel væk onde ånder.

Selvfølgelig, vi moderne mennesker. Desuden er hedenskab længe været erstattet af ortodoks kristendom. Alligevel interesse i produktionen af ragdoll ikke forsvundet i dag. Det er en interessant øvelse for børn og voksne, og nogle gange en god kilde til yderligere indtægter.

Dukker - afdelinger. Master klasse på at gøre.

Slavisk klud legetøj er enkel udførelse. Dukken angivet skematisk komponenter i en menneskelig figur, men detaljer er ikke givet meget opmærksomhed. Hoved, arme, ben og torso er lavet af stof, halm eller et tykt garn. Den vigtigste dekoration og kontrast hver talisman - er hans kulør. For en smuk kjole af lyse farver anvendt bomuld, almindelig og trykte, bånd, blonder, knapper.

Selvfølgelig, de mest hensigtsmæssige dukker, amuletter i det indre af børnenes værelse. foreslår vi derfor du laver et par figurer med et symbolsk navn "Dag - Nat". At arbejde nødvendige kvadrater af linned eller rep stof beige og kul-sort, samt bomuld med et mønster af små blomster eller ærter, smalle, snoede fletninger, lille uld, tråd farve stof, blondekant.
En lille dukke - ward tur fra pladsen med sider af 15 til 15. Men størrelsen af legetøj, du kan nemt ændre dig selv.

Fold stoffet på diagonalen, og derefter igen at bestemme midten af pladsen. Nu ruller op stramme vat, pak det med en klud og slips stramt. Du har nu en dukke hoved.

De frie ender af stoffet bliver hendes hænder, og på samme tid og i dukken ærmerne kjole. Tuck hjørnerne inde og trække stof og tråd til at få nogle antydning af knaster. Nu, fra den lyse Calico skabe sig et rektangel på 25 til 10, sy det i ringen og er samlet på den øverste kant af stoffet. Det vil nederdel til dukke. For at sy den nederste blonder, skønhed, og at stoffet ikke er ved at smuldre. Oven på de syede bælte gjordsektioner og små. Nu dukken kan rite klar sarafanchik. Af farvet Calico skabe sig en lille firkant, fold det på midten og povyazhite som et tørklæde om hovedet. For det andet dolly gøre det samme. Selvfølgelig outfits har Dag og nat skal være forskellige. Efter de to tal vil være klar, vil fuldføre deres garderobe tilbehør. For eksempel kan perlerne gøres Boucicaut eller bælte med kvaster. Tilslut dukke par ved hjælp af en snoet fletning af segmentet længde på 20 -. 25 cm Nu Ward kan hænges i nærheden af barneseng.

Og i julen, kan du gøre for at dekorere huset temmelig dukke-engel. Men det har intet at gøre med den gamle slaviske magi, men dens fremstilling teknologi er klart lånt fra denne kilde. dukken legeme er dannet af en folie fødevarer samt i den foregående beskrivelse. Nederdel lavet af organza og er fastgjort til kroppen ved hjælp af en satin fletning, bundet i en sløjfe. Angel at være bæredygtige, lave en kegle af papir, en størrelse, at det kan være camouflage klud. Den ekstra folie, twist, fix figur i stativet. Folie eller papirklip fløjl par flapper og fastgør bagsiden af engel. Julen symbol er klar.

Rag legetøj du kan helt fifle med børnene. Sådanne øvelser ikke kun udvikle finmotorik, men også for at styrke det tillidsforhold mellem dig og din baby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.