Mad og drikkevarerOpskrifter

Kartoffel zrazy

Sådan koger kartofler zrazy? Den vigtigste ingrediens i fadet - kartofler, for at være præcis, kartoffelmos blandet med mel. Fyldet kan være både kød og magre. For at forberede det, kan du bruge kylling, svinekød, oksekød, ost, æg, svampe og mere, afhængigt af dine præferencer.

kartoffel zrazy

Forbered fyldet: Hak løg og steges i en gryde. Kog 2 æg, skræl og hak. Bland finthakket dild, løg og æg til at gøre fyldet. Salt det.

Forbered dejen: Kog kartoflerne i deres skind kilo. Rens det fra huden, hakkekød. At køre i kartoffel æg, salt og 80 g mel. Alle grundigt. På bordet af kartoflen dejen rulle ud små cirkler i midten af som satte fyldet. Zrazy kanten af blinde, så sømmen dukkede op i midten. Varm gryden. Zrazy kartoffel steges på begge sider. Serveres med creme fraiche.

Zrazy kartoffel med svinekød

Skræl og kog kartoflerne i saltet vand i et pund. Så dræne det, kartoflerne lidt tørt på lav varme, mask. Forvarm gryde til 100 ml mælk og bruge det til at gøre pureer. Tilsæt 25 g smør. Puré bør få tyk. Kog 100 g svinekød twist gennem en kødhakkemaskine. Klar, snittes fint og steg løg. Bland med en snoet kød, salt, tilsæt krydderier og lidt bouillon. Sluk udstopning 3 minutter, så det ikke var tørt.

Tag puré gradvist og ælt til piller. I centrum spredning påfyldning. Kanterne af blinde og luk udstopning. Zrazy giver en aflang form, rulle i mel. Ryst overskydende mel, så det ikke bliver brændt. Varm vegetabilsk olie, og for den farve (gør det mere mættede) tilføje lidt gurkemeje. olie blev derefter drænet til fjernelse af bundfaldet, vask og steges gryde på zrazy tonet olie. Pynt med persille.

Zrazy kartoffel med ost

Kog 3 vaskede og skrællede kartofler. Dræn. Krydr med salt, tilsæt jorden gurkemeje og mask. Når det er afkølet, sætte 45 gram mel, æg og bland grundigt.

Gnides på et fint rivejern 120 g ost. Bland det med æggeblomme, en fed knust hvidløg og salt.

Drys bordet med mel og lave kager lavet af kartoffel dej. I hver af dem sætte osten påfyldning. Luk tortillas at danne zrazy. Bred kniv til at give dem en glattere form. Rul i mel, og stegning i vegetabilsk olie. Drys med krydderurter og revet ost. Serveres med champignon sauce, creme fraiche eller mayonnaise.

Zrazy kartoffel med grønne løg og æg

Kilo kartofler skrællet, kogt og derefter hakket med en mixer. Opvarm 50 ml mælk og hældes i en puré. Tilsættes 60 g smør, salt, 60 g mel, blande ingredienserne.

120 g grønne løg vasket, hakket og derefter gnedet med salt. Kog 2 hårdkogte æg. Grind og bland dem med løg og 50 g kogt ris.

Lav kartoffel dejen små cirkler, læg dem i midten af ægget-løg fyld. Tilslut kant. Roll i mel, steges i vegetabilsk olie.

Meatless kartoffel zrazy

Kog en halv kilo kartofler i deres skind. Straks mash i puré. 1 løg fint skåret, rist 1 gulerod, steg dem i en vegetabilsk olie og tilsæt til kartoflerne. Drys med salt, peber og krydderurter. Put 100 g mel og bland grundigt. Rul dejen til en pølse og skæres i portioner.

Forbered fyldet: steg finthakket løg og 2 bæres på et groft rivejern 2 gulerødder. Bland med 500 g kogte svampe. Flere minutter slukke, tilføjer peber, purløg 2 og salt og derefter formalet i en blender.

Af hver portion dej til at lave en pandekage, hvor at sætte fyldet. Dannelse zrazy zaschipnuv kant og lukning fyldet. Zrazy rulle i mel og steg dem på en pande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.