FormationHistorie

Region - dette er et separat område. Historien om dannelsen af regioner i Rusland

Moderne administrative-territoriale opdeling af Rusland blev dannet i sovjettiden. Efter sammenbruddet af Unionen af stort set ingen ændring. I strukturen af den territoriale opdeling af Rusland isoleret følgende elementer: region, distrikt, region, distrikt, by, distrikt i byen.

Hvad er arealet?

Området - er en del af det nationale område, som har sine egne grænser. Danner regioner afholdt i den tid af det russiske imperium. Hver region har sin egen administrative centrum. Normalt er det den største by. Det område af de fleste regioner i Rusland om det samme. Vi har oprettet sådanne enheder på grundlag af en konkret samfund, befolkning homogenitet, der er bosat på.

Dannelse regioner i det russiske imperium

I begyndelsen af sidste århundrede, den juridiske essensen af dette koncept er lidt forskellig fra den fælles forståelse af det moderne. Som det er kendt, den vigtigste administrative del af det russiske imperium var provinsen, men på samme tid fra midten af det XVIII århundrede, og det første felt vises. Lovgivningsmæssige forskelle var inden for områderne forvaltningsproceduren, da provinsen allerede er fuldt dannet i de dyrkede jorder. Området - en territorial enhed skabt af den nyligt accepteret i den lander i staten. Opret en stor provins på stort set uudforsket land var politisk uhensigtsmæssigt.

Den allerførste område, der er etableret i det russiske imperium - Olonets. Byggeår - 1776 har eksisteret i denne status indtil 1784. Tre år efter Olonets på de nyligt knyttede lander skabte Kolyvan område. Disse lande blev assimileret af russerne hurtigt nok, fordi der allerede i 1783 blev området en separat provins. Et år senere, i 1784, en anden 2 sozdyutsya felt - Tavria (vi alle husker, sandsynligvis Kuchuk Kanaydzhirsky en fredsaftale i 1783, hvorefter Krim blev overført til Rusland) og Yakut regionen. I løbet af XIX århundrede, blev imperiet skabt af en anden 29 felter, som gradvist tiltrådte provinserne, og kun nogle af dem eksisterede før sammenbruddet af imperiet.

Moskva-regionen

Datoen for sit fundament anses for at være 14 Jan 1929. Den dag blev vedtaget ved dekret af præsidiet for Den Øverste Sovjet i USSR "om etablering af Moskva-regionen". Det er den eneste russisk territorium, det administrative center for der ikke er juridisk defineret, således at den faktiske centrum af regionen (Moskva) er hovedstaden i staten.

Ved størrelsen af Moskva-regionen - er 55. på det område af unionen i landet. Omkranset af den Tula, Ryazan, Kaluga, Smolensk, Vladimir, Tver-regionen. Hvor mange byer i Moskva-regionen? Ser man på den administrative kort over området, vil vi se, at det består af 29 distrikter. På deres område er der 32 byer i regional underordning, 2 townships, samt 5 særlige lukkede områder.

Regionen Moskva - det økonomisk mest udviklede region af staten. Dette lettes af nærhed til en enorm metropol, hvor lønningerne er de højeste i Rusland, så her og gå, mange, der ønsker at tjene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.