Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan fryse bær?

Hvordan kan fryse bær, at det behagede os, og om vinteren? Det er ingen hemmelighed, at fastfrysningen kan være næsten hvad som helst, du ønsker. Spørgsmålet er, om vi gør det rigtigt? Ofte er værtinde bare jordbær pakket i poser og skubbes ind i fryseren. Hvad sker der i en måned - er ukendt. Sådan fryse bær, så hun har holdt det bedste af deres nyttige egenskaber, vil denne artikel fortælle. Læs den omhyggeligt og aldrig gentage de tekniske fejl i frosne produkter.

Sådan fryse bær?

Gem i hans køkken et stykke solrig sommer - er det ikke vidunderligt? Nu taler vi ikke om en simpel bevaring. Vi ved alle, at smagen af konserverede og syltede fødevarer varierer betydeligt. Sådan fryse bær til vinteren for at bevare deres oprindelige smag og alle de vitaminer? Åbn først din fryser og sørge for, at der er plads. Forsøg ikke at holde tilbage bærrene, som ikke er fysisk fit. Du skal bare knuse dem og ødelægge produktet. Det er strengt forbudt at sætte grøntsager, frugter og bær nær kød. Det er meget godt at absorbere lugte. Hvilken slags frosne bær - det er ikke længere så vigtigt. Nogen elsker jordbær eller hindbær, mens andre forsøger at holde kirsebær eller kirsebær. Før frysning vigtigere - skyl hver bær individuelt. Men hvis for eksempel dine overmodne hindbær eller slatne, er det bedre ikke at røre ved den, og lade det blive ved det.

Den næste fase

Berry så lad tørre naturligt. For at fryse bær maksimal kvalitet, er det nødvendigt at pakke det korrekt. Vælg tykke gennemsigtige poser og dumpe dem i hindbær, jordbær eller kirsebær i små portioner. Når du ønsker at nyde de gaver af sommeren, behøver du ikke at afrime bærrene og ødelagt på én gang. I øvrigt, i butikkerne sælge særlige pakker kun for frosne bær. Hvis du er i tvivl, så brug dem. Et andet vigtigt punkt - aldrig forsøge at fastfryse umodne frugter. De er meget få vitaminer, og smagsegenskaber ofte lader noget tilbage at ønske. Alle af stokken og bladene skal fjernes, før du begynder at pakke frugt. Således efter afrimningen du ikke bliver nødt til at gennemføre eventuelle operationer på rensning eller forarbejdning af bær.

Nogle punkter og tips

Nu er der særlige frysere til opbevaring af frugt og bær. Men ikke alle disse er. Hvis køleskabet ikke er meget strøm, til at begynde med bær spredt ud på bunden af kammeret i et enkelt lag. Når de er lidt "gribe" og hærde, at flytte dem i poser og derefter placere i fryseren. Du kan blive overrasket over, men den optimale temperatur til opbevaring af frugt og bær i hjemmet er minus tyve grader. Fleste husholdningsbrug frysere er ikke i stand til at opretholde en så lav temperatur. I gennemsnit på minus fem grader bær "live" ikke mere end tre måneder. På den anden side, er det ikke så lidt. Den vigtigste ting, at de ventede ud den kolde efterår og vinter. Så modnes ny saftig frugt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.