Hjem og familieBørn

Børn Skabe til børnehave: tage hensyn til kravene i børnene

Børnehave - et andet hjem børn. Det sted, hvor de tilbringer det meste af dagen, udvikle og vælge deres venner. Fordi børnemøbler og kabinetter til børnehaven er ikke simpel nødvendighed, en del af komfort i det andet hus af barnet.

Hvad møbler er behov for i børnehaven

De vigtigste karakteristika ved møblerne i børneværelset:

 • pålidelighed;
 • sikkerhed;
 • kompakthed;
 • bekvemmelighed;
 • komfort.

Ingen af disse funktioner kan ikke slå uden at såre børn. Lad os undersøge nærmere, hvad der menes disse kvaliteter.

Pålideligheden af børnemøbler

Børn - er rastløse væsner, der sættes i gang hele vejen rundt. Dårlig kvalitet møbler overlevede ikke de razziaer små fidgets og en måned senere vil kræve reparation. Derfor er det nødvendigt at stoppe valg på et kvalitetsprodukt.

Kvalitet møbler til børnehaver lavet af naturfibre eller af høj kvalitet plast.

sikkerhed

Børn tilbringer i et relativt lille rum det meste af dagen. Selvfølgelig er det rum ventileret, men om vinteren er det meget lille. Hvis møblerne er fremstillet af en lav kvalitet materialer, som indeholder forskellige urenheder i luften forøget koncentration af de fleste af disse stoffer. Det vil sige, er det nødvendigt at vælge miljøvenlige produkter.

Hertil kommer, være opmærksom på montering og vinkler. Det er bedre at skarpe hjørner var slet ikke, ellers er der en stor sandsynlighed for hyppige skader.

tæthed

I den ene gruppe af børnehaven er ofte omkring 20 børn. Derfor, alle af dem sover, leger og spiser i samme rum. Møbler skal ikke være besværligt, eller hos børn forblev ikke områder til aktiv leg.

bekvemmelighed

Det er meget vigtigt for børnemøbler til at matche dit barns højde dimensioner. For en bekvem og egnet barn bordet er meget hurtigere til at lære at tegne og male smukt. Børn Skabe til børnehaven behøver ikke kun opbevaring, men også til udvikling af autonomi. Hvis et barn får sig selv til hylderne, så meget snart vil han lære at sætte deres ting og er vant til proceduren.

Komfort i børnehaven

Og endelig, hvad der gør minderne om de dage i den magiske have - komfort. Farverne på møblerne skulle være rart, uskarphed og bløde toner. Overdreven lysstyrke vil begejstre børn og endda kan ødelægge synet. Hvem kan komme med deres eget projekt, vil de let indse det. Alt du skal overveje nøje omklædningsrummet, fordi det er her forvirringen begynder til tider.

Gør skab

Omklædningsrum i børnehaven er det første sted, hvor man kan få børn og deres forældre. Den består af skabe og bænke. Dybest set en skab er delt mellem to børn, husker sin placering visuelt. Det bør tage barnet til den anden forælder eller bedstemoderen, og forvirringen begynder. At tingene ikke i kabinettet er kompliceret, blev hvis ikke i en andens støvler gået.

For at undgå eventuel forveksling med aftagelige etiketter og adskillelse. Oftest skabe til haven er inddelt i venstre og højre side. Det bør således være placeret og skilte på dørene.

omklædningsrummet layout

Skabe skal være placeret på kanten af rummet. Du kan naturligvis afvige fra standarderne og levere 4 skab i midten, ligesom en kolonne. Put halvrunde bænke. Dog kan valget generere en krig mellem børnene, som kan tilsluttes og meget kærlige forældre.

Derfor, "genopfinde hjulet" er ikke det værd. Møbler til børnehaver bør være relativt ens, det vil sige alle skabene er placeret i nærheden af væggen. Således, for ikke at hindre passagen. I midten af rummet sæt butikken. Den foretrukne brug af lange bænke, deres børn ikke flyttes. Men du kan bruge mere end de oprindelige møbler - osmannerne, stole. De vigtigste ting - korrekt vælge størrelsen.

Udseende kabinetter

Børn Skabe til børnehaven kan være de mest forskelligartede arter. Når det kommer til garderobe kabinetter, er det vigtigt at være særlig opmærksom på de "fyld". Det er tilrådeligt at arrangere tre afdelinger:

 • bund til sko;
 • gennemsnittet for tøj (lange);
 • Top tøj (strømpebukser, trusser og så videre).

Hvis vi taler om, hvordan man kan organisere børnenes skabe til fælles rum, ville der være passende at vise fantasi til fulde. Indbygget-huse, hylder i form af dyr osv Igen, husk højden. For høje kabinetter kunne fremkalde skader. Børn i alle måder vil stræbe efter at nå den øverste hylde. Og opretholdt en behagelig øjenfarve.

Funktioner garderobeskabe

Picking børns toiletter til børnehave, skal du overveje nogle af funktionerne:

 1. Materiale til skabet skal vælges ikke kun miljøvenlige, men også stærk. For eksempel eg. Børn ved ikke, hvordan man beregner deres styrke, så meget hurtigt møbler fra tynd krydsfiner bliver til skrald.
 2. Kvalitet fittings. Loop kabinet håndtag bør "fast" faste og være i stand til at udholde den konstante bifald.
 3. Hvis du køber et sæt møbler, anbefales det at tage et par ting til fremtidig brug. Det kan være nødvendigt at udvide eller et møbel til at bryde. Udskiftning møbler hjælpe i denne situation, ud over på engros køb ét stykke kommer meget billigere end i en enkelt ordre.
 4. Dimensioner på kabinetter bør ikke være for voksne og børn.
 5. Tag hensyn til alle nuancerne i organisationen afdelinger af børns garderobeskabe.

De vigtigste ting - husk, at selv børn skabe til børnehave kan blive en del af en varm og hyggelig atmosfære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.