FormationHistorie

Pekka Eric Auvinen, den finske massemorder. Jokela skolemassakre

Desværre er der stigende i det moderne samfund besat, psykisk syge mennesker, der i et forsøg på at gøre opmærksom på sig selv begå en radikal retsstridige handlinger. Som et resultat, lider af uskyldige mennesker. For eksempel, Andreas Breivik og hans efterfølger, Dmitry Vinogradov betragtede sig selv dem, der har ret til at organisere lynchning over folket, hvilket bringer med kun én dom - dødsstraf.

Blandt de ovennævnte "mestre i skæbner", selvfølgelig, inkluderer den unge mand fra Finland, der har begået ekstreme grusomhed og hidtil usete mord i skolebygningen, beliggende by Jokela Tuusula kommune. Pekka Eric Auvinen åbnede ild tilfældigt i sin hjemby gymnasiet, dræbte adskillige studerende, direktør for en uddannelsesinstitution og en sygeplejerske. Hvorfor er det tilsyneladende normal teenager, der udelukkende karakteriseret på den positive side, vovede sig ind det brutale mord? Og hvad ved vi om denne undtagelsestilstand, hvad der skete i en rolig provinsby i Finland? Overvej disse spørgsmål i flere detaljer.

svær barndom

Årsagerne til retsstridige handlinger, som til sidst "tør" killer besat med storhedsvanvid, der skal findes i denne periode af livet, da de var børn. Og Pekka Eric Auvinen havde begået en forbrydelse, også, ikke i et vakuum. Desuden er den unge mand forberedt på det i forvejen ...

Pekka Eric Auvinen var en indfødt i den lille by Tuusula (Finland). Han blev født den 4. juni af 1989. Forældre til de fremtidige mordere var lovlydige borgere: hans mor arbejdede i rådhuset, faderen arbejdede på jernbanen, så "genetisk" faktor ville det være logisk at udelukke. Men "psykologisk" er indstillet til side ikke.

Pekka Eric Auvinen begyndte at have problemer i skolen. I sin ungdom blev han genstand for latterliggørelse af deres jævnaldrende, og at genoprette følelsesmæssig balance, den kommende morder ofte udluftet vrede på yngre børn. Over tid, Eric begyndte at hade enlige forældre, homoseksuelle og dem, der er forelsket. Men åben utilfredshed i forhold til de ovennævnte kategorier, han viste ikke, tværtimod, han var rolig og fredelig teenager alvorligt glad for filosofi og historie. Ingen kunne ikke antage, at den finske massemorder kan komme ud af denne model teenager. Intet ingen tegn på problemer. Og forældrene til Eric ved første troede ikke, at de er afkommet lavet en massakre på skolen.

Faktorer, der potentielt kan skubbe på kriminalitet

Og alligevel spørgsmålet er: "Hvorfor gjorde den unge mand på atten profilerede forbrydelser i sit hjemland skole?". Ifølge efterforskere, en ung mand i 2006, for at slippe af depression, begyndte at tage psykofarmaka, som hypotetisk kunne provokere hans ønske om at dræbe. Hertil kommer, Eric slog op med sin kæreste (han mødte hende på et dating site). Det er ikke udelukket, at bruddet yderligere har forværret psykiske problemer.

forberedende foranstaltninger

Som allerede understreget, den unge mand gennemtænkt på forhånd forbrydelse, offensiv kaldes "central strejke". Politiet fandt ud af, at han lejlighedsvis deltog i lokale "Jagt klub", som han var. Som et resultat, jeg havde det privilegium at købe skydevåben. Naturligvis er den unge mand tog det. "Jagt klub" i skikkelse af formanden Eric bidraget til at erhverve deres egen pistol 0,22, hvilket, der ville have troet, ville være den mordvåben. Vi taler om modellen Sig Sauer Mosquito. Men vi ved, at den unge mand ville vælge en anden model - "Birreta". Men det var ikke muligt at købe det til Eric, fordi han var yngre end 21 år.

manifest

Før du begår massakre i Jokela, en ung mand under pseudonymet Eric von Auffoin offentliggjort online forfatter et dokument med titlen "Manifest af naturlige vælgeren".

På dens sider, Eric forklarede hans egen opfattelse af verden. Især, sagde han, at den eksisterende ordning med "naturlig udvælgelse" er meget ubalanceret, "snæversynet" i personen intellektuelt født langt mindre fornuftige individer. Og for at genoprette retfærdighed, han - Pekka Eric Auvinen, klar til at befri verden for idioter og idioter. Og dem, ungdom mord er berettiget tilfældet. Men i hans tanker den unge mand går endnu videre: han kunne ikke se de mennesker, der fortjener at leve på planeten Jorden i dag. Men undtagelser Eric er klar til at forlade i live alle, der er i stand til at tænke, og sådan - kun 3% af befolkningen. De fleste mennesker ikke har denne kvalitet, kan de let manipuleres, så de er nødt til at dø.

I et særskilt bilag opregnede ung mand de fænomener, der kategorisk afviser, nemlig ideologi, religion, medier, demokrati, kommerciel tv, censur, politiske figurer.

advarsel

Kort før forbrydelsen Eric lagt ud på den populære YouTube-tjeneste forfatter en film kaldet Jokela skole skydning. På denne måde, forudsagde han en massakre på skolen.

Filmen indeholdt optagelser, hvor en ung mand er uddannet til at skyde en pistol, samt optagelser, der viser sine idoler - modbydelige skolebørn morder Eric Harris og Dylan Klibold begå de resonante forbrydelser i uddannelsesinstitutionen "Columbine" i foråret 1999.

Tragedien skete i efteråret

Om morgenen den 7. november, 2007 Pekka Eric var allerede på det område af den indfødte Lyceum. På denne dag, og der var en masse mord i en skole. Intentionerne af de unge var de mest alvorlige. Han havde allerede bragt en pistol Sauer Sig Mosquito. Først åbnede ild mod disciplene på første sal. I panik, børnene forsøgte at hoppe ud af vinduerne for at undslippe. Men det var ikke alle. Eric flyttede derefter til anden sal, hvor han fortsatte med at skyde på folk. At gå til et kontor, vender han peger en pistol på Lyceum direktør, sygeplejersker og studerende. kunne ikke overleve dem. Så hun gik ned ad gangen af uddannelsesinstitutionen og opfordrede jævnaldrende til at smadre skole. Snart politiet ankom til scenen. Retshåndhævelse handle med maksimal forsigtighed for at undgå yderligere tab. De havde ikke bruge metoder force og forsøgte at forhandle for at overtale den unge mand til at give op.

finale

Indså, at modstanden er ubrugelig, Eric fortsatte på toilettet rum, hvor han forsøgte at begå selvmord. Drengen skød sig selv i hovedet. Ved 14:00 Politiet fandt morderen, der, selv om han blødte, men han var stadig i live. Umiddelbart en ambulance tog Eric på hospitalet, og et par timer senere døde han.

Tragedien har forårsaget alvorlig offentlig resonans i Finland. Aktivister krævede, at landets myndigheder har begrænset udstedelse af skydevåben til visse kategorier af borgere. En ung mand led af hænderne på elever og lærere blev tvunget til at gennemgå en lang forløb psykisk rehabilitering. Som et resultat, PE dræbte 9 og sårede 12 personer.

efterskrift

Her er en PR sikret Pekka Eric Auvinen, der var besat af de ideer, had til menneskeheden, massakrer, revolutioner og naturlig udvælgelse. Vurdering af sine handlinger, selvfølgelig, er entydig. Samfund og myndighederne må være svært at reagere på dem, der forsøger at sætte dig selv frem for andre, og at arrangere Lynch uskyldige mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.