Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød ribben i honning sauce: madlavning opskrifter derhjemme

Fede svinekød ribben, som regel altid vise sig lækre, uanset deres fremstillingsmåde. Stegt i en gryde, på grillen eller bagt i folie, er de fremstillet ved møre og saftige takket være den særlige struktur af kødet. I mellemtiden afhænger direkte af smag ribben marinade, som blev brugt i deres forberedelse. Honning sauce, opskriften som præsenteres i denne artikel, gør smagen af udsøgte retter. Søde ribben, kogte i saucen, skal du sørge for at behage alle, selv gourmeter.

Opskrift af den traditionelle honning sauce til kød

Forbered honning sauce til marinering kød kan være følgende opskrift:

  1. Kombiner i en enkelt skål med 50 ml eddike (6%), vegetabilsk olie og citronsaft.
  2. Tilføj ingredienser til flydende honning (3 spsk. Skeer).
  3. Hak et par fed hvidløg (4 stk.) Og føje den til skålen til honning, citronsaft, eddike og olie.
  4. Sæson marinaden krydderier efter smag: peber, fennikelfrø, basilikum, etc ...

Svinekød ribben i honning sauce bør marinere i 8-12 timer. I denne periode har de absorberes aroma af krydderier og kød fibrene bliver tyndere, således at ribberne koges hurtigere og vil Bole saftigt og mørt.

Svinekød ribben i honning-sojasovs

Fremstilling af ribber på denne opskrift begynder med foreløbig bejdsning dem i honning marinade med sojasovs. Han giver fadet en krydret sød-salt smag og en smuk glaseret skorpe på overfladen af ribbenene.

Til fremstilling af sauce, er det nødvendigt at kombinere i en beholder honning (3 spsk. Spiseskefulde) og sojasauce (2 spsk. Skeer). Så har du brug for at knuse hvidløg (3 fed) flad klinge side, hugge det op og sende til honning og soya. Her er det nødvendigt at tilsætte olie (40 ml), ½ citronsaft, lidt salt, samt paprika og merian (1 time. Spoon). Hæld sauce ribber opnået, bland godt og forsyne dem med kød retter i et køleskab i 2 timer.

Svinekød ribben i honning sauce kogte i folie. Til dette formål, de spredes på folien i ét lag dannes derefter på kanten af arket kofangere og hældt på ribbenene tilbage efter bejdsning sauce. Nu skal du sikre kanterne af folien, en bageplade med ribben sende i ovnen i 40 minutter. Gennem ribberne tid til at åbne og sende skålen tilbage i ovnen i yderligere 20 minutter, så de gyldent.

Svinekød ribben i honning-sennep sauce i ovnen

Honning-sennep sauce til marinering af kød anvendes, er ikke mindre end den traditionelle honning. Disse to ikke kun gøre saucen kødet er meget velsmagende, men også bidrage til dannelsen af en rødmosset skorpe på det.

Kun honning sennep, der anvendes til fremstilling af de enkleste marinade til ribber (1 spsk. Ske). Smagen er det også muligt at tilføje peber, paprika, oregano, koriander, hvidløg og andre krydderier, der hjælper til at supplere og opdage smagen af saucen fad. Den marinade til ribben tilsættes lidt vand for at gøre det lettere at gnide dem kød.

Spareribs i honning sennep sauce bages i ovnen i ca. 40 minutter på hver side. Under forberedelse, bør de smøres med sovs hver 10 minutter.

Honning svinekød ribben: opskriften på en pande

I begyndelsen af madlavning ribben på opskriften du behøver at gøre saucen, hvor de vil marinere og grill. For at gøre dette skal du blande honning og sennep (2 spsk. Teskefulde) og dobbelt så meget vegetabilsk olie og appelsinjuice. På anmodning af saucen, kan du tilføje stødt koriander. Obsushennye ribber før marinering salt og peber, og derefter overtrukket med sauce. De marinerede ribben skal ligge mindst 1 time.

Spareribs, opskriften på panden som præsenteres ovenfor, stegt over medium varme, indtil dannelsen af en skorpe på kødet, omkring 4 minutter på hver side. I processen med at lave mad, er det vigtigt at sikre, at saucen ikke klæber.

Svinekød ribben på grillen

For at forberede ribbenene på grillen forbereder en særlig marinade. For det skal bruge en hakket løg og hvidløg (6 tænder), sojasauce (60 ml), den samme olie og tomatpuré. Mere skal føjes til saucen honning (3 spsk. Skeer), sennep og citronsaft (1 spsk. Spoon) salt. Må ikke være overflødige i marinaden og krydderier, såsom spidskommen, paprika, peber. Konsistensen af sovsen bliver ganske tyk, så det vil være nødvendigt at tilføje en smule vand (90 ml). Så har du brug for at sænke ribben i saucen og lad dem marinere det natten over.

Svinekød ribben på grillen i honning sauce stir-fried i de to sider på grillen til at grille. Under madlavning, bør de smøres med jævne mellemrum med sovs, så vil de vise sig saftigt og meget velsmagende.

Svinekød ribben i honning sauce i multivarka

Til fremstilling af ribber i multivarka, deres pre-marinerede i en sauce, og derefter standset i en anden. Marinade skal tilsluttes en skål sojasovs og olivenolie (2 spiseskefulde. Skeer), sennep (1 tbsp. Spoon), let krydret adzhika og salt og peber. Svinekød ribben i honning sauce skal ligge mindst 3 timer.

Syltede ribben, der er nødvendige for at stege begge sider indtil de er sprøde. Du kan gøre det på en pande eller i multivarka ved at vælge den rigtige funktion. Nu ribbenene nødt til at flytte ind i en skål og hæld det instrument en anden sauce. Hertil forbindes honning, sennep (1 spsk. Spoon) og hvidløg (1 fed) i et glas vand. Så har du brug for at installere "Quenching" mode og kog svinekød ribben i honning sauce i yderligere 40 minutter. Serveres med kartoffelmos eller ris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.