HobbyGør album

Artbook hvad? Populære emner for at skabe artbuk

Hvis du ønsker at udvikle din kreativitet, kunstneriske smag og bare bruge din fritid til god brug, forsøge at skabe artbook. Hvad er det artbook? Grafisk album (fra engelsk. Artbook) er en samling af billeder, illustrationer og fotografier, indsamlet under dække af albummet. Oftest indholdet er integreret fælles tema. Som billederne kan præsenteres værker af en kunstner eller genre af produktet.

Artbook: hvad en grafisk album?

Under artbuk forstå bogen, og eksemplificeret ved forfatteren selv. Derudover er der fanzines - små oplag tidsskrifter udstedt af tilhængere af en bestemt retning af fantasi, musik og så videre.

Meget ofte vores hukommelse er lagret i form af fotografier i gamle albums eller skjult bag verdslige dagligdags erhverv, men en helt anden ting - artbook. Billeder og billeder, er udklip fra magasiner og egne illustrationer i det spredt gennem siderne i helt forskellige måder. Og vil altid være tæt på så lang som en almindelig notebook lyse ende. Alle, der er tabt i vores erindringer og undslipper hver dag, vil blive opbevaret i artbook som en note, et billede eller andre dimser, fast på en selvklæbende tape eller lim.

Ideer til at skabe grafisk album

Artbook er helt anderledes i forhold til emnet, og de anvendte materialer. Hvis du beslutter at oprette din artbook, kan ideer være helt anderledes, og der er ingen hårde og hurtige regler. Dette er den bemærkelsesværdige træk artbook - det kan gøre selv en person, er det ikke i stand til at tegne. Efter alt, er det muligt at indsætte billeder eller smukke udklip fra magasiner og aviser, selv de etiketter og menuer fra dine foretrukne restauranter.

Som for temaet, her kan der ikke være nogen begrænsninger. Det kan være en bog om dit liv, hvor du kan vise fortiden, fremtiden og nutid, undvigende. Artbook kan endda bestå af et sæt tegninger, som vi gør, mens de chatter på telefonen eller lytter til en kedelig forelæsning på et universitet.

Albummet kan afspejle de lykkeligste øjeblikke af rejse. Så vil han være fyldt med billetter, skitser og selvfølgelig, lyse billeder.

En anden mulighed - at gøre artbook med hænderne i form af en bog af begær, hvor alle dine drømme kan være afbildet. Det er en slags alternativ til de ønsker af bestyrelsen, som hjælper med at visualisere de mest intime og ønskelige ting.

Et af de områder af kunst terapi, som for nylig er blevet meget populært, er oprettelsen af grafiske album med henblik på selvransagelse. Under oprettelsen af artbuk mennesket ikke kun udtryk for sin kreative natur, men også øger selvværd, give dig selv installation for at overvinde vanskelighederne.

Arbejdet med artbook

For at gøre din grafiske album i første omgang bør defineres med sin base, som kan være en dagbog, en bog bundet album, notesbog. Med andre ord - alt det vil bede din fantasi.

Som allerede nævnt, normalt den side artbook sammen et fælles tema - det kunne være et album om rejsen, en personlig dagbog, visualiseret begær, fantasi bryllup, og mere. Men hvis der er et bestemt emne, så er det ikke et problem - du kan gøre at indsamle artbook. Ideerne er helt anderledes. Albummet kan omfatte tegninger, skitser og sætninger, der gjorde et særligt indtryk. I processen med at skabe et sådant artbuk person modtager ikke blot en masse sjov, men også kaster sin kreative energi.

Sådan udfylder et album?

Når du har besluttet om temaet og indholdet af albummet, er det tid til at gøre det mest interessante - dens indhold. Du kan indsætte en interessant udklip fra blade og billeder kun, blyant, markører og maling, indsamle memorabilia, tilføje alle de skitser og små noter. Meget ofte, at skabe artbuk brug teknikken med collage. Lad os overveje, hvordan man skaber anderledes artbook.

Interessant artbook: Hvad er en collage?

Under collage forstå et kunstværk, skabt ved at lime på grundlag af materialer og genstande, som er forskellige i tekstur og farve. Oprindeligt en collage - en kombination af billeder, der opstår i sindet, ikke bare en flok smukke billeder. Det færdige billede kan være dorisoval blæk, akvarel og andre materialer.

Et par tips til at skabe smukke artbook

Selvom det blev bemærket, at der i processen med at skabe artbuk er der ingen regler, men nogle funktioner værd at bemærke. Dette gælder især for dem, der er langt fra kunst, og for første gang tog børsten og blyanter, at lære at gøre artbook. Hvad er en smuk grafisk album og hvad man skal kigge efter, når du opretter den?

Regel et: en rig, endnu diskret baggrund. Rich - jeg mener i en af dets dele ikke er de samme som i den anden. Hvis der kun en halv tone eller poldetalki, men stadig anderledes. Diskret baggrund - er en, der ikke afbryder hovedmotivet.

Den nemmeste måde at skabe baggrund - akvarel maleri på vådt papir. For at gøre dette, tage et ark tykt, sprede den med en børste eller svamp med rent vand og derefter male i forskellige farver. Ved kontakt med vand blomsterne vil blegne i indviklede pletter.

Hvis baggrunden stadig viste sig ganske påtrængende, er du nødt til at tage den hvide maling, fortyndes den med vand og sættes i flere lag på underlaget, hvilket sikrer den nødvendige grad af bleghed. Så vil du stå hovedformål og få en smuk artbook. Hvad er et centralt objekt? Dette er et element, der tiltrækker opmærksomhed. At det indeholder den grundlæggende idé, som afspejler artbook. Dette kunne være et billede, tekst eller tal. Det er vigtigt, at enhver seer straks indså, at dette objekt er nøglen.

Den nemmeste måde at vælge et objekt - at finde i et magasin eller online favorit billede, skære det ud og holde sig til underlaget. Et frirum kan fyldes med maling.

En anden regel om god grafik album - mindre elementer bør ikke afbryde nøgle objekt, men for at være lysere end baggrunden. Disse kan være billeder, tekst, blade, stykker, skaller, fotos. Generelt alt der er værdig til din opmærksomhed og relaterer til temaet for albummet.

Artbook - en flyvning af fancy, en samling af billeder og vigtige elementer, forenet af en fælles idé. Oprettelse af et album, kan du nemt gøre alt, hvad der behager: at kombinere forskellige materialer og teknikker til håndarbejde, smide fantasi i form af indviklede billedsprog og uventede løsninger, til at eksperimentere. Og husk, at leve i fortiden er ikke det værd. Lær at vende siderne, fordi livet er fuld af ups nedture og nye. De vigtigste ting - hvordan du behandler dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.