FinanserKreditter

Online lån: anmeldelser. Lån online uden at give op uret

Mangel på penge - et problem ved at absolut alle står over for. For et par år siden, besluttede hun ved ansøgning til banker for lån. Udstedelse af penge i gælden var ikke en nem procedure, som kræves for at give papir bekræfter finansielle formue, til at søge kaution. Nu er denne proces er blevet forenklet. Der var mange mikrofinansieringsinstitutioner, der udsteder penge i gælden så hurtigt som muligt via internettet. Lad os betragte fordelene ved online lån, referencer og nogle mikrofinansieringsinstitutter.

Fordele ved penge på internettet

Online lån et par år siden en del af vores liv. Men nogle mennesker er stadig bange for at låne penge via internettet. Og med god grund. Instant lån online tilmelding er flere fordele forbundet:

 1. At anvende behøver ikke fri fra arbejde for at tilbringe tid på at finde kontoret. På internettet, er lån lavet døgnet rundt. I ethvert belejligt tidspunkt kan udfylde en ansøgning og sende den til gennemgang.
 2. Løsningen af mikrofinansieringsinstitutter i de fleste tilfælde rapporteret så hurtigt som muligt. Sommetider folk ringe tilbage ledelsen at præcisere nogle oplysninger.
 3. Lån, dekoreret på internettet, skal lyde på kortet. Nogle MFIer gør det muligt at modtage penge på en elektronisk pung eller kontanter.

At udstede et presserende lån online via internettet sikkert. Selvfølgelig er der svindlere. Men for dem ikke at køre, skal du omhyggeligt vælge det selskab. Der er mange mikrofinansieringsinstitutioner, der er testet tid, har et godt omdømme og en masse positive anmeldelser skrevet af faste kunder.

Virkningen af kredit historie om beslutningen om at yde et lån

Mikrofinansieringsinstitutter tiltrækkes som en bona fide kunde, såvel som de mennesker, der er urentable banker. Beviset på dette er de vidnesbyrd af mennesker med dårlig kredit historie. Banker sådanne personer har konsekvent nægtet at udstede lån og MFI ofte afvise. Gør ligesom mikrofinansieringsinstitutter til at konkurrere med banker.

En anden værd at bemærke, at MFI på det første referenceår potentielle problemområder kunder tilbydes særlige programmer for at afhjælpe kredit historie. Deres essens er at udstede en lille sum penge for en tidsbegrænset periode med afkastet af midler på en specifik tidsplan.

Udstedelse af penge på bankkort

Lad os tale om, hvordan man får penge. Grundlæggende af alle eksisterende - Denne notering lån online på spil. Stort set alle mikrofinansieringsinstitutioner, denne metode er tilgængelig (for virksomheder som den "æresord», Kredito24, «Turbozaym" og andre.). Penge overføres kun til de kort, der hører til låntagerne. Den afsendende af midler til MFIer virtuelle kort er nægtet.

Lån online på spil kommer, som regel, næsten med det samme. Nogle gange er der forsinkelser, men de er ikke forbundet med dårlig udførelsen af sit hverv, og bankens arbejde, deres regler, belastningen.

Overførsel af lån til elektroniske tegnebøger

For online lån er den mest praktisk for brugere, har mange mikrofinansieringsinstitutioner udvidet antallet af standard metoder til penge. Hvis før pengene kunne opnås kun på kortet eller i kontanter, men nu folk har mulighed for at bestille overførsler til deres e-tegnebøger (fx "Yandex", "Kiwi").

På e-punge penge er altid overføres med det samme. Efter modtagelsen af mennesker kan bruge dem hvor som helst: at foretage indkøb over internettet, overførsel til andre tegnebøger eller kort, betaling af gæld til banker og mikrofinansieringsinstitutter. Hvad MFIer tilbyde lån online på e-wallet? Her er nogle af dem:

 • Vivus;
 • Platiza;
 • OneClickMoney.

Funktioner af låntagning for elektroniske tegnebøger

Hurtig lån online, udstedt af MFI'er, kan få ikke hver ejer af den elektroniske tegnebog. Det bør overvejes. MFIer, der er et krav. Det ligger i det faktum, at den elektroniske pung kan identificeres. Identifikation - er en simpel procedure. Det kan overføres på mange måder. De er afhængige af de regler, som systemet med elektroniske penge. For eksempel for at lave en pung identificeret i "Yandex", kan du kontakte:

 • Sberbank;
 • kontorer "Yandex";
 • saloner "Euroset";
 • Kontaktpunkter i systemet, og så videre. D.

Hvorfor er mikrofinansieringsinstitutter nødt til at identificere den e-wallet, og ikke yde lån uden kontrol online? Denne betingelse giver dem mulighed for at være sikker på, at de penge, de sender det til den person, som lånet er lavet, i stedet for svindel, som forsøger at få pengene til din konto.

Mikrofinansieringsinstitutter med en høj procentdel af godkendelse

Tilstedeværelsen af en dårlig kredit historie er ikke en hindring for at opnå et lån. Mange mikrofinansieringsinstitutter stræber efter at møde kunderne og give dem lån online uden svigt. For MFIer med en høj procentdel af godkendelse omfatter:

 • "EKapustu";
 • "Zaymer";
 • Moneyman.

Men selv i disse selskaber til tider nægter folk. Årsagerne til dette ofte er at give falske oplysninger om dig selv korrekt udfyldt ansøgning, anmodningen er for stor sum på det første opkald. Lad os nu tage et nærmere kig ovennævnte virksomhed.

Introduktion til "eKapustoy"

Ganske populær tjeneste på internettet er "eKapusta". ressource skabere hævder, at der er forudsat instant lån online. Disse ord er ikke opfundet. De støttes af brugere, efterlade kommentarer om "eKapuste". Folk tyder på, at låntagning beslutninger er virkelig øjeblikkeligt og automatisk på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten.

Ud over den hurtige arbejde, "eKapusty" der er en masse fordele. Denne brugervenlige grænseflade, og overføre penge til en konto. Lån er tilgængelige spænder fra $ 100 op til 30 tusind rubler. Term af penge - fra 7 dage til 21 dage. Inden udløbet af forlængelsen af lånet til rådighed for den ønskede periode. Denne service er tilladt at bruge et ubegrænset antal gange. I tilfælde af forsinkelse i mulig tilbagebetaling af gæld i rater.

Læs mere om "Zaymere"

Ikke mindre populære er "Zaymer". Dette er en automatisk service, en robot, der giver brugeren adgang til stort set uden at give lån online døgnet rundt, uden helligdage og weekender. De resulterende anvendelser analyser i 1 minut, og derefter træffe beslutninger.

Den mindste mængde, der opnås, når, svarende til 1000 rubler, og den maksimale - 30 tusind rubler. Lån sigt brugere vælger efter eget skøn - fra 7 til 30 dage. Også værd at bemærke er, at "Zaymera" der er en funktion, som ikke er til stede i mange MFIer. Robot godkender en vis mængde - grænse. Brugeren kan bruge det helt eller delvist. Den sidstnævnte mulighed betyder, at inden for den fastsatte grænse, kan du få et par lån.

Oplysninger om moneyman

Moneyman - er en anden tjeneste problem instant lån online. I det folk meget hurtigt få penge på kredit. Udfyldning ansøgningen tager ikke mere end 10 minutter, og vedtagelsen af beslutningen - ca. 1 minut. Ingen opgørelse af indtjeningen er ikke påkrævet. Tjenesten gør en beslutning baseret udelukkende på de oplysninger, der er angivet af låntager.

Ved godkendelsen af lånet penge kan øjeblikkeligt omsættes til en elektronisk tegnebog "Yandex". Der er andre måder at opnå. Disse omfatter russiske bankkort, bankkonti. MFI er sympatisk indstillet over for sine kunder, så hvis du har problemer med afkastet i moneyman når folk får mulighed for at drage fordel af udvidelsen af de 7, 14 eller 28 dage. du kan kontakte om omstrukturering, hvis det er nødvendigt.

Gør online lån "Kiwi" -koshelek

Nogle mennesker er "Kiwi" -koshelkom. Det er ikke for almindeligt i forhold til andre tegnebøger, men på trods af dette, har mikrofinansieringsinstitutioner medtaget det i en række måder at få midler til låntagere. Det omfatter "Lime Loan" Nogle af disse MFI'er. Penge udstedt et lån til kunder uden referencer og garanter. Men stadig udstede lån online er ikke uden kontrol. Solvens søger folk er bestemt af kredit bureauer.

Service "Lime-lån" byder på flere takster. De adskiller sig i størrelsen af minimum og maksimum tilgængelige beløb, sigt, rente. Tariffen fastsættes automatisk for hver klient. Ved godkendelsen af lånet penge kan blive vist på "Kiwi" -koshelek. Der er dog en betingelse. Telefon, der er sikret personlig konto, når "Lime-lån" skal passe til e-wallet nummer.

Også værd at bemærke, at en anden betingelse for at opnå et lån online på "Kiwi" er tilstedeværelsen af -koshelek MasterCard eller Visa-kort fra en russisk udstedende bank. Det indikerer, når du laver en låneansøgning til identifikation af låntager, uanset den valgte metode til at modtage penge. Således er kort kræves selv for de låntagere, der planlægger efter godkendelse af anmodningen for at bestille den overførsel af midler til eWallet.

Anmeldelser af lån online

På mikrofinansiering markedet byder på en masse, så der er forskellige svar. Generelt online lån, i henhold til folk, der er meget komfortable. Ingen grund til at gå nogen steder for at indsamle dokumenter. Via internettet, kan du straks indsende flere ansøgninger i forskellige organisationer og afvente afgørelsen.

Den største ulempe ved online lån, i udtalelsen fra mennesker - høje renter. Desværre kan det ikke være anderledes. Høje renter i mikrofinansieringsinstitutter på grund af høje risici, der følger denne type aktivitet. Ifølge nogle eksperter, hver anden kunde er problematisk. Nogen forsinke udbetalingen af lånet i et par dage, og nogen skadeligt undviger tilbagelevering af kontanter.

Negative anmeldelser på online lån er venstre debitorer. Det faktum, at nogle virksomheder nogenlunde er behandle deres problem kunder. Nogle skyldnere siger bondsk holdning til dem, de trusler. Skal ikke forelægges i sådanne situationer, anbefales en sund tilgang til spørgsmålet om valg af tjeneste for at tjene penge. Prestigefyldt mikrofinansiering selskaber ikke tillade sig en sådan holdning. De forsøger at hjælpe folk, det foreslåede omstruktureringsprogram.

Når du vælger en tjeneste at få et lån online uden svigt bør være bekendt med alle de anmeldelser, på grund af uvidenhed, kan du lave en fejl. Det faktum, at internettet en masse svindel, som du kan støde på. I udtalelsen er det muligt at forstå, om der er en anstændig, udvalgt MFI søger at finde kompromisløsninger til deres kunder, der falder i vanskelige finansielle situation og muligheden for at miste lånet tilbage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.