Selv-dyrkningStress Management

Hvordan man håndterer stress: en række forskellige metoder

Nogle gange sker uudsigelige uønskede hændelser, og nogle gange skaber vi selv problemer. Under alle omstændigheder er vi alle sårbare over for stress. Jeg var engang nødt til at læse om en mand, der forsøger at undgå stress for enhver pris, selv bruger ikke et vækkeur til at redde sine dyrebare nerveceller. Denne mand er meget rig, men denne adfærd ser mærkeligt ud. Dette er selvfølgelig også en livsstil, men ikke alle har råd til det. Så hvordan kan man klare stress?

Først og fremmest er det nødvendigt at tildele en ansvarszone. Det vil sige komponenten i problemet, som du i princippet kan påvirke. Der er ingen mening i at bekymre sig om vanskeligheder, der ligger uden for din magt. Selv om det generelt ikke er så enkelt at identificere problemet, er det nødvendigt at skelne kontrolleret fra ukontrolleret, dagligdags visdom. Hvordan håndteres stress som følge af kommunikation? Jeg vil rådgive alle problemer, der er relateret til andre mennesker, klassificere som ukontrolleret. Eller betinget kontrolleret. Og for at forene det, kan det ikke vise sig. Men du bør helt sikkert begrænse rækkevidden af dine bekymringer. Så vil der forblive styrkerne til at gøre, hvad der afhænger af dig.

Vær opmærksom på kroppens tilstand. Rygning, overspisning og alkohol hjælper ikke, men ødelægger dig både nu og i fremtiden. Hvordan man kan klare stress ved at skifte mad? Tilføj til kost af fisk, bedre end fede sorter, og hvis du har råd til det, olivenolie. Begge vil hjælpe hjernen til at håndtere stress og genvinde mere effektivt. Proteinfødevarer og komplekse kulhydrater hjælper også . Det vigtigste er at undgå at miste kontrollen over dig selv i kosten. Stress er ikke en grund til at kaste chips og fed is i kurven.

De gamle gode fysiske øvelser er yderst effektive. Det er bedst at berolige kører, især langsomt. Selvom regnen uden for vinduet og stemningen ikke er meget, skal du lægge en særlig cellofan oven på tøjet - og fremad bag endorfinerne. Undtagelsen er tordenvejr, det er især farligt på nuværende tidspunkt at lytte til afspilleren eller bære en mobiltelefon med dig - det øger sandsynligvis en lynnedslag.

Evnen til at sige "nej" er meget værdifuld, hvis du kun har 24 timer i din dag. Mest af alt er stress leveret af uopfyldte løfter og forpligtelser, som du ikke har tid til at opfylde. Derfor kan et tre bogstav ord meget lette dit liv. Kompromis med sig selv stærkt belastning det underbevidste, hvilket gør en person urolig selv når der ikke synes at være nogen trussel. For mange løfter for en ansvarlig person er grundlaget for dannelsen af neuroser. Så du bør passe på dit helbred - lær at komme væk fra ærinder, der er uden for din styrke.

Hvordan klare stress, som er forbundet med ambition? Det er vigtigt at identificere de kugler i livet, som du koncentrerer dig om. Hvis du vil være leder i alt, vil du sandsynligvis ikke lykkes i noget. Forsøg ikke at være så god som andre. Prøv at fortsætte med værdien og rigtigheden af dine holdninger. De, der ser på andre for livet, har et stressende liv med "surrogat" konventionel lykke. Men sådanne mennesker bekymrer sig meget mere end andre. Ej heller er ønsket om at være "bedre end alle". Der vil trods alt altid være en person, der vil vide og være i stand til at gøre lidt mere. Og det, hele mit liv, misundes at lide? Prøv at analysere dine følelser og behov, før du sammenligner dig selv og andre.

I en situation med stress er det meget effektivt at vende sig til sin tro. Hvis du er en ortodoks person, kan det være på tide at gå til tilståelse og forene dig med dig selv, Gud og folk. Meget mange føler sig forfriskede efter at have kommunikeret med ligesindede mennesker. Du kan simpelthen gå i samtalen med præsten. De er som regel meget gode psykologer og kan trøste dig og fortælle dig, hvad du skal gøre i en vanskelig situation.

Hvordan genoprette sig fra stress? Sørg for at afbryde kilder til ubehagelige oplysninger, gå til landsbyen eller til naturen.

Der er mange måder at lindre stress på . Nogle af dem kan anvendes straks, nogle kræver ændringer i vaner. Men i hvert fald kræver hver af metoderne, at du handler. Så hvad venter du på?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.