FinanserSkatter

Punktafgiftsadministrationen i Den Russiske Føderation: struktur og grundlæggende funktioner

Skatter som en central institution af budgetindtægter er ikke en alt for lang historie (200 år). Oprindelsen af denne videnskab opstod i det 16. århundrede, men det vigtigste dens udvikling, den har modtaget i Rusland i begyndelsen af det 18. århundrede. Og så afsæt var offentliggørelsen af dekreter om skatteindtægter under regeringstid af Peter I.

Strukturen af skattemyndighederne

Punktafgiftsadministrationen i Den Russiske Føderation har en lodret struktur, som indeholder bestemmelser om indsendelse nedefra og op. Dens konstituerende elementer er: Central kontorservice, tværregionalt, lokale myndigheder (regionale niveau) og inspektion på distriktsniveau.

Centrale myndighed omfatter strukturelle enheder (kontrol), som er struktureret til at opfylde de grundlæggende funktioner. For eksempel er håndteringen af skat kontrol, større bidragydere administration og så videre. D.

Denne offentlige myndighed er underlagt finansministeriet i Den Russiske Føderation. Dens Systemet omfatter følgende underordnede organisationer:

- Forskning og udvikling Center;

- Development Institute;

- uddannelses- og terapeutiske institutioner.

Territoriale organer kan omfatte:

- Forvaltning af punktafgiftsadministrationen af Den Russiske Føderation emner;

- interregionale Inspektoratet Tax Service;

- inspektion af distriktet og inter-distriktsniveau.

De vigtigste funktioner i skattemyndighederne

Federal Tax Service refererer til strukturen af udøvende organer, der overvåger og fører tilsyn med overholdelsen af gældende russiske lovgivning, pålidelighed og fuldstændighed af beregningen af betalingen af obligatoriske betalinger til budgettet, samt overholdelse af lovgivningen valuta. Funktionerne af service omfatter administration af produktion og omsætning af tobak og alkohol.

Disse organer foretager registrering på forretningsenheder i form af juridiske enheder og individuelle iværksættere. I tilfælde af konkurs betalere Tax Service er staten med krav om udbetaling af monetære forpligtelser og andre betalinger.

Manuel skattemyndighed

Lederen af agenturet hoved, der udpeges af både, og frigøres fra kontoret af regeringen efter forslag fra Finansministeriet. Han er ansvarlig for den fuldstændig og rettidig gennemførelse af de funktioner og opgaver, som tjenesten.

Federal Tax Service i forvaltningen er også stedfortrædende hoveder, der udnævnes og afskediges af ministeren om forslaget har udnævnt lederen af det centrale organ.

hovedopgaver

Internal Revenue Service skal opfylde den vigtigste opgave - at overvåge overholdelsen af skattelovgivningen, beregning pålideligheden og rettidigheden af betaling af obligatoriske betalinger, der er reguleret af den russiske lovgivning. Vi må ikke glemme valuta kontrol udføres også i overensstemmelse med gældende regler om regulering af denne sektor.

Internal Revenue Service, i tillæg til overholdelse af gældende lovgivning, bør etableres for at føre et register over forretningsenheder, fri til at informere skatteyderne om ændringerne i reglerne, i henhold til beregningsmetoden og betaling af gebyrer. I tilfælde af betaleren til personlig beretning om overbetaling (overbetalte) skattemyndighed udfører sin tilbagevenden eller forskudt. Ansvarsområderne for dette organ omfatter overholdelse af fortrolighed i skatteforhold.

Den officielle hjemmeside for skattevæsenet

På grund af konstante ændringer i den russiske lovgivning, skatteydere simpelthen ikke har tid til at følge de nye regler. Derfor er de funktionelle ansvar for den myndighed, omfatter en rettidig opdatering af normative database. tildeling af de relevante strukturelle enheder for at skabe en officiel hjemmeside af afgiften tjeneste (nalog.ru) blev givet for at lette processen ledelse. Denne ressource er en ganske effektiv redskab for en vellykket finanspolitik i Rusland. Med det, skal meddeles skatteyderne nyheder på området for beskatning, løse konflikter, give fuldstændige oplysninger om rækkefølgen af påfyldning og rapportering agenturer, erklære indkomst. Også på dette site registrering udføres både juridiske og fysiske personer.

På den ressource side kan du finde kontaktnumre, adresser og andre oplysninger om funktionen af de strukturelle divisioner og afdelinger.

Interaktion med skatteyderne

Skattemyndighederne, som nævnt ovenfor, udfører de finanspolitiske funktioner. Dens opgaver, bortset fra levering af administrative ydelser og en del af overholdelse af den relevante lovgivning tilsyn. For høj kvalitet af de nyeste funktioner i de eksisterende skat styreenheder, kaldet revision.

Ansvarlig for gennemførelse af kontrol Inspektoratet i Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen distriktsniveau. Men der er visse regler, - omfattende dokumentariske inspektioner af forretningsenheder bør ikke holdes mere end én gang om året. Ifølge resultaterne af sådanne inspektioner afslørede nogle overtrædelser afholdes yderligere skatteforpligtelser, som betaleren er forpligtet til at betale til budgettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.