FinanserSkatter

Skat af "parasitter" i Hviderusland: hvem betaler og hvem der er fritaget for skat

Belarus 'præsident Alexander Lukashenko April 2, 2015 vedtaget et dekret №3 "om forebyggelse af social afhængighed" og indført en særlig afgift, som er mere populært kendt som skat "parasitisme". Hvis en person ikke har et fast job inden for seks måneder, skal den betale i statskassen af denne type samling. En borger, der har besluttet at undgå forpligtelsen til at betale, kan få administrativ tilbageholdelse med hårdt arbejde.

mål

Skat af "parasitter" i Hviderusland introduceret med følgende mål:

 • treasury genopfyldning. På dette afhænger af stabiliteten af landets økonomi. Nu statskassen er næret af de mennesker, der af forskellige årsager ikke har taget betaling af indkomstskat.
 • Gratis medicin. Ja, medicin har altid været fri. Enhver arbejder borger fratrukket skat på sundhedsområdet, men også de arbejdsløse modtaget gratis sundhedspleje, uden at gøre nogen betaling.
 • Reduktion af arbejdsløsheden. Dette i første omgang, og var rettet til en beslutning truffet af regeringen. Således er ledigheden - svøbe i vores tid, og hver stat søger at reducere niveauet. Efter dekretet, mange begyndte at lede efter et job, der ikke betale ud af lommen Skat.

Hvem sagde, at afgiften på "parasitter" i 2017 aflyst?

Efter en tid, det skal bemærkes, at denne forsamling havde en indvirkning på økonomien. Nogle mennesker indrømmede, at de fastholdes, men de er uden problemer kunne foretage betalingen. Derfor kan vi næppe forvente afskaffelsen af dekretet i den nærmeste fremtid.

Hvem er fritaget for at betale?

Skat af "parasitisme" kan ikke betale følgende borgere:

 • Personer under 18 år.
 • Pensioneret. Kvinder i alderen 55 og mænd over 60 ikke betale gebyret, da de er på velfortjent hvile.
 • Studerende. Studerende i fuld tid afdeling, der først får en uddannelse. Hvis dette ikke er den første grad, bliver du nødt til at betale staten.
 • Handicappede og uarbejdsdygtige borgere.
 • Folk, der ankom i Republikken Belarus efter vedtagelsen dekret.
 • Borgere opholder sig i landet i mindst 183 dage om året.
 • Præster af religiøse organisationer.
 • Landsbyboere. I landområderne, er der stort set ingen ledige stillinger, så alle indbyggerne er primært beskæftiget med landbrug, men det er også betragtes arbejde og indebærer betaling af skatter.
 • Forældre. Når barnet når tre år af den ene af forældrene har ret til ikke at betale afgiften på "parasitisme".
 • Forældre til børn med handicap. De betaler ikke skat af "parasitisme" i Hviderusland, indtil barnet er 18 år gammel. Så er du nødt til at gå på arbejde eller til at betale gebyret.
 • Borgere, der opholder sig i lang tid i et andet land, skal indsende alle de dokumenter, der udskrives i pas for at bo i udlandet.
 • Militær blot yde militær ID. Medarbejder værnepligtige, der tjente mindre end 183 dage om året, skal gøre indsamlingen af betalingen.
 • Individuelle iværksættere. Kun i tilfælde af, at betaling af skatter for året på mere end 20 grundlæggende enheder.
 • Advokater, notarer, den samlede skat, der for året udgjorde mere end 70 grundlæggende enheder. De kan ikke betale skat af "parasitisme" i Belarus (2015).

 • Forældre med mange børn, der har opdraget tre eller flere børn.
 • Borgere strækker omskoling, befriet fra samlingen betaling, hvis den udføres for at omforme beskæftigelse centrum.
 • Officielt arbejdsløse skal være registreret i beskæftigelse centrum, men ikke mere end tre år. Forlad det foreslåede arbejde kun kan to gange.
 • Ejere af lejede lejligheder, forudsat at betale skat af de modtagne midler fra udlejningsejendomme.
 • Alvorligt syge patienter nødt til at give et ark handicap eller et certifikat, der bekræfter, at de er i behandling.
 • Folk i kreative erhverv skal levere en billet, der består i en kreativ alliance.
 • Fangerne - borgere, der tjener sætninger i straffekoloni mere end seks måneder.

For alle disse kategorier ikke er forpligtet til at betale skat af "parasitisme". For at slippe af betalingen, skal du indsende de relevante dokumenter til skattemyndighederne. Og vigtigst af alt, samle dem i tide.

Lande, hvor der er en afgift på den "parasitisme"

Bortset fra Republikken Belarus, mere end noget andet sted er der ikke sådan skat. Hvert land i kampen mod arbejdsløshed. Til dato, hviderussere er ikke meget tilfredse med denne situation.

Hvem holder styr på "parasitter"?

Skatter og Afgifter Tilsynsmyndigheden inspicerer de indtægter og udgifter for borgere og fastslå, hvem der ikke gjorde nogen betalinger. Dernæst en borger anerkendt socialt afhængige, og han sendte en kvittering for opsamling betaling.

Straffen for manglende betaling

Hvis tiden ikke betaler skat af "parasitisme" i Belarus (2015), er det muligt at få en straf. Han vil blive opkrævet med en sats på 2-4 basislønnen. Eller administrativ anholdelse kan pålægges, et begreb, der kan være op til 15 dage. For enhver borger i straf fastsættes individuelt. Under anholdelsen, skal den dømte udfører samfundstjeneste. Hvilken slags arbejde vil blive udført, løse de lokale myndigheder. Det skal bemærkes, at gravide kvinder er løsladt.

Hvornår skal betale?

Social afhængighed er underlagt afgifter, der skal betales inden den 15. november i det følgende år. Hvis forfaldsdagen ikke er foretaget, de sanktioner vil blive pålagt automatisk. For eksempel er gebyret for 2016 forpligtet til at betale før den 15. november 2017. Det er bedre ikke at komme for sent med betaling. Det er også meget vigtigt i livet for at bringe dokumenter, der beviser eksistensen af muligheden for ikke at betale gebyret.

Hvad hvis det er en meddelelse?

Hvis du har modtaget en e-mail at sige, at du er "parasit", inden for 30 kalenderdage, kan du give dokumenter til skattekontoret, at du er fritaget for skat. I 30 dage tjekket din papir. Hvis skattemyndighederne vil arrangere dokumenterne, kan du glemme alt om betaling. Og hvis de ikke kan lide noget, man skal have for at adskille eller ændre reference.

Nuancerne i samlingen

Mange hævder, at sociale afhængighed er ikke længere omfattet af et gebyr. Men, til deres store fortrydelse, der er ingen forudsætninger for at sikre, at myndighederne vælger at annullere indsamlingen. Derfor er det nødvendigt at kende alle detaljerne i lovforslaget, således at senere var der ingen problemer. Mange mennesker tror, at hvis der ikke er registreret i Belarus, kan vi ikke betale gebyret. I virkeligheden er dette ikke sandt. Sådanne mennesker også overvåge, og hvis de nægter at betale, erklærer derefter den ønskede liste. Regeringen anfører, at ukendskab til loven om indsamling ikke fritager fra at betale den.

Mange artikler på nettet for folk kommenterede, at husmødre ikke kan betale et gebyr. Imidlertid har præsidenten flere gange udtalt sig om sagen. Hvis en familie besluttet, at manden kan give fuldt kone, og betale et gebyr for det kan. Fritaget kun de husmødre, der har omsorgen for et mindreårigt barn, eller hvis de er mødre til store familier. Så du skal ikke spekulere på, om afgiften er aflyst på "parasitisme". Mest sandsynligt ikke.

Efter indførelsen af gebyret, ifølge officielle data, landets kraftigt reduceret arbejdsløshed. Mange beboere i Hviderusland er bange for at miste sit job. Ved at underskrive dette lovforslag, præsident forfulgte bestemte mål, som i hans ord, er fuldt ud berettiget selv. Loven har sidestillet hele befolkningen, og de fattige og de rige. I de første dage efter vedtagelsen af dekret underskrevet af mange indignerede Lukasjenko ordre. Og nu, fortsatte masseprotester og gadedemonstrationer for afskaffelse af dekretet.

Og for de mennesker, der ikke ønsker at arbejde, er der et alternativ - betaling af skat. Myndighederne siger, at ingen tvinger folk tvunget til at arbejde, at regningen ikke krænker landets forfatning, hvori det hedder, at en person har ret til at vælge. Arbejde eller ikke - beslutter manden selv, en stat anmoder om at finansiere sin likvide beholdning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.