LovStat og lov

Spørgsmål donation kontrakt lejligheder, som er involveret nære slægtninge

Ejeren har den absolutte ret til ejendom, som han har. Han kan sælge, testamentere, give eller tage nogen anden handling på egen hånd. Dog, hvilket giver en andel i en lejlighed nært familiemedlem har en række funktioner, der i høj grad betydning for indgåelsen og gennemførelsen af denne aftale. Det er derfor vigtigt at vide, hvad der bør gøres for at rette transaktionen.

Hvem er de nærmeste pårørende?

Vi finder definitionen i den nye familielovgivning, som fastslår, at det er den person-slægtninge i en lige linje faldende eller opstigende linje, samt fuld og halv søskende (hvis du har fælles forældre eller en af dem). Og ingen omtale af den tætte sammenhæng af brødre og søstre, men stadig i henhold til loven og det moralske aspekt, og vil henvise denne kategori.

Donation af ejendom til nære slægtninge

Først definerer vi så hvorfor er vi stadig vælge en gave? Køb og salg, vi oprindeligt ikke passede, fordi vi ønsker det at donere ejendom. Testamente er ikke, hvad vi har brug for, fordi vi ønsker at omregistrere lejligheden er nu, ikke efter døden. Endvidere i tilfælde af sidstnævnte tilvejebringer den obligatoriske andel i arv, der ikke kan påvirke testator. Denne form for begrænsning af sin frihed til at vælge den person, der skal forvalte ejendommen. Så vi passer donation. Luk forhold i dette tilfælde ikke er af særlig betydning, fordi der ikke er nogen specielle funktioner. Hvis du giver en aktie, der er en delt ejerskab, som er en form for generel. Det skal bemærkes, at ejeren af ejendommen har ret til at give andel til enhver person, uanset vilje de andre medejere.

aftale Registrering

Det er klart, at nære slægtninge har et personligt tillidsforhold til hinanden. Men kontrakten under alle omstændigheder ske skriftligt. Hertil kommer, at handlen går igennem den obligatoriske statslige registrering, som er engageret i den autoriserede kroppen. Udtrykket, som dokumenterede donationen vil blive gennemført, i 1 måned.

nødvendige dokumenter

Der er en generel liste over dokumenter, der er nære slægtninge til udbuddet til offentligheden agentur:

  • erklæringer fra parterne;
  • papir, stempelafgiften betalt;
  • pas eller andre dokumenter, der bekræfter den person;
  • fuldmagt til repræsentanter, hvis en sådan vilje;
  • en skriftlig kontrakt af gave (3 eksemplarer);
  • dokumenter på ejendommen.

Afhængigt af situationen, kan en liste over dokumenter variere. For eksempel, hvis donor er gift, ægtefællens samtykke er nødvendigt at udføre sådanne transaktioner. Desuden skal dette papir attesteres af en notar.

konklusion

Husk, at gavebrevet skal ske med omtanke. Nære slægtninge argumenterer ofte i retten, fordi i den tid af indgåelse af vigtige aftaler havde håbet på et godt forhold og gjorde alt rigtigt. Det er tilrådeligt at spille det sikkert, fordi du kan opleve forskellige situationer i fremtiden. Hvis du ikke er sikker, skal du kontakte en advokat, at han var en kompetent dokument, der ikke kan anfægtes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.