LovStat og lov

Spansk flag og andre statslige symboler på landet

I det sekstende århundrede, Spanien er et af de rigeste og mest store nationer på planeten. Ikke overraskende kan spansk flag (billedet placeret nedenfor) ses i stort set alle hjørner af kloden. Den nationale symbol på landet i sin moderne form blev først indført i 1785. Siden den tid, der var en tradition i Spanien for at hæve standarden med emblem alle bygninger og institutioner af national betydning.

generel beskrivelse

Af sig selv, spansk flag er et rektangulært panel, som er opdelt i tre vandrette bånd. Den øvre og nedre - rød, og gennemsnittet - en gylden-gul. Bredde af de ydre strimler er en fjerdedel af det samlede antal. Med hensyn til det centrale bånd, så det falder på den resterende halvdel af den samlede bredde.

Den nationale våbenskjold landet nødvendigvis anvendes på spansk flag (billedet ovenfor er et bevis på, at). Han blev placeret i midterbanen lidt til venstre for midten. Det skal bemærkes, at våbenskjold kan du se billedet, der symboliserer de forskellige områder af staten, såvel som den rige, der indgik i sin sammensætning. I løbet af historien har det ændret fra tid til anden, men den kombination af farver, der bruges i panelet nu som regel forblev uændret.

Legenden om udseendet

Blandt indbyggerne i landet er der er en legende, at den spanske flag engang blev indført af kongen, som blev kaldt Aragon. Guvernøren ønskede at have deres eget flag og revideret en række muligheder. Til sidst, standsede han ved en af de foreslåede projekter til ham. Denne klud var skildrer heraldiske felt farvet i en gylden farve. Dypning to fingre i koppen med blod fra dyr, Aragon tegnede dem to røde striber på kanterne. Dette anses af de fleste moderne forskere, og er symbolikken i den spanske nationale flag.

officiel historie

Som jeg nævnte ovenfor, før Spanien var et af de mest magtfulde stater. På sådan en ting som en spansk flag og våbenskjold, dengang ikke kunne betragtes, som hver af de mange riger, der indgik i sin sammensætning havde sine egne symboler. I første omgang, moderne, rød og gul, farven valgt som Korol Karlos af Bourbon tredje, der brugte et banner på skibe i flåden. Det faktum, at den nuværende på det tidspunkt, det hvide flag (med anvendt våbenskjold Bourbonernes) er meget let at forveksle med standarden af de krigsskibe i andre lande.

I 1843 blev Korolevoy Izabelloy II banner have status som en officiel. Under Anden Spanske Republik, siden 1931, i udformningen af et nationalt symbol af bandet optrådte lilla. Således spansk flag bestod af tre linier af samme størrelsesorden. Men det ikke længe. I 1936, efter borgerkrigen i landet, er det blevet et symbol på statens flag den sædvanlige farve, men med en ørn. Endelig med landet (og dermed med det samme banner) blev afsluttet i 1939, efter at den militære opstand af general Franco. 1978 var præget af vedtagelsen af den spanske forfatning. Fra det øjeblik den røde og gule flag med våbenskjold i landet officielt blev et nationalt symbol.

Symbolikken af emblemet

Det er allerede blevet påpeget, at i den gule bånd, en lille venstre for midten på den spanske flag malet våbenskjold af landet. Det er en form for alliance af stater symboler, der i middelalderen tilhørte kongeriget. Især er det Leon normalt forbundet med en løve, Navarra - med kæder, Aragon - med fire røde striber på en gylden baggrund. Garnet symboliserer Andalusien. Dette skyldes det faktum, at han var emblem emiratet Granada - den sidste af de spanske besiddelser i Europa, der bekendte islam (under Reconquista det generobrede de kristne konger). Skjoldet oval kan se tre liljer i blå, lavet i gylden farve og har chervlonuyu grænse. De er et symbol på Bourbon gren af Anjou (at Kongen af Spanien henviser til det). Våbenskjold, hvorover med en krone, der symboliserer, at Spanien er en arvelig rige. Kolonner på det er en personificering af Gibraltar (i middelalderen blev kaldt søjler Heracles), tidligere overvejet i udkanten af verden.

nationalsang

Spansk nationalsang er ikke mindre imponerende, både i dens indhold og alder. Han betragtes som en af de ældste i verden. forfatterens navn til denne dag er ikke blevet bevaret. Sammen med denne første erindring om det går tilbage til slutningen af det attende århundrede, hvor magten var Korol Karl den tredje. Den højtidelige sangen blev vedtaget ham som et nationalt symbol, og blev udnævnt til "Royal March". Siden da har han udført på alle spanske fester. Moderne arrangement hymne udført på foranledning af Juan Carlos II den verdensberømte musiker Francisco Grau.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.