HjemlighedKonstruktion

Tag arkivering: materialer, fastgørelsesmetoder, værktøjer

Ikke alle de strukturelle elementer i huset nødvendigvis kræver yderligere design for at give æstetisk appel. Systemet til vedligeholdelse af tag, afhængigt af den tekniske gennemførelse, kan uden dekorative efterbehandling. Tilstedeværelsen af udpræget strukturelle overhæng tvinger imidlertid rooferere til at være særlig opmærksom på færdiggørelsen af disse elementer. På denne måde udføres tag arkivering, som ikke blot er dekorativ men også en kraftfunktion i form af yderligere pålidelighed.

Hvad er et tag overhæng og dets arkivering?

I en eller anden form er denne design løsning implementeret i næsten alle moderne huse, der har skøjter. Faktisk er dette en del af hældningen, som stikker ud over væggenes plan. En anden ting er, at hver bygning har et overhæng af bestemte størrelser såvel som individuelle dekorationer. Normalt er der brede og smalle overhæng. Flere aflange dele af tagskøjter ser mere solide ud, især i de private landskabsbygninger, omgivet af grønne plantager. Det smalle cornice overhang har også sine fordele, blandt hvilke er muligheden for kompakt bygning i et lille område. Derudover gør den korte sting bygningen mere slank og elegant.

Det kan ikke siges, at tilstedeværelsen af taggrunde er et must for et moderne hjem. Uden det kan du gøre uden at have afsluttet tagrampen på tidspunktet for konvergens med væggen. Men berøvelsen af en stærk støtte gør taget mindre holdbart og holdbart. Sådanne løsninger anvendes kun af erfarne og højt kvalificerede arkitekter, som præcist kan beregne størrelsen af tag og bygninger. Men oftere forudsætter projektet af et tag af huset, at der er mure udestående over et plan af taggrunde, hvis registrering kan udføres på forskellige måder.

Nødvendige værktøjer

Valget af værktøj og forsyninger følger, efter at der er udarbejdet en omtrentlig udvækstplan. Så hvis arbejdet indebærer brug af metal byggematerialer til efterbehandling, kan det være et sæt metalarbejder professionelle værktøjer. Hvis det skal bruges perforeret soffit, så er det muligt at være begrænset til den grundlæggende snedker sættet. Standardlisten over værktøjer omfatter forberedelse af en boremaskine, en skruetrækker, en hammer, en hacksav, måleinstrumenter og en stige. Igen, afhængigt af materialer i tagkonstruktionen, kan du have brug for mere tungt udstyr - for eksempel en vinkelslibemaskine.

Med hensyn til forbrugsstoffer er basisværdien af dette apparat hardware, der er egnet til at fastgøre det materiale, der anvendes i arrangementet af overhæng. Især kan tagdækningen laves med negle, skruer, skruer og endda hæfteklammer. Til beskyttelse af overflader kan der også kræves specielle sammensætninger: metallet kræver korrosionsbeskyttelse og træ - anvendelse af fugtbestandige belægninger.

Bindende teknikker

Overhæng kan sys parallelt eller vinkelret på rampen. Normalt anvendes kappe i form af paneler og lameller, så denne klassifikation er i de fleste tilfælde hensigtsmæssig. Den eneste undtagelse er brugen af hele metalplader - i dette tilfælde er konfigurationen af arrangementet af foringen ikke noget. Så den enkleste løsning indebærer installation i parallelle spærre, hvilket vil tillade at danne et fælles plan i bundenderne. Dette er den optimale tagdækning med en vinkel på 30 grader. I dette tilfælde er fjernelsens længde sædvanligvis ca. 50 cm. Installationen udføres på en lath lavet af plader og fastgjort til spærre. Som krævet af teknologien placeres elementerne parallelt med væggen.

Hvis taget har en stejl hældning, så er det mere rimeligt at udføre en vinkelret takmontering. Først og fremmest dannes en kasse fra stængerne, som derefter fastgøres til væggen og til bjælkerne, det vil sige på to punkter. For at sikre effektiv dræning skal en stang på spærrene sænkes 2 cm lavere i forhold til vægmodstanden. Som ekstraudstyr kan du bruge yderligere fastgørelsesstænger. Disse er de vigtigste muligheder for arkivering af taget, men i nogle tilfælde giver det mening at anvende alternative metoder til at dekorere denne del af taget. Så, for at øge den dekorative effekt, sommetider brug en diagonal arrangement af strimlerne. Men i dette tilfælde kan pålideligheden af designet lide.

Hvilke materialer bruges i arbejdet?

Måske er dette et af hovedproblemerne, hvis løsning bestemmer succesen for hele arrangementet. Blandt de mest populære materialer, der anvendes i denne operation, er det værd at fremhæve soffit, som danner nederste del af kronen. Fordelene ved denne løsning er, at designet selv, materialets størrelse og overordnede udseende svarer optimalt til rampens operationelle opgaver. I særdeleshed supplerer cornice overhænget med en sådan udsmykning de klassiske arkitektoniske sammensætninger af landhuse. Resten af overfladen af den fremspringende del er færdig med foring, krydsfiner eller sidespor. Faktisk er der ingen særlige forskelle i typerne af disse materialer, da der i hver gruppe er muligt at finde en passende løsning til et bestemt overhæng.

Stilistiske kvaliteter af furnish er ikke mindre vigtige. For det første bør du tænke på farveskemaet. Pastellfarver gør pladsen under taget lysere, og mørk for de opfattede mørke farver - tværtimod sænk cornice i skyggen. I dette tilfælde skal arkets arkivering ikke nødvendigvis være i overensstemmelse med dens tekstur til tagdækningen. Dette er tilfældet, når en kontrastkombination af farver er tilladt i forskellige dele af bygningen. Valget af en skygge kan dog ikke uden at tage højde for selve materialets naturlige kvaliteter. Selvfølgelig vil den naturlige struktur af træ se den mest fordelagtige, men den kan også sørge for originalt lakering. Og nu er det værd at overveje mulighederne for efterbehandling med forskellige materialer separat.

Tagdækning med sidespor

På en gang er det nødvendigt at bemærke, at sidespor kan være metallisk, træ og plast. Det er til dette formål, at den PVC-baserede overflade er at foretrække, da den ikke er bange for fugt og er praktisk at installere. Sæt med sidespor omfatter normalt sæt til fastsættelse - disse er forbindelseselementer, hjørner, riller og også U-formede komponenter til dekoration af kanterne. Følgelig udføres tagindføringen afhængigt af fastgørelsesmetoden tilvejebragt af sidespecialisten. Oftest er installationen vinkelret på væggene. Fastgørelsen leveres på flere punkter, hvoraf antallet stiger, da overhængets bredde stiger. Det eneste, der oplevede tagdækkere, anbefales ikke i en sådan efterbehandling er installationen af lameller langs skråningen. En sådan ordning er mere egnet til træforing, som har en højere mekanisk stabilitet.

Soffit til arkivering af tag

Ligesom siding er soffits udstyret med special sæt til fastgørelse, hvor brugen øger bekvemmeligheden af installationen og dens kvalitet. Normalt leveres strimlerne med J-formede profiler, der er beregnet til reduktion af flere elementer i en hud. De meget soffits er paneler lavet af forskellige materialer. For eksempel varierer vinylsoffer, som allerede nævnt, i dekorative egenskaber såvel som modstand mod ydre påvirkninger. En lille masse af denne sort overbelaster ikke designet, men bevarer samtidig kraftfunktionen.

For massive tage med brede overhæng anbefales det at anvende aluminium- og kobberanaloger. Lette metaller udgør heller ikke en risiko for overbelastning, men de giver også tilstrækkelig styrke til rampen. Den højeste sikkerhedseffekt er tilvejebragt af den perforerede soffit, der er specielt designet til montering i cornice. På grund af tilstedeværelsen af riller i panelerne kan selv en uerfaret bygherre nemt danne en solid og pålidelig arkivering til taget.

Profileret folie

Ud fra et synspunkt for at sikre overhængets pålidelighed er dette et godt valg, men med hensyn til installation og dekorative egenskaber er alt ikke så glat. Med hensyn til nuancerne af installationen foretages fiksering i enhver position af pladen på den forberedte kasse. Procedurets kompleksitet kan medføre behovet for den oprindelige modifikation af bølgepappet i overensstemmelse med arbejdsfladens dimensioner, så det anbefales at købe ark af det ønskede format på forhånd. Metalliske beklædningsgenstande er meget beskedne - da overfladen maksimalt kan males, men i så fald vil effekten være langt fra samme sidespor. Også vinyl soffits uden særlig behandling ser meget mere effektivt og præsentabel. Under installationen af pladerne er det nødvendigt at give afkald på ventilation. Da det er en kontinuerlig metalcoating, er indføjelsen af specielle gitter til dannelse af luftkanaler en forudsætning for installation. Det er også nødvendigt at overveje mulighederne for fremtidig integration af belysningsenheder. Hvis andre materialer er lette at forfine, så med metal, er sådanne operationer sværere at udføre - igen er den bedste løsning den professionelle korrektion af overfladen til dimensionerne af armaturet, der går forud for installationen.

Afslutningsrammer klapbræt

Både paneler og spånplader kan være en god mulighed for maling, men kun hvis de er korrekt bearbejdet. Faktisk, på grund af tilstedeværelsen af den fabriksbeskyttende belægning, er denne finish bedre at anvende traditionelle brædder. Det vil sige, du bør købe enten en fugtighedsbestandig foring eller træskærmpaneler med et lignende lag. Montering udføres på den forberedte kasse. Dens tilstedeværelse giver præcis tagets overhæng, da fastgørelsen af laths til den tilstødende vægafdeling kan udføres direkte til facaden. Under installationen skal du ikke være bange for dannelsen af store revner - i fremtiden kan de udføre funktionen af ventilationshuller, hvilket vil gavne pladsen til tagterrassen. Hvis arbejdet udføres i et hus med en mansard, er det bedre at udstyre ventilationen med specielle gitter og udføre bindemidlet med minimal huller.

Omkostninger ved arbejder

Til en pris svarer binderoperationen til arbejdet med at lægge de grundlæggende tagbeklædninger eller vende mod facaden. Spar på dette design anbefales ikke, fordi det ikke kun handler om den dekorative funktion. Så omkostningerne ved tagarbejde på dette websted er i gennemsnit 400-600 rubler / m 2 . Hvis foranstaltningerne udføres som en del af den generelle installation af taget, kan priserne være lavere. På den anden side kan den tekniske kompleksitet i organisationen af arbejdsgangen øge omkostningerne ved driften.

Selvfølgelig er prisen på det anvendte materiale naturligvis uundgåeligt i den samlede beregning af omkostningerne ved efterbehandling. Den dyreste er soffit, som kan købes til 300-400 rubler / m 2 . Ikke billig er sidespor med høj kvalitet foder - omkring 200 rubler per kvadratmeter. Hvis det er planlagt at designe overhæng med minimale omkostninger, så er det fornuftigt at vælge et ufrugtbart, men praktisk metalbølgepap. I dette tilfælde vil de samlede omkostninger ved tagarbejde være ca. 700-800 rubler / m 2 sammen med betaling for tjenester af en roofer. Det sædvanlige bord er også billigt, men denne mulighed bør kun bruges, hvis der er forberedelser til fugtbeskyttelsesbehandling, da det ikke anbefales at udføre træplettering i ren form.

konklusion

Overhængene bag ydervægernes plan understiger huset visuelt. Derudover forårsager den brede fjernelse af hældningen dannelsen af en vandret opdeling af bygningens rumfang. Hvis du laver vandrette komponenter af støtte i designet, vil denne opfattelse blive styrket. Det giver også mening at beregne dekorative muligheder for et smalt overhæng. For små huse, der ligger på et beskedent areal, er denne løsning værd at skyldes den visuelle følelse af kompaktitet af bygningen. Specifikke parametre for tagfjernelsen skal indeholde husets tagprojekt, hvilket også afspejler den overlejrede grafiske konfiguration i forhold til væggene. På det stadium, hvor der udvikles en teknisk løsning, beregnes mulighederne for at anvende materialer med bestemte kvaliteter. Det er vigtigt ikke kun at vurdere deres mekaniske og stilistiske egenskaber, men også kompatibilitet med andre elementer i tagkonstruktionen. I nogle tilfælde anbefaler eksperter at supplere finishen med isolatorer, som langs kanterne af taget danner en pålidelig beskyttelse af loftet mod fugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.