FormationVidenskab

Hvad er det atmosfæriske tryk anses normalt?

Vores Jorden har en atmosfære, er at lægge pres på alle, der er inden for det. I 1634, den italienske videnskabsmand Torricelli første bestemte værdi er lig med det atmosfæriske tryk. Indvirkning på menneskers undersøgelse af sine ændringer, forskere fra forskellige specialer. Da det viste sig, det atmosfæriske tryk afhænger af temperaturen, luftens massefylde, højde, tiltrækningskræfter, bredde. Det er genstand for konstante udsving.

Hvad er det atmosfæriske tryk anses normalt? Hvad betyder det noget? Fysikere siger: 760 millimeter kviksølv. Resultaterne skal være nøjagtigt ved havoverfladen, og temperaturen skal svare til 15 grader.

Ved normalt tryk krop kvadratcentimeter fungerer som en vægt svarende til 1.033 kg, men vi lægger ikke mærke det. Det er fordi luftgasser opløst i vævsvæsker. De er fuldt balancere trykket af atmosfæren. Uligevægt med vejr forandring opfattes som en forringelse af sundhed. Hvad er det atmosfæriske tryk anses normalt? Det er klart, at en, der ikke har negative virkninger på kroppen. Ifølge læger, det er lig med 750 mm. Hg. Art.

Men folk, der bor i de områder, over eller under havets overflade i en konstant højt eller lavt tryk, tilpasse godt det overførte. Derfor, hvad det atmosfæriske tryk betragtes som normal sundhed afhænger også af vores tilpasning.

Negativt påvirker ikke kun selve atmosfæretrykket, da dens hurtige ændringer. Trykket stiger eller falder årsag helbredsforringelse med hjerteproblemer. Normalt atmosfærisk tryk til human umærkelig. Dog med den hurtige ændring i sin luft fanget i de forskellige hulrum i legemet, virker på de indre organer baroreceptors. I nogle mennesker har ubehag, smerter i leddene, der er trykstød og andre ubehagelige fænomener.

For eksempel ømme trommehinder, bekymret over smerter i underlivet. Dette skyldes, at luften i hulrummene i kroppen, pres på deres vægge. Dette gælder især i løbet af cykloner. Anticyklon har mindre negativ indvirkning på kroppen.

Der kan være smerter i hjertet, hjerteanfald, hjerterytmeforstyrrelser. Svimmelhed, hjerte smerter, åndenød - det er de mest typiske klager. Nervesystemet reagerer på øget angst, irritabilitet. I nogle mennesker, øget aggression og konflikt. Skylden impulserne fra baroreceptorerne i hjernen under de atmosfæriske trykændringer.

Afhængighed af sundhed af vejret - det er hvad meteozavisimost. Det er mest udtalt hos personer med kroniske sygdomme i skibe, hjerte, lunger og led.

Hvad er det atmosfæriske tryk der betragtes som normal i dit område, kan du besøge vejrstationen. Regel meteorologer i projektionerne af trykket i hvert punkt resulterer i et tryk på havets overflade på en særlig formel.

Skiftende atmosfærisk tryk er af særlig betydning, når der løftes en stor højde. Høje bjerge reduceret oxygenpartialtryk. Dette fører til et fald i mætning af blod til dem og udvikling af hypoxi - højde eller mountain, sygdommen. I stor højde kan forekomme lungeødem, hvilket resulterer i fravær af behandling til døden.

Når flyets kabine trykreduktion i stor højde et kraftigt fald i trykket fører til det faktum, at al menneskelig kropsvæsker kog. Udvikling af vaskulær luftemboli, lammelse, parese, og hjerteanfald forskellige organer.

Det atmosfæriske tryk skal betragtes ikke kun i anledning til en stor højde, men også i arbejde i forbindelse med overgangen i miljøet med lavt eller højt blodtryk. For at gøre dette, bruge specielle kameraer strålede. Overtrædelse af sikkerhed, mens du arbejder i dem kan føre til dykkersyge.

Hvis du lider meteodependent, se vejrudsigter. Tid taget af narkotika vil give dig mulighed for nemt at overføre atmosfæriske trykstød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.