Selv-dyrkningPsykologi

Nerd - er den, der ikke ved, hvordan at lytte

Du vil komme på tværs af mennesker kommunikerer med hvem syntes irriterende kedeligt? Tillykke, du er fortrolig med en almindelig kedelig. Det er ikke ualmindeligt - de er overalt. Blandt dem, en masse kloge mennesker, som er meget skuffende. Efter alt, hvis en sådan intelligens, men til gavn for mennesket ... Men ak, ordet "nørd" er nødvendigt at sige meget ofte, der beskriver irriterende, kedelige mennesker.

Hvorfor så?

Hvad er årsagerne til denne adfærd? Den hyppigste årsag - uudviklet evne til at kommunikere. Det ser ofte i mennesker, hvis forældre har løst alle problemerne og beundrede den bemærkelsesværdige intellekt. Som et resultat, har folk lært at stave og tale i detaljer, men der er behov for den anden var ikke - så snakken var ikke nødvendig. Og ingen grund til at tage hensyn til andre menneskers behov. Så forældre er kloge børn, pas på! Og forsøge at skabe en sådan situation, når, uden nogens hjælp dit barn ikke klare, så han eller hun måtte ty til interaktion med andre. Kedeligt - en person, der ikke ved, hvordan man samarbejder.

Matematik er ikke været forgæves

Selv titlen er nepochetnoe er mennesker, der simpelthen ikke har kommunikationsevner. Hvad er sjovt, synes de at være smartere end den egentlig er. Bunden af viden er ikke så stor, men de taler om deres hobbyer så grundigt keder sig og ... der synes vidende. Lige siden den fejlslagne matematik lektioner i hovederne på nogle af de eksisterende flok: bare keder sig, så intelligent samtale. Hjælp en sådan person er hårdere end nørder virkelig klog.

træning værker

Hvis du sidder fast til den menneskeskabte kedeligt, så prøv at opdrage ham, ligesom Pavlovs hunde. Det vil sige, gør de kedelige reproduktioner ikke reagere på alle. Som om han ikke havde hørt. Over tid, vil han eller hun forstår, at visse temaer ikke passer dig, og vil diskutere de andre. Eller endda finde deres andre "gratis ører" til dem "ride" som krævet i tilstanden af problemet. Du behøver ikke at gå i åben konflikt, og bar mig at skræmme.

Sådan forenkle dit liv med ham

Kedeligt - det er altid en skjult smerte. Efter alt, er det som regel ikke dum, og kan se, at de mennesker, han havde været syg. Et par mennesker gerne vil være permanent indhegnet fra den anden, hvis en væg. Derfor tediousness kan helbredes, hvis en sådan person er en hjertesag for dig, og han vil. Det er nødvendigt at tilskynde samtaler på interessante emner, slip fødte lysere bøger, åbent forklare, at du ikke ønsker at diskutere visse spørgsmål. Hvis forholdet er stærk nok, snart taktik vil arbejde.

Forstå årsagerne

Smart kedelig person ofte guddommeliggør klarhed. Klarhed, som forstås af en forfærdelig boring, udelukker ikke den legendariske. Det vil sige, du fortæller den femogtyvende, at den "Volga -. Det stadig flyder ind i Kaspiske Hav" Prøv at forstå, hvad der forårsager en person til at opføre sig uhensigtsmæssigt - real cykling om emnet eller det faktum, at han forsøger at komme op med en samtaleemne, men det er umuligt. Måske vil du nødt til at smide ham et alternativ.

Kedeligt - det er næsten en livslang diagnose. Eller måske er det ikke nødvendigt at torturere en person? Det faktum, at du ikke er interesseret, kan den anden være helt passer. Og kedeligt for du kan tilfredsstille deres behov for at blive forstået af andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.