HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvad betyder af medvedok der?

Plantning udplantningsplanter i haven, alle ønsker at få en god høst. Men drømme er ikke nok, skal du også passe på planterne. Men al den omhu kan gå ned i afløbet, hvis opholdstiden cricket på sitet. Denne insekt er meget grådig, og vil ødelægge alle de planter i haven. Derfor er det nødvendigt at bruge alle mulige midler til medvedok, bare for at slippe af parasitten.

I udseende ligner insektet som en lille krebsdyr. Han bor under jorden, grave det dybe og bugtet flytter ud kun om natten. Det gør det vanskeligt at bekæmpe Medvedkov, er det ikke let at fange. Desuden er det er meget forslugen og ganger hurtigt. Larver og voksne kan ødelægge alle de grøntsager i området i en forholdsvis kort periode.

Hvad betyder af medvedok der? Det er nødvendigt at tage en række foranstaltninger for at sikre en vellykket udfald. Mange gartnere insekt bevægelser hælde sæbe løsninger. Men effektiviteten af denne metode er tvivlsom, da en flerhed af passager jordkrebs. Det eneste er at rydde op en del af larverne, murværk forstyrret afkom. Derfor er det bedre at arrangere alle mulige fælder i området, dette er den mest produktive folkemusik retsmidler for jordkrebs.

Det kan forgifte insekt på følgende måder. I en dybde på omkring 30 cm begravet majs, forgiftet med arsen eller klid blandet med zink phosphid eller natriumfluorsilikat. Også, cricket ikke lide skarpe og bidende lugt, så området kan plantes mynte, krysantemum, hvidløg, morgenfruer. Omkring senge kan grave lille rille i hvilke fiskehoveder stables, naphthalen, hældt infusion løg hud, lagt sand, fugtet med petroleum.

Hvis sådanne midler fra medvedok ikke hjælper, så er det tid til at anvende mere effektive midler, som omfatter en række kemikalier, pesticider. Selv om de vil hjælpe med at slippe af med den irriterende insekt, men bære en vis risiko for andre. Når du arbejder med dem, skal du tage forholdsregler, så sørg for at kæledyr ikke er forgiftet af giftige forbindelser.

I øjeblikket kan du finde forskellige midler til medvedok. Nogle af præparaterne skal installeres i hullet, hvor de lever af insekter. Nogle stoffer kan forårsage død af skadedyr i et par timer.

Nogle gartnere til bekæmpelse af skadedyr ved hjælp af de samme midler som for ødelæggelsen af Colorado bille. Men denne metode er tidskrævende og kræver en stor kontant udlæg.

Det er nødvendigt at gennemføre forebyggende foranstaltninger i foråret og efteråret. For at gøre dette, vil hele webstedet skal graves. Det bør også være at fange de jordkrebs at grave et hul i efteråret, og fyld den med gødning. Insekt vinter vil varme, og det kan nemt blive ødelagt i foråret.

Det er muligt at anvende ethvert middel ved jordkrebs, for eksempel for at fange det på øl, vand, bryg. I ekstreme tilfælde bruger stoffer såsom "Medvetoks". Vi ønsker dig til at slippe af med dette skadedyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.