Kunst og underholdningLitteratur

Razzakov Fedor. Biografi. skabelse

Razzakov Fedor - det er temmelig velkendt russiske journalist og forfatter. I løbet af sit liv udgav han en masse bøger. Som regel er de dedikeret til det russiske platform og den nationale udstilling virksomheden som helhed. Det er af denne grund hans værker er en succes og sælger godt. Ønsker du at lære om arbejde af forfatteren og hans vej i livet? Læs vores artikel!

Fedor Razzakov. biografi

Den fremtidige forfatter blev født i Rusland, i Moskva. Fedor var i high school som nummer 325. Efter at have afsluttet det, Ra'zac gik til hæren, der varede fra 1981 til 1983. Efter at have tjent, Fedor beslutter sig for at forfølge de videregående uddannelser. For dette, han gik ind i Moskva Regional Pædagogiske Institut (MOPI) navn Nadezhda Krupskaya. Ra'zac blev indskrevet på aftenen afdeling af fakultetet for Historie. Efter endt uddannelse, forfatteren forsøger at finde et job. I 1922, Theodore går ind i sikkerhedsbranchen (bevogtet populære avis kaldet "Kommersant").

skabelse

I 1994 Razzakov Fedor ved at låne penge fra sin ven, forretningsmand, producerede den første bog, der hedder "The Life and Death Vladimira Vysotskogo". Det var dengang, at forfatteren forstår, at den litterære aktivitet - det er hans kald. Derfor Ra'zac forlader sit job og får i avisen: "Jeg - en bodyguard." Der blev han forfremmet til en kriminel journalist. Robotten var ikke støvet. Desuden Razzakov Fedor havde adgang til forskellige informationskilder. Derfor er dette arbejde blevet en stor hjælp i hans arbejde.

I en forholdsvis kort periode producerer en fire-volumen forfatter, som omfattede bøger som "banditter epoke af kapitalismen," "Bandits æra med socialisme", "Age of Terror" og "Bandits i Vesten." Værker haft stor succes. Ifølge en undersøgelse i 1997, som holdt avisen "Boganmeldelse", har de to første bind blevet bestsellere.

Gennem 1998-1999, udgiver forfatteren Fedor Razzakov offentliggjorde sin nye multi-volumen, der består af otte bøger. I det indfører han læserne til biografier af sovjetiske forfattere, sportsfolk, skuespillere, oplægsholdere og andre berømtheder. Produktet hedder "Dossier på stjernerne." Selv efter sin eksamen fra et multi-volumen, Ra'zac Keep skubbe. Allerede i 2004 offentliggjorde han en tome bestående af to bind. Produktet blev udnævnt til "Masser af gode tider." I det forsøgte forfatteren til at skrive en kronologi over begivenhederne i en æra af 70-erne af XX århundrede.

yderligere aktiviteter

Siden 2000 Fedor Razzakov, fotos, som du kan se ovenfor, aktivt samarbejder med TV. Hans arbejde som tv-vært startede med en kort dokumentarfilm om bandekriminalitet, der var baseret på hans bog "Bandits æra med socialisme." Siden 2006 samarbejder med forfatteren helt populære avis kaldet "Sovjetrusland" (hvor han blev tildelt den prestigefyldte "ord folk"). Den første artikel blev viet til mindet om den legendariske sanger Dina Rida. Læsere smag penselstrøg Fedor Razzakova. Det er grunden til, at forlagene har givet ham grønt lys. Under sit arbejde i avisen skrev Ra'zac biografier af mange figurer af russisk kunst (Alla Pugacheva, Vladimir Vysotsky, Andrei Mironov, Leonid Filatov , og så videre. D.).

Ikke desto mindre er den største herlighed han bragte kontroversielle kritik af de forskellige figurer af kunst i Rusland og Sovjetunionen (de fleste af disse artikler, der indgår i bogen med titlen "Hvorfor ikke gå ud sovjetiske stjerne?"). Interessant, at i deres artikler Ra'zac dyrkede pro-sovjetisk holdning. For eksempel, i artiklen "Makar og hans kalve, eller Neyubileyny Makarevich" forfatter Andrei Makarevich dømt for det, han ikke førte sine tilhængere ( "kalve") til offentlige idealer. Ra'zac beskylder berømte skjald af det faktum, at hans familie tilhørte den sovjetiske elite og havde en masse privilegier, utilgængelige almindelige almindelige mennesker. I sine artikler, han ofte kritiserer berømtheder. , Razzakov Fedor trækker således opmærksom på personen og den gode PR på bekostning af nedladende stjerner.

kritik

Kolleger er Razzakova kreativitet temmelig skeptisk. Kritikere hævder, at denne forfatter er en simpel "gul" journalist. Grunden til dette var, at Ra'zac er meget forudindtaget over for borgerne, som skrev. Hertil kommer, Fedor fokuserer på den sensationelle præsentation af materialet og generøst sæsoner sin artikel "stegt" fakta.

Merciless kritik var videnskabelige og historiske værker af forfatteren. Mange litterære kritikere har bemærket, at ganske ofte tyet til sammensværgelse positioner i deres historiske forskning Ra'zac. Det tydeligste eksempel på dette er en artikel om den såkaldte "usbekisk sag".

skandaler

Writer Fedor Razzakov kendt på de fleste på grund af skandaler. Således er forfatteren forsøger at tiltrække så mange mennesker som muligt til hans person. Et glimrende eksempel på dette kan være et tilfælde, der fandt sted i 2013 og vakte en stor resonans i medierne. Nikita Vysotsky ansøgte Razzakova. Grunden til dette var bogen "Vladimir Vysotsky -. Superspy KGB" Søn af den berømte skjald gav forfatteren til retten for hvad han sværter ære sin fars navn. Sagen blev vundet, og bogen forbudt at sælge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.