ComputereComputerspil

Perfect World - 6 løb. Oversigt over testversion af Perfect World - den sjette løb

Massivt multiplayer rollespil i de senere år blevet mere og mere relevant. Sagen er, at internettet er ved at blive så tilgængelig som muligt, datahastigheden er meget høj, så der er ingen hindringer for skabelse af verden til at netværke og vedligeholde det i de hundredvis eller tusindvis af spillere på samme tid. Og nu, hvor dette er muligt, mange udviklere prøve kræfter i skabelsen af lignende projekter, men kun nogle kan lykkes og få fodfæste blandt favoritterne. Kun har eksisteret et par projekter i mange år og ikke mister deres relevans. En af disse er den perfekte verden - kinesisk MMORPG, som vundet hjerter af millioner. Det haster bekræftes af det faktum, at udviklere er konstant frigiver tilføjelser og opdateringer til Perfect World. 6 løb - det er en af de største opdateringer, der venter spillerne i den nærmeste fremtid. Hvad betyder det bringe?

En lille smule om spillet

Før vi taler om, hvad der vil give spillet Perfect World 6 løb, du har brug for at fordybe dig i en smule historie, og husk, at det er et projekt. Born, optrådte han tilbage i 2005, men har vundet verdensomspændende popularitet er ikke så hurtigt. Fra 2006 til 2008, spillet kommer i forskellige lande i verden, undtagen Kina, er langsomt ved at vinde en position på markedet. Den er baseret på kinesisk mytologi, selv om det foregår i en imaginær perfekt verden. De fleste MMO-spil gamer nedsænket i fantasy verdener, så det er vigtigt, at projektet er i det mindste noget originalt og unikt.

I 2005 kunne PW vise folk noget nyt - ud over det standardiserede pumpesystem på mobs og andre væsentlige elementer i enhver MMORPG, vil dette spil tilbyde spillere en masse flere muligheder for interaktion mellem karaktererne. Nu kan de blive venner, til at gifte sig, til at kommunikere, og udføre mange andre handlinger, der gør dette projekt noget mere end standard multiplayer RPG. Desuden, her har du en fantastisk mulighed for at tilpasse din figur i detaljer - hvis de fleste af de andre projekter, skal du blot vælge den race og køn af den karakter, og derefter få en færdiglavet model i PW har du mulighed for at bruge skyderne til at gøre udseendet af din karakter unik. Det er på grund af denne, og også på grund regelmæssige opdateringer af interessante og imponerende PW har eksisteret i næsten ti år og holdes på toppen. Men hvad vil behage fans af denne ene vanedannende spil Perfect World? 6 løb - det er, hvad der vil blive tilføjet med den nye opdatering.

Fundamentals of renovering

Hver opdatering kan være små eller store, det kan gøre nogle små ændringer eller tilføje til spillet en masse nyt indhold, og så videre. Hvis en samtale er på Perfect World, vil 6 løb blive tilføjet til spillet, sammen med en stor opdatering. Hvad der ellers vil være i projektet? For det første et stort antal små fejl rettet, bugs og fejl, hvilket indikerer at spilleren i en vis periode. Det vil også væsentligt forbedret grafik, spillet kunne opfylde moderne krav. Nye NPC'ere vil blive tilføjet, våben, udstyr og så videre, men det vigtigste - det er selvfølgelig den sjette løb. I modsætning hertil en af de største seneste opdateringer "Perfect World: degeneration", hvor der er indgået den cyklus af reinkarnation, opdateringen vil ikke have en specifik titel, så vil der i stigende grad blive dirigeret til tekniske ændringer. For eksempel, vil spillet blive overført til en ny, mere kraftfuld motor. Men det mest interessante, selvfølgelig, en ny race, som vil blive drøftet yderligere.

sjette løb

Som det er blevet sagt før, "Perfect World: Rebirth" - er en af de seneste opdateringer, som fortjener særlig opmærksomhed. Men den nye opdatering vil overraske gamere endnu mere, som led i sin nye løb vil blive indført - Klan Mist. Naturligvis dette løb har sin egen baggrundshistorie, der er også relateret til kinesisk mytologi. Ifølge udviklerne, Mist klan levede i en ideel verden, selv før der var mennesker. Men en dag en guddom så lederne af klan mørke kræfter og tog dem i fangenskab, bogstaveligt skar hovedet klan. Derefter de resterende medlemmer forlod i skyggen, hvilket giver den ed nogensinde kommet frem, at tage hævn over hele den ideelle verden for deres hårde skæbne. Det er i Perfect World ny løb 6 blev kaldt "Clan of the Mist", og med udgivelsen af opdateringen af dets medlemmer stadig komme ud af skyggerne.

natskygge

Så vil spillet Perfect World bringe en ny løb 6 er to klasser af tegn, hvoraf den første er Natskygge. Denne karakter er tættest på den klasse af Assassins, som bevæger sig lydløst, iført lys rustning og wielding en lyn rullet. Færdigheder det hensigtsmæssigt, således at den karakter er perfekt for dem, der ikke kan lide optankning, og anerkender ikke den rene troldmand. Spil Perfect World giver gode muligheder for nivellering alle klasser, så du ikke vil bo selv på første tomgang.

Moon mejer

Hidtil klanen of the Mist er ikke en ren angribende karakter, fordi den anden klasse er Lunar Priest - en variant af tryllekunstner. Bevæbnet med denne karakter er en særlig magisk le, og til sin rådighed vil være en bred vifte af kraftfulde magi. Perfect World løb tilføjede en anden mulighed, og nye figurer vil have spillerne til at pumpe - alle vil være tilfredse.

nye placering

Selvfølgelig, det sted klanen of Shadows i en ideel verden, simpelthen ikke har, så at opdateringen har planer om at tilføje mere til spillet og fuldføre den nye placering. I betragtning af, at kortet over verden allerede er fyldt til bristepunktet, og tidligere løb allerede baseret i udlandet, placering placering for en ny løb er stadig et åbent spørgsmål. Selv om der er rygter om, at det ikke vil være på jorden og over jorden, det vil sige, vil det være en hel luft placering. Og der er det nødvendigt for udviklere at sætte alt, der er på jorden, og for at skabe den lovede fangekælder. Hvordan vil det blive gennemført, ingen har nogen idé, men mest sandsynligt, udviklerne har deres egne planer, og spillerne kan kun forvente, at de vil blive præsenteret i 2015. Kinesisk Perfect World - er et spil, der i de ti års eksistens ikke har mistet evnen til at overraske sine brugere, hvilket er grunden til det ikke mister sin høje placering i top massivt multiplayer rollespil.

Færdigheder af nye figurer

Allerede det har nyttige oplysninger om, hvad skillami vil have nye figurer, Nightshade og Månen Reaper. For hver af disse udvalgte relevante kompetencer, som vil passe ind i deres billeder. Men disse oplysninger, selv om en officiel, mens ikke endelig, så der er ingen mening i at overveje alle færdigheder separat. Stadig kan ændre sig flere gange, selv om time-to-det er mindre og mindre. Tja, vi kan kun vente.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.