FormationHistorie

Begivenheder i USSR i 1956. 1956 i historien om USSR

Begivenheder i USSR i 1956 dramatisk ændret i løbet af udviklingen af staten. Dette år var fuld af succesfulde opdagelser, politiske erklæringer og vedtagelsen af vigtige love. Hvis vi analyserer forløbet, i kronologisk rækkefølge, og du kan se en vis logisk sammenhæng.

№1 begivenhed

13th februar "Fred" sovjetisk Antarktis station blev åbnet i 1956. Opførelsen af anlægget foretages så hurtigt som muligt. Shock konstruktion begyndte januar 5, 1956, da den "Ob" sovjetisk skib nærmede Antarktis 'kyst. Indtil 13. februar havde skib af et team på 21 bygning til forskning og levende medlemmer af ekspeditionen blevet bygget, samt lufthavnen. Sovjetiske fly kunne allerede flyve over store afstande, så den måde luften var meget hurtigere end vandet. Grand bygning sluttede dagen før den skæbnesvangre 20. kongres for SUKP. Det er logisk? Absolut! Prøvede ville ikke tid!

Februar 1956 begivenheder i Sovjetunionen, til at ændre holdning til Stalin

Sovjetiske liv siden begyndelsen af 1930'erne og frem til Stalins død i 1953 var fuld af rædsel. Undertrykkelse, død, opsigelser, henrettelser, ødelæggelse af det bedste militær før krigen, ophøjelse af Iosifa Stalina personlighed. Sådanne øjeblikke var indlysende udskejelser og ikke er foreskrevet i den marxistiske-leninistiske teori, som i sin essens var ganske interessant og demokratisk.

Kongressen åbnede den 14. februar 1956. Der deltog mere end 1.400 delegerede, der repræsenterer alle Unionens republikker. Betydningen af denne begivenhed var, at det 19. kongres blev holdt tilbage i 1930'erne. Det var nødvendigt at genstarte alle livets i det sovjetiske samfund. Congress delegerede fordømte de politiske udskejelser, der fandt sted under regeringstid af Stalin. Det blev understreget, at Stalin ikke blev en tilhænger af Lenin i forbindelse med gennemførelsen af den marxistisk-leninistiske teori. På denne kongres var en kreativ nytænkning af USSR bor i de sidste 20 år. De delegerede var enige om de vigtige beslutninger i Ministerrådet til den gradvise stigning i lønningerne, styrke udviklingen af landbruget. Det kulturelle liv er begyndt såkaldt tø. Apogee kongres og hele det politiske liv af staten gennem årene er kommet 25. februar. Samme dag, Nikita Khrushchev gjorde sin berømte tale om Debunking dyrkelsen af personligheden.

Kuibyshev - byen mystik og tro på Gud

Ateisme ... Ateisme ... 1956 ... Begivenheder i USSR i Kuibyshev bevist mange tilhængere mangler den himmelske magter fejlslutning af deres synspunkter. "Standing Zoe" - det er et mirakel, der rystede hele byen. Vigtige begivenheder i Sovjetunionen i 1956, ikke altid bliver offentliggjort. For eksempel om "Stående Zoe" blev kun kendt af indbyggerne i Kuibyshev, politi og kirke. Hvad skete aftenen før nytår i en almindelig sovjetiske familie? Hun ønskede at møde nye år med venner, dans, og så videre. D. Moderen forsøgte at tale hende fra en sådan fest, fordi julen er ikke forbi stolpen. Det er klart, at de unge i den tid religiøse ordener ikke indfrier. Moderen gik i kirke for at bede, og hjem festen i gang. Fulgte med sin kærestes unge, men den fyr Zoi Nikolay lidt sent. Det viste sig, at hun havde ingen at danse. Pigen tog billedet af St. Nicholas og sagde: "Jeg vil være med denne Nicholas at danse" Næsten straks efter at der var en glød i rummet, hun forstenet i bogstavelig forstand af ordet. Det særlige ved dette faktum er, at det ikke er død, så håndgribelig hjerteslag. Bogstaveligt talt begyndte en pilgrimsrejse fra hele byen til huset af Zoe, så der har lagt en politi vagt. Kom og kirkelige dignitarer, der læser bønner i løbet af Zoe. "Stående Zoe" varede 128 dage og endte 6 maj 1956 i påsken. Efter denne begivenhed, ateisme endte i Kuibyshev - folk begyndte at gå i kirke, bede og tage dåben. Her er en markant fornemmelse af 1956.

Begivenheder i USSR fodbold

Fodbold livet i Sovjetunionen gik som sædvanlig. USSR Championship blev afholdt for de flere divisioner. I år geografi deltagerne i mesterskabet på grund af kommandoer fra den eksterne sovjetrepublikker og Fjernøsten Kommando. I de øverste Liga stilling i slutningen af sæsonen, selvfølgelig, førte hovedstaden klub. Den mester var "Spartacus" med 34 point. Moskva "Dynamo" har haltet bagefter med 6 point, og det CDSA - med så meget som 9 point. Hvad tror du, der var den bedste ikke-Moskva klub? Det er rigtigt! "Dynamo" (Kiev) tog 4 pladsen i turneringen. I den første liga lettede, "Labour Reserver" (Leningrad) og "ALC" (Sverdlovsk).

Fodbold begivenheder i Sovjetunionen i 1956, har mesterskabet ikke stoppe. I Melbourne, Australien afholdt sommer-OL. De vigtigste favoritter af fodboldturneringen, trods deltagelse af tyske, britiske, jugoslaviske hold (alle disse lande sendt ungdom), var hold i den Sovjetunionen og Bulgarien. Ud over disse hold, blev turneringen med deltagelse af nogle ærligt svage hold. Den sovjetiske hold spillede 5 kampe (4 sejre og en uafgjort). Turneringen har vores spillere været den tyske ungdom, Indonesien (med dem måtte tilbringe en replay), Bulgarien. Det endelige resultat var 1: 0 sejr på Jugoslavien holdet.

Transformationer i lovgivningen arbejdskraft

Væsentlige begivenheder i 1956 er ikke begrænset til fodbold, kongres SUKP og åbningen af stationen i Antarktis. Vigtige ændringer blev foretaget i arbejdsmarkedslovgivningen. underskrev et dekret af Den Øverste Sovjet i USSR den 26. maj, "Om etableringen af en seks timers arbejdsdag for aldersgruppen 16 til 18 år." 14 jul 1956 Den Øverste Sovjet vedtog loven "om statslige pensioner", som giver en lille stigning i pensioner til personer, der har ret til dem, samt udnævnelsen af pension til ansatte i kollektivbrug, hvis de har et pas og en mulighed for at bekræfte anciennitet.

Traktat med Japan

Tal om, hvad der skete i Sovjetunionen i 1956 stadig. Af udenrigspolitiske begivenheder værd at huske forsoning med Japan. Indtil nu, i det bredere samfund det, at Anden Verdenskrig har officielt ikke er afsluttet, fordi efterfølgeren til Sovjetunionen ikke underskrev en fredsaftale med Japan. 19. oktober sovjetiske og japanske diplomater havde samtaler, hvis resultater underskrevet erklæringen om slutter krigstilstanden mellem staterne. Lande genetableret diplomatiske forbindelser og udvekslede ambassadører.

udvikling af jomfruelige jord

Som vi har bemærket, at mange af de begivenheder i Sovjetunionen i 1956, efterlod en betydelig avance i historien. Udvikling af jomfruelige jord - en af dem. I de centralasiatiske republikker blev ikke behandlet af en masse jord, der potentielt kan blive såning. For at gøre dette, de har brug for at blive behandlet. August 16, 1956 udstedte et dekret fra Ministerrådet "Om udvikling af jomfruelige jord". En tur til udvikling af jomfruelige jord blev de mest populære ruter til Komsomol. Allerede i 1956 mere end 50 tusinde mennesker besøgte arbejde til gavn for den sovjetiske fædreland.

fremstillingsvirksomhed fly

I 1956, sovjetiske ingeniører overraskede hele verden en ny model passagerskib. Vi taler om et jetfly TU-104. Denne model demonstreret på opvisningen. Den første ordinære flyvning passagerfly lavet på ruten "Moskva - Omsk - Irkutsk". Hurtig, praktisk og billig - det vigtigste princip i arbejdet i "Aeroflot". Sovjetiske ingeniører kunne ikke ophøre med at overraske verden med nye udviklinger konstant.

konklusion

Måske de vigtigste øjeblikke af mættede udstedt den 1956. Arrangementet nummer 1 i USSR, selvfølgelig, den 20. partikongres, som defineret tendenserne i udvikling af staten i de kommende år. Mange af Ministerrådet og præsidiet for Det Øverste Råd, der blev offentliggjort i 1956, gennemførte de beslutninger, der træffes på kongressen. 1956 i historien om Sovjetunionens blev en af de vigtigste og mest frugtbare.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.