Kunst og underholdningFilm

Novelle og inviterede skuespillerne, "Red Perl of Love" - en historie om en lys, men kortvarig kærlighed

I 2007 direktør Andres Puustusmaa fjernet spændende melodrama, hvor de berømte russiske skuespillere var inviteret. "Rød Perl of Love" - en historie om en lys følelse, hvilket ikke er overstået, desværre, en lykkelig afslutning.

Skaberne af billedet

Petersburger Konstantin Murzenko skrev manuskriptet til filmen i 1998. Kendt i snævre kredse af journalisten og filmskaber håb om at få midler til projektet, men kortet har forvirret Burst standard. På det tidspunkt ingen levebrød venstre og direktører, og producenter og skuespillere.

"Rød Perl of Love" formået at starte produktion i 2007 i fællesskab af tre produktionsselskaber: Russisk "Filmokom" ukrainsk Aurora produktion og estiske Alle film LTD.

I instruktørstolen sad estiske Andres Puustusmaa der også rettet thriller "White Sand" thriller "Red Mercury", og den moderne version af Ostrovsky skuespil "Uden en medgift".

Bag kameraet stod Finn Timo Salminen, der arbejdede på en række europæiske projekter, taler vi om dramaet "Jauja" thriller "rotte-fælde" og den tragi-komedie "Le Havre".

Optagelse filmen "Red Perl of Love" fandt sted i Kiev for at spare budget. Titelnummeret til filmen var sangen af "ghettoblaster" kaldet "Dørmand".

resumé plot

Da Mary kom til at erobre hovedstaden, hun troede, det ville være en berømt skuespillerinde, vil leve i luksus og overflod, takket være hans talent og naturlige gaver. Men det viste sig, at der ikke særligt talent, fra Institut sparket, gjorde karriere ikke træne. Og nu, efter næsten ti år, bor hun i en rig lejlighed, driver en dyr bil. Men alt dette Mary fik gift med en succesfuld forretningsmand.

Maria lever et liv, der synes at være udenfor hele den lyse og glade. Men inde - den blotte tomhed. Hendes mand aldrig rigtig bekymret kvinde. Den frieri var i det mindste nogle antydning af romantik, men til sidst Fedor begyndte at forsvinde i flere dage på arbejde. Børn har ingen par, og alt, hvad der er tilbage af Mary - er at lide af lediggang.

På jagt efter spænding Mary besøgte første gang shamanen, og derefter venter på det samme ske for hende forudsagde svimlende kærlighed. Stor føler det snart, men det bliver ikke nemmere for nogen. Her er en historie fortalt i publikum i 90 minutter aktørerne.

"Rød Perl of Love" er ikke betalt for et budget på en halv million dollars, men tjente glødende fans i mange SNG-lande. I boksen billedet har samlet kun 300 tusind dollars.

"Rød Perl of Love": skuespillere, foto. Oksana Fandera som Maria

Oksana Fandera oprindeligt fra Odessa. Hendes far var en skuespiller, så jeg kan sige, Oksana - arvelig kunstner.

I 15 år Fandera og hendes mor flyttede til Moskva og senere uddannet fra GITIS og var gift med en berømt skuespiller instrueret af Filippa Yankovskogo.

I 1989 Oksana dukkede op i filmen "Stalingrad", sammen med berømtheder som Archil Gomiashvili, Mikhail Ulyanov, Sergei Nikonenko, Sergei Garmash osv ... I 1995 tog Fandera hovedrollen i forbrydelsen filmen "På hjørnet nær patriarken" . Derefter, når populariteten af skuespillerinden begyndte at falde.

I 2005 og 2008. Thunder tog fart i hans film "Staten Counselor" og "Rock hovedet" Filipp Yankovsky. Rammen er skinnede med Konstantinom Habenskim, Oleg Menshikov, Nikitoy Mihalkovym og Nicholas Valuevym. Også været involveret i projekter Fyodor Bondarchuk, Emilia Spivak, Mikhail Efremov og andre aktører.

"Rød Perl of Love" skuespillerinden har lov til at bekræfte deres rolle excentrisk dame, Oksana Fandera producerer mange år. Hendes heltinde Masha - en lidenskabelig, stærk og følelsesmæssige. Og, selvfølgelig, en kombination af sådanne kvaliteter kan ikke andet end vække sympati.

"Rød Perl of Love": skuespillere og roller. Yevgeny Tsyganov som Grigorij

I 2007 Evgeny Tsyganov tilgang er allerede ret berømt skuespiller. Han formåede at få præmien på filmfestival "Kinotavr" for sin rolle i den melodrama "make love" at spille en vigtig rolle i den legendariske projektet "Børn af Arbat", såvel som i populære ungdomsfilm "Peter FM».

Efterfølgende mange fremtrædende roller var stadig i Tsyganov karriere. I drama "Brest Fortress", optrådte han i en scene med Andrei Merzlikin og Pavel Derevyanko, spiller løjtnant Pochernikova. I komedien "Utilstrækkelige folk" Tsyganov fik rollen som en kynisk psykolog. Men mest af alt husker rolle publikum i dramaet Tsyganov Valeri Todorovski "Thaw" - i dette projekt skuespilleren spillede kameramanden Victor Khrustalyova.

Igor Yatsko som Fedor

I filmen "Red Perl of Love" skuespillere Oksana Fandera og Igor Yatsko spillet ægtefæller. I det endelige billede forlod Maria hendes velhavende mand, og han til gengæld ventileret vrede over den første kom til hånd luder, som han blev fængslet.

Igor Yatsko meste spiller i teatret. Men i filmen, han modtog også flere anstændig rolle. I 2004 kunstneren sammen med Anastasia Volochkova dukkede op i serien "En plads i solen".

Igorya Yatsko kan også ses i "PiraMMMida" film, "The White Guard" og "Antidur".

Andre roller kunstnere

Aktørerne i filmen "Red Perl of Love" - er Yuri Stepanov, Irina Rakhmanov og Natalia Surkov.

Yuri Stepanov, der medvirkede i biografiske drama "Dostojevskij", og melodrama "Morning", landede rollen som kalk shaman, hvis forudsigelse af en absurd ulykke er gået i opfyldelse.

Natalia Surkov, taler i rollen som en velhavende elsker Gregory, der er kendt for tv-serien "The Great", "Long Way Home" og "Gregory R.».

Irina Rakhmanov - stjernen i showet "Viola Tarakanova" - denne gang var der kun en cameo rolle i et billigt hotel concierge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.