Selv-dyrkningMålsætning

Meningen med livet?

Den mand, der har nået den milepæl på 30 år, som regel begynder at tænke over betydningen af sit liv. Nogen finder et svar, nogle gør ikke. På samme tid, kan den førstnævnte ikke give et plausibelt svar på det andet. Hvorfor? På dette og andre spørgsmål forsøger jeg at besvare.

Og jeg starte med det faktum, at selv spørgsmålet: "Hvad er meningen med livet" er ikke svaret. Fordi det er det rigtige svar, "meningen med livet er i sig selv livet," som regel ikke accepteres. Derfor foreslår jeg, først finde dig selv. Og så, i dette liv selv. Anyway, det hjalp mig.

Jeg starter min søgning med en enkel, ligetil spørgsmål til mig: "Og hvad, i virkeligheden, jeg vil", "Hvad kan jeg lide", "Hvad jeg ønsker at gøre", Etc.

Det er ikke nemt at svare dig selv følgende spørgsmål. Fordi vi har lært hele mit liv til at begrænse deres ønske om at skjule dem. Så de er skjult. Ja, nogle gange så dybt, at det tager tid for at grave!

Sig du forstår, hvad du ønsker. Men det viste sig, at tillade sig at gøre, som de ønsker, er vanskelig. Først, frygtelige (det også sker), og for det andet, "det gør ikke noget." Således er den første forhindring på vejen til hende - for at overvinde deres frygt og fordomme.

I virkeligheden er der ikke noget forkert at tillade dig selv at være det, som du er! Tro mig, fra hvad du bare slappe af og begynde at lytte til dig selv, begynde at udføre et ønske, ikke noget forfærdeligt vil ske! På den anden side, så deres fordele og ulemper manifesterer sig, du derved opdage dit sande vej til perfektion!

At overvinde stereotyper "det gør ikke noget" det afhænger af den opskrivning af deres værdier. Nu er den vigtigste person for dig - du! Kun du kan leve dit liv, som du ønsker, du kan kun klare sig godt alle deres ønsker. Det er kun givet til dig at forstå meningen med sit liv. Alle "bør", "must" og andre afgifter, selvfølgelig kan vi ikke helt glemmer. Men de har brug for at finde sin niche i dit værdisystem, efter dine personlige behov. Selvfølgelig er en normal person, vil dette spørgsmål forårsage en masse modsætninger. Om dette emne kan du læse en artikel om Erich Fromm kærlighed. Dens betydning er at sikre, at egoist, det ikke er ham, der ikke elsker andre, er den, der ikke elsker sig selv. Du vil ikke diskutere med en anerkendt filosof, sociolog og psykoanalytiker?

Lad os sige, du har bestået den første etape af komplekset. Og tillad dig selv at gøre ting, du elsker. Men her er der stadig en række hindringer. Hver af disse hindringer ejer. De består af behovet for at overvinde alle de ufuldkommenheder, som hindrer eller ikke tillader at lykkes i deres forretning, at nå deres mål. Følgende er således din opgave at overvinde alle indenlandske hindringer for succes, for anerkendelse. Igen, en masse problemer, udfordringer, overvinde og arbejde på dig selv. Og uden det på nogen måde.

I alt denne proces er det vigtigt at lære at berolige og afslapning, accept. Uden disse grundlæggende færdigheder, du ikke får at bevæge sig fremad.

Og når du har fundet styrken til at åbne op for sig selv, selv at vide, forstå sig selv, for at tilfredsstille og behage dig selv, når du er på vej til succes (eller allerede har nået den), så er det tilrådeligt at stille spørgsmålet: "Hvad er meningen med mit liv" eller, som nogle spekulerer, "hvad er min fordel for menneskeheden?" (hvis du endnu ikke har modtaget et svar på disse spørgsmål ...)

Spørgsmålet "hvad er min fordel for menneskeheden" Har svaret: "Mit fordel er, at jeg har. Jeg kom til denne jord ved Guds vilje, betyder det, at det allerede var en følelse. Desuden har jeg gjort deres job. Folk ser mit arbejde og sætter pris på. Det betyder, jeg er nyttig. " Først forestillede jeg disse ord gentaget som et mantra. Selvom det ikke troet.

Igen, finde ro, afslapning.

Indtil svaret kommer. Dette kan være den aktuelle situation i livet. Når du er i en afslappet tilstand, vi valgte den trofaste og harmonisk måde og forstå, at dette er din vej. Dette kan være et vink fra bogen, siger speakeren på tv. Svaret kan komme fra hvor som helst. Og det kommer i form af en simpel viden: "Dette er mit."

Og så alt går i et klart og enkelt billede. "Jeg bor for at arbejde på dig selv, forbedre din sjæl. Meningen med mit liv er i selve livet. " Og nu disse ord til dig er ikke en tom lyd, og uendelige visdom og dyb forståelse af den store betydning af sit liv ...

Held og lykke i din søgning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.