Mad og drikkevarerDrikkevarer

Berry kompot af hindbær og ribs

Forbedre dit immunsystem og hjælper kroppen modstå de skadelige infektioner ikke kan drikke en tablet. Det kræver en lang arbejde på sig selv, hvor processen med at blive revideret holdning til deres egen kost og livsstil. Maden tilføjer flere vitaminer i form af frugt, grøntsager, bær, og en stillesiddende arbejde sluttede periodisk belastning i hallen og udendørs.

For ikke at miste af de mest populære sommer-vitaminer kilde syne - bær, bør tænke over, hvordan man kan holde dem kolde indtil da at støtte kroppen og på dette tidspunkt. Nogen bær fryser, og nogen gør lækker emne, såsom en kompot af hindbær og ribs. Blot to af disse bær kan være en kilde til sundhed i tider med virus aktivitet.

Nyttige egenskaber af hindbær

Tal om dette produkt kan være meget lang, fordi hindbær er en reel lagerbygning af vitaminer og mineraler.

Interessant, forskerne stadig ikke kan afgøre, hvor dette først dukkede bær. Vi ved kun, at der allerede 2000 år gammel. Dette er bevis på, at dyrke hindbær folk begyndte en meget lang tid, måske dette forklarer de imponerende terapeutiske virkninger heraf.

Som en del af bær er et stort antal stoffer, som er et fælles navn - plantenæringsstoffer. Deres høje indhold fuldt ud kunne beskytte kroppen mod inflammatoriske processer og reducere risikoen for kroniske sygdomme. De fleste phytonutrients i hindbær formål at eliminere oxidative processer, der hæmmer virkningen af skadelige organismer og stoffer. Hindbær afslører sig som en fremragende bryder med fedme, diabetes, åreforkalkning, forhøjet blodtryk; Det styrker også blodkarrene og bekæmper svulster.

Nyttige egenskaber af korender

Korender kan også kaldes en reel bær apotek. Tilbage i det 16. århundrede, dens egenskaber var legendariske og mest berømte skønheder tilføjet det til deres morgenmad, at støtte kroppen.

Korender indeholder i sin sammensætning pektin og tanniner, kalium, jern, mineralsalte, aminosyrer og vitaminer A, B1, B2, C, P, som har en gavnlig indflydelse på den menneskelige krop, i modsætning til inflammatoriske og neoplastiske processer, forbedre motilitet og blodstørkning, fjerne overskydende cholesterol og salt, men også hjælpe det kardiovaskulære system.

Desuden er det bær værdsat for tilstedeværelsen af høje mængder af provitamin A (caroten), som er nødvendig for syn, immunsystemet og bevægeapparatet. Ribs er også en kraftig antioxidant, bekæmpelse af hudens ældning.

Sådan koge kompot?

Forkæl dig selv med en lækker drink om sommeren, når bær er meget nyttige og frisk. Kompot af hindbær og ribs at gøre, er meget enkel, og klare det selv et barn. Hvis du ønsker at lave en drink til momentan brug, skal du bruge:

  • ribs - 250 g
  • Hindbær - 250 g
  • vand - 2 liter
  • sukker - 150 g

Vaskede bær skal foldes i en gryde, tilsæt vand og kog i 15 minutter, derefter tilsættes sukker og holde den på ilden i 10 minutter.

På grund af den korte tid varmebehandling af alle fordelene ved bær er gemt, og du får en lækker og velduftende stuvet hindbær og ribs. Imidlertid er denne opskrift ikke beregnet til at stramme drink i dåser.

Sådan koge kompot til et spin?

For elskere af åben krukke med en drink vitamin denne opskrift er velegnet om vinteren. Hvis du ønsker at gøre kompot om vinteren, ribs, hindbær, vand og sukker vil fortsat være de vigtigste ingredienser, ændre kun de proportioner og fremstillingsmetode.

I en tre-liters steriliseret krukke fyldes med to kopper bær med sukker, fyldes de med varmt vand i 5-8 minutter. Så vandet med sukker (kalde denne sirup) går over i gryden, bragt i kog og vendte tilbage til bankerne. Nu kan de blive spundet. Som et resultat, at banken har brug for at forberede et pund bær og en halv kop sukker.

Tilhængere af en sund kost kan helt at opgive de sødestoffer og den anden kok kompot. Hindbær, solbær - det er alle ingredienser til drikken.

Kontraindikationer

Som med ethvert produkt, disse bær har kontraindikationer, og derfor ikke kan bruge dem alle:

  • Det kan ikke anbefales at bruge en koncentreret frugtkompot for folk med allergi eller små børn.
  • Sure bær kontraindiceret for mennesker med kroniske eller akutte sygdomme i mave-tarmkanalen (gastritis, mavesår), samt personer med akut forværring af nyresten, gigt, nephritis.
  • Omhyggelig skal spise kompot gravid som hindbær forbedrer tonen i livmoderen muskel.
  • Folk, der har haft et hjerteanfald eller slagtilfælde, er bær kompot heller ikke anbefales.
  • Tromboflebitis og en tendens til thrombose er tilladt at drikke kun meget fortyndet drink.

Alle andre kan drikke kompot af hindbær og ribs uden begrænsninger, men de bør ikke misbruges.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.