Selv-dyrkningPsykologi

Hvad er folks karakterer

Hver person er unik. Det har sin egen unikke udseende, interesser, uddannelse, disposition til handlinger og karakter. Sådanne funktioner kan være ens i forskellige mennesker, men fuldt sæt af funktioner, aldrig ske igen. Alt dette påvirker de menneskelige fornemmelser, der opstår i hans samspil med samfundet. Forstå sig selv kan hjælpe psykologi af den menneskelige natur.

Tegn - et unikt sæt af stabile personlighedstræk, der afspejler folks holdning til omverdenen gennem deres adfærd og handlinger.

Enestående tyske psykiater Karl Leonhard inddeler tegn på de mennesker på de 12 typer. Lad os undersøge dem i detaljer.

Udadvendt. Mennesker med denne type tegn omgængelig og åben, har en masse venner og bekendte, der er opmærksomme lyttere, men useriøst og velformulerede, tilbøjelige til sladder.

Indadvendt - udadvendte kontrast, funktion er den isolation, ønsket om refleksion, principfast.

Følelsesbetonet - en god mand, der forstår at leve sig ind, men har tendens til at bære nag inde og har en lille kreds af venner.

Demonstrative Type - folk er høflige, kunstnerisk, interagere med andre uden problemer. Dog kan der være hyklerisk, egoistisk, pralende, doven, glad for at få kraft og ros.

Ophøjes. I denne type tegn har en meget udadvendt, uselvisk og følelsesmæssig person. Den ulempe ligger i tendensen til hype og forelskelse.

Pedantisk personlighed strengt til alle de regler, nøjagtige og pålidelige konflikt-fri, men nøjeregnende og altid utilfredse med noget.

Alarmtype - folk frygtsomme, asocial, selvkritisk, med lavt selvværd. Deres positive træk er venlighed, flid.

Tegnene er mennesker fast type er typisk for moderat omgængelig, retfærdig, ambitiøs og stræber efter at ledelsen af enkeltpersoner. Deres mangel på - tediousness, vrede, hævn og jalousi.

Hidsig - kategori asocial, skandaløse, nørdede, irritabel og opfarende personer. Fordelen ved dem er ærlighed punktlighed, en kærlighed til børn og kæledyr.

Tegnene er mennesker med hyperthymic typen optimistisk, aktivt at interagere med andre, omgængelig, har en livlig mimik. Deres fejl - svimmelhed, irritabilitet, manglende ansvarlighed, en tendens til konflikt.

Distimnogo personlighed type - tværtimod, asocial, venlig, seriøs og samvittighedsfuld. Ved ulemper omfatter passivitet, pessimisme, langsomhed i bevægelserne.

Ved cycloid omfatter dem med hyppige ændringer af humør og kommunikationsformer.

Folks tegn er tæt forbundet med deres temperament (dvs. psykisk manifestation af nervesystemet). Han får personen fra fødslen. Med et stærkt ønske eller under indflydelse af verden omkring karakter af mennesker korrigeres, og temperament ændre næsten umuligt. I bedste fald vil det være muligt kun med 20-25%. Den er opdelt i fire kategorier: koleriske, flegmatiske, sangvinsk, melankolsk. I sin rene form, de ikke opfylder en enkelt person. Normalt kombinere alle de grupper, men i forskellig grad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.