Selv-dyrkningPsykologi

Umoralske handlinger: eksempler fra livet

Hver af os er medlem af et samfund, hvor der som regel en vis adfærdsmønster, der betragtes som normal. Det er forankret i begrebet universelle menneskelige værdier. Og vigtigst af alt, er det ikke krænkelse af de normer for moral og etik, som ikke skader andre. Men der er mennesker, der ikke følger ham. Tværtimod er de forsømmer moralske principper begå umoralske handlinger, der skader andre medlemmer af samfundet. Sådanne mennesker kaldes afvigere, og deres adfærd er uacceptabel.

Med henvisning til spiritualitet

Mange umoralske handlinger er umoralsk, ikke kun fra et menneskeligt synspunkt, men også religiøse. Tag for eksempel, grådighed. Usund trang til materielle ting ofte driver folk til at begå frygtelige handlinger, som de gør for at tilfredsstille sin grådighed.

Pride, en af de syv dødssynder i katolicismen, henviser også til de umoralske kvaliteter. Den overdrevne arrogance og mangel på respekt for andre mennesker ingen gør det bedre. Præcis det samme som utroskab. Utroskab - det er en synd, umoral, forræderi og ydmygelse af den person, som fik troskabsed. Mennesket, det er perfekt, er ikke værdig til tillid, respekt og gode relationer.

Vanity opfattes af mange som en socio-psykologisk ejendom på den person, som dog ikke male mennesker. De er ofte egoistisk, arrogant, nogensinde ivrige tro på deres egen overlegenhed. Det ser ud, er det dårligt at værdsætte og elske dig selv? Nej, det er okay. Men forfængelighed betyder udstille alle de ovennævnte show, der sker som regel gennem ydmygelse eller forsømmelse af andre.

bemærkelsesværdige eksempler

Mange af os har længe ophørt med at lægge mærke til umoralske mennesker, der er fundet næsten overalt. Et slående eksempel kan betragtes brugen af bandeord, er udbredt. Grimt sprog - er det, mæt uanstændige udtryk. De kaldes også uanstændigt. Hvorfor? Fordi de er skamløse, og derfor i strid med den offentlige moral.

Sprog, har længe siden blevet et velkendt og hittegods at chokere medlemmer af det moderne samfund, er stort set ophørt med at falde ind under kategorien af umoralske handlinger. I modsætning til de fornærmelser, der er bevidst ydmygelse af ære og værdighed for den enkelte. Og sådanne umoralske handlinger som lovovertrædelser ved lov. Alle bestemmelser vedrørende denne, der er foreskrevet i artikel 5.61 i den administrative kode.

modstridende adfærd

Hvis en person begår en umoralsk handling, han tydeligvis ikke passer den generelt accepterede moralske rammer. Men det svarer til bestemte former for adfærd i strid med reglerne. Deres er flere. Stofmisbrug, stofmisbrug, prostitution, kriminalitet, alkoholisme og selvmord.

Det menes, at en person tilhører en bestemt form for adfærd for en af tre grunde. Den første, mest almindelig i dagens samfund, sand ulighed på den sociale rangstige.

Alt er enkel. Den adfærd og uddannelse af en person påvirker hans indkomst. Jo mindre, jo mere sandsynligt den enkelte nedbrydning. Mange mennesker kæmper for at klare den skuffelse i hendes liv med hjælp af narkotika eller alkohol. De kan ikke være skylden for fravær af den interne "web". Fattigdom er faktisk en psykologisk prøvelser.

eksterne faktorer

Scoring umoralsk person, der skal være en form for adfærd kan også blive påvirket af det omgivende miljø. Det er ikke en hemmelighed, at de tanker og handlinger i den enkelte ofte dannes under indflydelse af familie, venner, kolleger, klassekammerater. Desværre, de mennesker, der er vokset op omgivet af personer med umoralsk adfærd, og intet andet end afvigende adfærd, ikke set, begynder at overveje alle sådanne regler.

Miljø og Samfund - en af de grundlæggende årsager, der danner den menneskelige bevidsthed. Ofte for at udrydde umoralske handlinger har brug for hjælp samfundsforskere, der ikke arbejder med en kriminel person, men en hel gruppe af mennesker.

Vigtigt og uddannelsesniveau. Sommetider mennesker er ikke bekendt med sådanne grundlæggende begreber som "etik" og "moral", på grund af deres uvidenhed. Fra generation til generation er gået regler, normer og traditioner, og det er en opgave for forældrene. Men nogle mennesker simpelthen glemmer at opdrage deres børn og til at indpode i dem bevidstheden om, hvordan du kan gøre det så godt, som det er umuligt.

Behandling af dyr

Man kan ikke undgå at påvirke den opmærksomhed og umoralske mennesker om vores mindre brødre. Dyremishandling er ikke kun en forbrydelse, men også en akut moralsk spørgsmål. Personer, der tillader sig selv at mishandle vores mindre brødre, accepteres ikke normal moderne samfund. De er dømt og censureret af andre mennesker.

Dyremishandling er den virkelige umoralsk handling. Det bærer ingen trussel mod den offentlige sikkerhed. Men ikke desto mindre er det uacceptabelt og utilstedeligt, på den anden side, den moralske synspunkt.

reelle sager

I vores liv, der er en række af umoralske handlinger. Og bliver deres ofre eller vidner ikke ønsker selv til fjenden.

Hvor bevidst om situationer, hvor sønnerne blev drukket før sindsforvirret tilstand og hans næver på deres mødre. Eller når en elsket person pet udsat for grusomme handlinger på den del af de unge afvigere for sjov. Ofte mange mennesker var vidne til selvmord, som også hører til denne kategori af adfærd. Og selvfølgelig, ingen af os er sikkert fra forræderi til personlig vinding nød tillid på den person.

Når du er klar over, hvor ofte disse opstår, og sådanne tilfælde bliver det helt klart, at den moral i det moderne samfund, desværre, er ikke det første sted i værdisystem.

uhøflighed

Skændes om den moralske og umoralske, er det værd at nævne, at de seneste bekymringer og adfærd, der opfattes af mange som en elementær neotosannost og dårlige manerer.

Og sådanne eksempler ledsage os i hverdagen. Den offentlige transport er ofte muligt at observere et billede af, hvordan uhøflig individer skubbe i ryggen at gå videre, hvis kun til hurtigt at forlade kabinen. Ved afgangen fra lokalerne, behøver mange ikke med at smække døren lige foran dem, der følger dem, og ikke se sig tilbage.

Men mest af alt, måske, der er personer, der åbenlyst overtræder reglerne for vandrerhjemmet. De satte papirkurven på havepasning, rygning i trappeskakten, ikke åbne vinduer, bryde sanitet og hygiejne på andre måder. Det er også umoralsk. Eksempler er overalt omkring os, men mange af dem, vi holdt op med at lægge mærke til, da de ville være trist dog flyttede ind i kategorien af hverdagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.