Af teknologiMobiltelefoner

Rammeløst telefon: konceptet udtryk i virkeligheden

På området for mobil teknologi, såvel som i alle andre, er styret af mode. Når et begreb opfundet af producenten, er ikke kun fantastiske, men også udfører de nødvendige funktioner objektivt, det er ved at blive gennemført. Rammeløse telefon har et stilfuldt design og et rent utilitaristisk synspunkt giver hele den forreste del af destinationen. Ikke overraskende er disse smarte telefoner bliver mere og mere indlysende trend.

Første uudtalte anmodninger fra brugerne finde de japanske udviklere. To selskaber i mobiltelefon fremstilling - Sharp og Sony - udgivet rammeløse smartphones. De strammede og kinesiske producenter: ZTE, ELEFON og Xiaomi løsladt modeller uden sidekanter. ELEFON selskab gjorde et forsøg for udformningen af sagen, og i en forholdsvis kort periode har udgivet en line af modeller. Af lederne af det mobile udstyr markedet har besluttet ikke at sakke bagud Samsung, slippe Galaxy S6 Edge, elegant afrundet kant af displayet på begge sider.

Vigtigste rammeløse Telefoner 2016-2017

Vi har allerede nævnt ELEFON selskab er blevet en af de entusiaster i udvikling og fremstilling af rammeløse telefoner. Først udgivet Frameless model - ELEFON S3 er billigt og for dens pris har en fremragende kamera og en god samlede præstation.

Uden at fjerne fra S3 produktionsselskab producerer lignende i ELEFON S7 design, designet til den lavere pris segmentet. Firmaet annoncerer også sin flagskib - rammeløse telefon ELEFON P9000. Den smartphone er overraskende ikke kun smukt designet, men også nyskabende LTPS-skærm, 64-bit otte-core chip MediaTek.

Ulefone Future - allerede grundlaget for modelnavnet, kan du forstå, hvordan de ser fremtiden for sine producenter. De er enige om populære sælgere GearBest teknologi. Din smartphone er blevet kåret som en af de store opdagelser i 2016.

En af de mest ventede var den rammeløse telefon Xiaomi Mi Mix. Dens display optager mere end 90% af frontpanelet og bageste keramisk dæksel fuldender wah effekt.

Et nærmere kig på pionerer - Sony og Sharp.

Sony Xperia XA / Sony Xperia XA Ultra

Linjen producent Sony Xperia XA er ikke blevet tildelt rollen som lokomotiv, som ville bære firma de første positioner i forbrugernes efterspørgsel. Ikke desto mindre er dette relativt billig rammeløse telefon, der kan beskrives som en forenklet version af flagskibet Xperia X, tiltrak sig opmærksomhed fra mange nye fans. Som med alle Sony-modeller, han har en vidunderlig saftig skærm, den sjette udgave af Android og otte-processor True8Core, stand til at understøtte alle de rige funktionalitet af smartphone.

I den kommende 2017 netop udgivet Sony Xperia XA Ultra er i stand til at fortrænge sin forgænger. Sammenlignet med sin forgænger, "Ultra" er ikke så rammeløs, som ønsket. Displayramme kiggede gennem, men på trods af, at fabrikanten kunne rumme en 6-tommer skærm i en standard bredde for smartphones med skærme af 5,7 inches.

Sony rammeløse telefoner er ikke kun visningen størrelse. Xperia XA Ultra mere RAM, bedre kamera og, selvfølgelig, jo højere pris.

Sharp Crystal X / Hjørne R

Innovators i udviklingen rammeløse gadgets er blevet eksperter fra Sharp. Sharp Aquos Crystal X rammeløse telefon er i modsætning til alle andre flammeloes-enheder også mangler toppen af rammen. Således udviklere kunne placere skærmens diagonal 5,5 inches ind i huset med dimensionerne sædvanlige for 5-tommer telefon. For at gøre dette, ingeniørerne skulle genoverveje selv enhedens højttaler.

Sharp har ikke træt at overraske fans af design teknik, og for nylig indført begrebet en smartphone, der kan kaldes rammeløse i den fulde betydning af ordet. Forummet CEATECH-2016 modellen er udpeget som Sharp Corner R. Detaljerede specifikationer af smartphone, samt dato den planlagte udgivelse, selskabet er endnu ikke blevet offentliggjort.

Hvad bringer fremtiden for flammeloes telefoner?

Nærmeste rivaler iPhone 7 allerede ved at gennemføre i deres topmodeller rammeløse telefoner. På grundlag af intern viden, sammensmeltningen af virksomheden, kan det konkluderes, at Apples, vant til at slå tonen an i en mobil mode, vil ikke opgive denne idé. Det er sandsynligt, at den næste, der blev præsenteret for tiåret for iPhone vil have en rammeløs skærm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.