HjemlighedIndretning

Fusion stil i interiør - indvendige døre i Ham

Hvad er en familie begivenhed i sovjettiden, udmattende alle de moralske og materielle og varede i årevis? Den blotte tanke om det fremkalder nostalgi ... Det er rigtigt! Selvfølgelig reparation! Hvor stor er, at disse realiteter er i fortiden! I dag, hvor der er masser af specialbutikker med et stort udvalg, hvis du startede en reparation, kan du være helt sikker på - Position i en ganske fornuftig mængde og timing.

Fusion interiør er først og fremmest en union af uensartede "neobedinimyh" elementer. Han skabte en helt ny i hvert enkelt tilfælde, så du kan være sikker på, at der ikke vil møde nogen som stuen eller soveværelset. Ved første øjekast er der en følelse af, at der er ingen hårde og hurtige regler. Alligevel er der stadig visse grænser.

Men hvad du skal vælge de indvendige døre, hvis du er interesseret i fusion stil? design råd er simpelt - fokus på design af væggene, tekstur tapet og gulve. Lad udvalgte døre i harmoni med dem, så kan du ikke gå galt. På den anden side kan det indvendige dør bliver centrum for opmærksomhed. Det er helt acceptabelt for fusion af stil, men det kræver ekstraordinær dristighed og perfekt smag. Ligesom så meget i denne dristige stil indvendige døre ikke passer ind i den snævre ramme. Således kan de indvendige døre i Novosibirsk og andre byer være klar til at finde egnet til denne stil.

Men det er ikke alle behagelige øjeblikke. Du kan ikke kun løfte huset, men også frigøre din kreativitet. Efter alt, moderne renovering er en fascinerende skabelse af individuel stil dit interiør. Og hvis du er på lysstyrken af sjælen, originalitet og moderne komfort, er du velkommen til at tage udgangspunkt stil fusion.

Først og fremmest er det værd at være opmærksom på farveskema. Style af fusion involverer en kombination af lyse farver. Nu på mode Crimson, guld og turkis. Alt dette kan kombineres hvid base. Kombinationen af blå og rød er også tilfældet, men det anses for mere konservativ. En anden mulighed farver: hvid plus sort plus lilla. Men at eksperimentere med din yndlingsfarve, er du ikke forlader kan skabe noget ud over det individuelle stil af fusion.

Det er også meget vigtigt for fusionen var opmærksomhed på teksturer. Alt, hvad der omgiver dig skal være rart at røre ved. Så luk øjnene, træk dine hænder frem og - for at vælge gardiner, puder, tæpper. Tekstiler til at være meget fordel i kraftige stoffer, men fra de kolde forkromede overflader bør opgives.

Og, selvfølgelig, vigtige dækning. Den mest optimale - Spot belysning af separate objekter, gør det muligt at fremhæve deres skønhed og skabe en generel følelse af komfort.

Ved ordet "reparation" mange af os forestille sig de enorme ruinerne af huset, de enorme omkostninger og endeløse "arbejdere" i aften. Men for at opdatere design genopfriske væggene og give til det nye i lejligheden, er det ikke nødvendigt at foretage globale aktioner i deres hjem. Nogle gange kan en lille justering, delvis udskiftning af elementer eller lys indretning skabe reelle mirakler.

Hvis du har et ønske om at dekorere dit hjem, men ikke har tid, økonomi og energi til at gennemføre sine planer, så kan du hjælpe stencils. Når vi dekorere dit hjem, du ofte ønsker at indretningen var individuelle og ikke som andre. Ønsker at ændre udseendet af væggene, vi ofte stikning tapet. Men for det første limning processen er tidskrævende og kræver en omlægning af møbler og andre manipulationer, er det ønskeligt at undgå. Og for det andet, tapet have nogen individualitet, fordi de er udstedt på transportbåndet produktion. Væg maleri - er forfatterens arbejde, og er i stand til kvalitativt udføre sin kun en god specialist. Men det er en lang og meget dyrt.

Husk, at vælge den stil af fusion, lad dig ind i dit hus, og derfor i deres liv en frisk brise. Og lad vinden bringe lethed og positiv forandring!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.