HjemlighedHavearbejde

Ornithogalum: plantning og pleje af eksotiske Ornithogalum

Ornithogalum tailed og tirsovidny kaldet Ornithogalum refererer stadig til familien Liliaceae. Dens blomster er for det meste hvide farve. Men i nogle arter er gul og orange. Ornithogalum tirsovidny - en af mere end hundrede arter af Ornithogalum. Uanset nuance var ikke blomster af disse planter, de er altid utrolig smukt, består af seks kronblade og har en grøn stribe på den forkerte side. De bruges ofte til landskabspleje haver - ikke kun som egnet til den gennemsnitlige websted stauder som Ornithogalum. Plantning og pleje er ikke kompliceret. Også, lad os se på dens funktioner, når der dyrkes indendørs.

Ornithogalum: plantning og pleje af planter i vindueskarmen

Dette anlæg er hjemmehørende i subtropiske krat. Ornithogalum hale i lang tid og med succes tilpasset til dyrkning i rummet. Det dyrkes ikke kun som dekoration, men også som lægeplante. Lad os se på pæren, hvorfra vokser Ornithogalum. Plantning og pleje skal begynde med udvælgelsen af høj kvalitet plantemateriale. Modne pære er dækket med skæl, nær rødder pærerne er dækket med små, kaldet børnene. Det bør være tørt, har liderlige eller rådne områder. Jo større pæren, jo mere ved dem børn. Over tid, begynder de at dukke tyndere spirer. Blomstring Ornithogalum begynder at aflade høj stilk, som kan nå en meter i højden. Kronet af sin pyramideformede blomsterstand, som igen består af en gullig-grøn små blomster. Forming blomsterstand knopper ligne busket hale. blomster vækst retning - nedefra og op. I den samme position de afskediges. Det sker oftere i slutningen af april. Efter flere ugers blomstring stængler erhverver en langstrakt form. Af denne grund er det ønskeligt at binde til støtte. Ellers under dens vægt, det kan deformere eller endda brud. Efter endnu et par uger ornithogalum opløbet og dannede kasser kan detektere små sorte frø. Stilkene visne og derefter dø ud og blade (tæt på slutningen af august). Det betyder, at Ornithogalum trækker sig tilbage. Ved lokaleforhold planten ikke kan dumpe bladene. Nogle gange er de bare bliver gule og tørre op.

Ornithogalum: plantning og pleje, jord udvælgelse og den optimale temperatur

De urtepotter venter din overophedning. Det er nødvendigt at kontrollere temperaturen i rummet i løbet af dagen, og juster det med skygge. Udkast, vandmætning, tørring - alle disse er lige så skadelige for Ornithogalum. En skygge af overdreven føre til grim strækning stængler. I en gryde, hvori du ønsker at sætte Ornithogalum bør være grobund med en neutral reaktion og et tykt lag af dræning. Rødderne kan skæres således, at de passer ind i den udvalgte beholder. En tredjedel af løget skal forblive nedsænket i jorden. Til sommer planten kan plantes i åbent terræn. Dette vil hurtigt opnå en stigning i pærerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.