ComputereComputerspil

Hyde, som i "The Sims 4" til at føde tvillinger

Hvis de første otte år af spillet "The Sims 3" gamere har lært næsten alle de nuancer og finesser, den næste tilføjelse til de fleste af dem stadig holder hemmeligheder. Derfor tilbyder vi at afdække det slør af mindst et spørgsmål: Er det muligt at "The Sims 4" til at føde tvillinger, og hvordan det skal gøres.

Graviditet i den nye tilføjelse

Ligesom i det foregående afsnit, kan simmere føder to steder - hjemme eller på hospitalet. Det er kendt, at det er muligt for en første udvælgelse - født baby eller lille barn. Så hvis din simmer vil spise jordbær og lytter til popmusik, så en pige, og om der vil være gulerødder og dans til alternativ musik, så gør dig klar til drengen. Der er også en stor sandsynlighed for, at der kan programmeres, og antallet af børn.

Af den måde, graviditet i "The Sims 4" er forskellig fra, hvordan det bruges til at ske i "The Sims 3". Nu lærer om, hvad der skete der for at undfange et lille simmer, du kan, hvis Simca gøre en graviditetstest. For at gøre dette, skal du klikke på toilettet, og vælg den relevante handling. Af den måde, er det ikke gratis, din konto vil blive opkrævet 15 simmolionov.

Sly og søge smuthuller til at øge antallet af børn

Her er en liste af muligheder, ved hjælp af hvilken du kan programmere fødslen af tvillinger i din familie Sims:

  1. Den mest kendte måde, at du kan finde dig selv - købe en belønning for lykke punkter kaldet "Mange børn". Det koster så meget som 3.000 point. Da det øger chancen ikke blot at føde tvillinger, men trillinger.
  2. Som i "The Sims 4" til at føde tvillinger derhjemme? Ja, er chancen for at have mere end ét SIM små stigninger er ikke på hospitalet, og i hjemmet. Kun for dette skal du købe to vugger. Af den måde, er farven ikke påvirke barnets køn.
  3. Til tvillingerne blev født, sim-kort har brug for at se TV på børnenes kanal i mindst to timer dagligt. Selvom risikoen for denne handling ikke er for stor.

I øvrigt, med hensyn til, som i "The Sims 4" til at føde tvillinger med hjælp af prisen "Mange børn, så her er det værd at bemærke følgende - unge karakterer, der føder for første gang, har en større chance for tvillinger. Så tage sig af dette træk på forhånd.

Hvordan til at føde tvillinger i "The Sims 4": code tvillinger

Snyd i "The Sims 4" ikke er blevet annulleret. Selvom koderne er lidt forskellige fra dem, der var i den foregående del, forbliver deres formål det samme. Så det er med en graviditet kode. Så for at øge chancen for at blive gravid, skal flirtende humør Sim. For at gøre dette, skal du åbne linje at indtaste koden og skrive til følgende (hvert ord adskilt af mellemrum): modifyrelationship (navn og efternavn på en simmer) (navnet på en anden simmer) (100) (romantisk). Så at gennemføre dine simmeres at undfange et barn. " Som i "The Sims 4" til at føde tvillinger på denne måde? Sandsynligheden for fødslen af tvillinger øges, hvis du ikke gør en graviditetstest.

Og du kan indtaste koden i det øjeblik graviditet. For at gøre dette, skal du vælge SIM-kortet og indtast Sims.add_buff_Pregnansy_Trimester_ felt (1-3). Tallene i parentes - valget trimester. Da den "Sims 4" kan føde tvillinger, efter at have prøvet de ovenfor beskrevne metoder, anbefales det at injicere det første eller andet trimester, at have mere tid til at programmere en række spædbørn.

Held og lykke i genopfyldning af familien af dine simmere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.