FinanserSkatter

Donation mellem nære slægtninge ikke beskattes eller beskattes?

Det er for nylig blevet en populær gave mellem nære slægtninge. Ikke beskattes sådan en nuværende eller den er betalt i en given situation? Dette er værd at overveje, før afslutningen af transaktionen. Efter betaling, hvis det er påkrævet, kan gøre billigt. Og så i donation faktisk vil det ikke meget mening. Især hvis vi taler om behovet eller dysfunktionelle familier.

bekendtskab

Men først, lad os forstå, hvad en donation kontrakt (mellem nære slægtninge og ikke kun)? Hvad taler vi om? Og hvorfor der er et spørgsmål om skat? Sagen er, at kontrakten af donation - en form for en aftale indgået på frivillig basis. Det er netop for at passere en form for ejendom eller andre genstande i ejendommen fra en person til en anden. Normalt er det biler og lejligheder. En afgivelse udført mellem nært beslægtede. Ikke beskattet eller underlagt denne proces? Spørgsmålet er ikke så kompliceret. Bemærk venligst, at ejeren har ret til at give, hvad han har, til alle personer. Dette kan være ikke kun pårørende (luk eller fjernt), men blot fremmede. I hvert tilfælde har sit eget særpræg.

Hvor meget til at betale?

Den gavebrevet mellem nære slægtninge til mange spiller en vigtig rolle. Især på grund af det faktum, at ejendommen er under den relevante overenskomst (selv når de er gift) ikke er deleligt. Det vil sige, hvis forældre giver gift / gift med barnet, såsom en lejlighed, kan du ikke være bange for, at efter skilsmissen, det vil blive i fællesskab erhvervede ejendom. Donation - en slags tillid til fremtiden.

Men denne service er ikke gratis. Donation af ejendom mellem nære slægtninge, såvel som enhver anden lignende aftale, kræver en vis gebyr. Og mens vi taler ikke om skatter og den såkaldte State Duty. Uden det, er det umuligt at afslutte transaktionen. Du vil simpelthen ikke acceptere dokumenter, der skal sendes noget til de medlemmer af familien ejendom.

Hvor meget skal du betale, når du tilmelder donation? For det første er det beskæftiger sig med betaling af den nuværende ejer (dvs. den, der vil give). For det andet er det fastsatte beløb. Og i 2016 er det 2000 rubler. Det viser sig, at gavekortet vil koste mindst 2000 for donoren. Udtræder (skift) kontrakt koster 200 rubler. Dette er også en pligt, men det er allerede valgfrit. Og det betalte kun, når du har brug for at rette op på nogle punkter i denne aftale. Donation mellem nære slægtninge ikke beskattes eller er det nødvendigt? Vi taler om det yderligere.

Modtagere: hvem er de?

For fuldt ud at besvare spørgsmålet, skal du klart forstå, om hvad folk taler om. Efter tæt på - det er ikke alle pårørende. Og på dine familieforhold, er denne faktor ikke afhænge af. Lovgivningen giver en klar definition af, hvem tilhører denne kategori af personer, og hvordan man kan være engagerede donationer blandt nære slægtninge. Skat når det er betalt eller ej? Mere om det senere. I mellemtiden hjælper det at forstå, hvilken kategori af pågældende personer.

Pårørende er faktisk ikke så meget. Disse omfatter både blod og "resumé" af familiens medlemmer. Hvem der præcist er inkluderet her? De er:

  • hustru;
  • børn;
  • forældre;
  • bedsteforældre;
  • brødre og søstre;
  • børnebørn.

Det er alt. Resten - en fjernere slægtninge. Selv tanter og onkler, kusiner og nevøer vil falde ind under denne kategori. Og for dem donation aftale vil have sine egne karakteristika. En nær slægtning, for at være ærlig, i denne henseende, lidt lettere. Det største problem her - indsamling af dokumenter, der bekræfter forholdet. Men selve indgåelsen finder sted uden unødvendige problemer og spørgsmål.

Pårørende og afgifter

Donation mellem nære slægtninge ikke beskattes eller er det nødvendigt? Helt ærligt, i henhold til gældende lovgivning, men det findes ikke. Det vil sige, den tilsvarende betaling i forberedelsen og indgåelsen af donationen er tilgængelig, men gælder ikke for at lukke slægtninge. Det viser sig, at forældrene / adoptivforældre, børn, børnebørn og bedsteforældre, selv om de ikke er slægtninge, brødre og søstre, herunder vedtaget og kombineret, samt ægtefæller (meget sjælden udgave) kan være problemfri for at give hinanden ejendom og personlige ikke at betale. Med undtagelse af statens pligt. Det vigtigste er at have en bekræftelse af det tætte forhold.

At give penge mellem nære slægtninge, ved den måde, er det ikke underlagt nogen skat. I overensstemmelse med lovgivning, de ovennævnte medlemmer af familien er helt fritaget for alle betalinger i forbindelse med donationen. Ja, efter overdragelse af ejendomsretten (f.eks, fast ejendom) er nødt til at betale for det. Men det er helt andre afgifter. I dette scenario er det betaler sig, og ikke skødet.

fjernt

Således er det muligt at lave en nær slægtning tilskud. Skat på samme tid, som du kan se, ikke er betalt. Der er kun staten gebyr for transaktionen i den foreskrevne mængde, og det skifter hvert år. Hvad skal der gøres med alle resten af familien?

Og ingen er fritaget for at betale skat. Og, selvfølgelig, den afgift skal også betales fuldt ud. I princippet intet overraskende - oftest donation løgne præcist mellem nære slægtninge. Ikke altid familiemedlemmer har en chance for at betale skat. Især i betragtning af, at et sådant forhold eksisterer, til at hjælpe hinanden. I praksis gavebrevet - en slags og uselvisk hjælp.

Fjernere slægtninge betale de samme skatter samt komplet fremmede. Det vil sige, i mængden af 13% af den "gave" af værdi. Indtægter fra betalinger omfattet af en nuværende næsten altid. Undtagelsen - er overførsel af penge. Men i praksis, hvilket giver finansiering ikke fast. Især når mængden af transmission er for lav.

Hvis du bemærker det

Donation mellem nære slægtninge ikke beskattes - det er forståeligt. Men ofte viser det sig, at det var under sådanne transaktioner donee kommer efter den relevante bekendtgørelse fra skattemyndighederne. Hvad skal man gøre?

Gå ikke i panik og bare ignorere disse meddelelser. Nære pårørende bør ikke betale skat ved donation. En meddelelse at lette opgaven sendes til alle, der underskrev den tilsvarende kontrakt. Organ er arbejdet på princippet om 'sortere det ud selv. " Gå ikke i panik og ikke skynder sig at få penge ud af lommen. Erklæring er heller ikke forpligtet til at indgive. Her er sådan en indviklet proces - at give relativ. Skat tætte familieforhold ikke er betalt, selv om der er en meddelelse. Husk det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.