Selv-dyrkningPsykologi

Envy Hvor Kvalitet Personlighed

Envy som kvaliteten af den enkelte - tendensen til at opleve utilfredshed, bitterhed og sorg af velvære og succes for andre, der ønsker at drage fordel af andre folks lykke, at føle, at en anden snydt din finansielle status og lykke.

Han levede blandt en Harer Hare. Mange hare stirrede på ham: snart ingen i feltet ikke kørte! Det synes at leve i ham så glad, men ... Hare Tortoise smerteligt jaloux. "Dette er at leve! Her bor! - tænkte Hare. - Eget et hul på bagsiden er! Han sugede hoved og fødder - og hjemme. Åh, og hvad et hul! Stærk som en klippe, og uzorchikami. Åh, og heldig som dum Turtle! .. "Og overalt, Hare Tortoise hånet, og overalt-derefter sin misbrugt, hun talte om hende alle mulige historier, lo ad hende. Envy selv blev syg. - Hvad er der galt? - sagde Hare egern. - Hvorfor chahnesh? - På grund af de forbandede Turtles - sagde Hare. - Bare ikke kan se det, hvordan det gør mig nervøs! Hvad er hullet på bagsiden! Med uzorchikami ... En skildpadde mere end nogen jaloux Hare, som forstod at løbe hurtigt.

Misundelse - en konflikt mellem de to falske ego. Når en mand Verkhovod egoisme og egennytte, er det i forfølgelsen af deres egne interesser, vil altid kollidere med andres interesser, og ikke det faktum, at deres fokus vil være den samme. Tværtimod - hans hensigter og ønsker vil konkurrere med de ønsker af andre. Kort sagt, når spolen stridbar grådighed shlestyvayutsya to egoer valgt livet voldsramte misundelse, fuld af begær, af ondskab, fejlfinding, vrede og frustration. Lev selv - det vil sige at forstyrre andre til at leve for sig selv. Derfor misundelse, men for hendes vrede og had. På hvilken side kommer ikke til misundelse, egoisme og grådighed overalt.

Skadeligt misundelig påstand om, at alle tjæret med samme børste, som misundelse - en medfødt menneskelig kvalitet , og at der fra det at skjule eller flygte. Vi bliver nødt til at skuffe dem. Manden tvang en stolthed, især i sine udtryksformer som arrogance, praleri og carping, bliver det den stolte ejer af et rent hjerte af misundelse. Døm selv hvis personen er ikke over-understrege, ikke prale om deres succeser og resultater og smidt ud af sin verbal kommunikation mindste antydning af kritik, betyder kun én ting - der er ingen jalousi. Men som Mark Tven skrev: "Ikke mange af os kan gøre en formue - jeg mener, held nabo."

Hvordan går det med misundelse på de lyksalige folk? Godgørende person mærke andres adfærd er noget galt, undertrykke trangen til kritik og dermed når op misundelige. Da hun møder en anstændig mand, forsøger han at lære af sine dyder, evner, færdigheder, og ønsker ikke, at han havde mistet dem. Som sådan er det også jaloux, men som de siger, salig hvid misundelse. Jaloux godhed og kopiere det, vil han være en dyd. Misundelige lidenskab selektiv og vilkårlig, hun ikke kun misunde sine kære, men jaloux på alle andre. Med andre ord, den engagerede illusion og selvretfærdighed. En uvidende person kan være misundelige på grund af det faktum, at han ikke vidste smagen af lykke på lyksaligt liv. Stofmisbruger og en alkoholiker kan ikke være jaloux musikforsker, engageret i kreative arbejde Haydn. De var ikke klar over noget.

For eksempel kan en nabo købte en ny bil, mens den misundelige hjerte problemer og sorg. Det bliver umuligt at leve, ånde hårdt, fordi tudse kvæle. Envy - en uvilje til at leve deres eget liv. Misundelse er ikke opfedning, og briste. misundelige følelser mærkes af den subtile fly ejer af "Mercedes". For det falske ego, er der ingen afstand. Du kan misunde en slægtning eller ven, på den anden ende af jorden, og hans falske ego på et splitsekund til at føle misundelse. Falsk ego nabo vstrepenetsya fra det modtagne signal af misundelse, og han vil begynde at føle en modvilje til dig. Er du en enkelt forkert ord at sige om ham ikke, men ikke desto mindre, dit forhold er forkælet angreb misundelse. To egoer begyndte at interagere, kombinerer i et virvar af gensidig utilfredshed. Så det falske ego man begynde at trække den falske ego af en anden. Samspillet mellem de to falske ego, og der er misundelse. Kort sagt, er misundelse ikke kræver direkte kontakt, slagsmål, skandaler og fornærmelser. Det er slemt nok at tænke eller tale om objektet af misundelse, og den dukker op som den fanden-the-box.

Misundelige shakes, og han klager over en anden nabo: "Ikke alene er købt, du slyngel, er det uvist, hvad pengene maskine, så mere og sætter det i nærheden af indgangen. Må ikke gå, ikke køre bil. " - "Så godt ingen bil du har, - siger nabo, end hun stopper dig?" - "Og for mig, som jeg ser det, er stemningen for hele dagen tabt. Jeg ønsker at hænge mig selv. Hvorfor er alle én, og den anden konstant ved kontant? Da bilen sad, så det ikke hilse med manden ikke tror. " Dette er, hvordan misundelse, ødelægger mennesket og får ham intens lidelse.

Skam og sorg opstår kun fra sin misundelse. Demokrit sagde: "misundelig mand forårsager sorg til sig selv, som om hans fjende." Hvis en person er ikke misundelse, misundelse af en anden det er ikke forfærdeligt. I den helvedes gryde misundelse brygget direkte sin forfader. Den eneste fornuftige måde at overvinde misundelse - det er at gøre godt med hensyn til den person, som du misunde, kæmper for at ønske ham held og lykke. Forsøger at foregive at Madrid, at der ikke sker noget - det betyder, at tilskynde til yderligere vækst af misundelse.

Envy accepterer ikke anklager mod ham, er det altid og overalt til højre. Skift hendes sind - abe arbejde. Folk siger: "Hans hund kæmpe - en fremmed kommer ikke." Når de to er i konflikt, at finde ud af hvem der har ret, skal den tredje person ikke tage parti, selv om han har ret. Det faktum, at underdog straks vises jalousi over hvem fik til den anden side. Der er et paradoks: de havde en kamp, og flygtede, og de, som holdt med den anden bliver mindre fedtet og vil ikke blive tilgivet nogensinde. Envy ham zasyadet, ligesom en splint i hjertet af den krænkede person.

Den misundelige mand kan lide at sammenligne sig selv, sit materiale velvære med andre mennesker. En sammenligning er blevet en vane for ham. Som en "sky" sammenligninger får mere succes, men indtil for nylig var på niveau med de misundelige mennesker, er det let at gætte, hvad der vil være intensiteten af utilfredshed med sig selv. Misundelig skal sammenligne sin nuværende tilstand med det samme, hvis det ikke var nogen jalousi. Ret og klog afrikansk ordsprog: "Medicinen for misundelse - ørkenen."

.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.