SkønhedHudpleje

Hjem skønhed: salicylsyre acne.

Siden Sovjettiden, salicylsyre er det mest effektive værktøj til behandling af acne. Sikkert, der er en flaske af denne medicin i enhver medicinskabet. Salicylsyre acne er meget udbredt i mange moderne lægemidler: scrubs, cremer, tonics.

Dette middel har anti-bakteriel, anti-inflammatorisk og antiseptisk virkning. Afhængigt af procentdelen af hovedkomponenten, skelner 1, 2, 3, 5, 10-procent opløsning.

Salicylsyre acne har en række fordelagtige egenskaber i kampen mod hudproblemer:

  • Tørring effekt. Til behandling af acne afhjælpe bør anvendes på en prik. Men med et stort antal problemområder, bør lægemidlet anvendes meget omhyggeligt, så for ikke at udtørre huden.
  • Salicylsyre salve acne i stand til at klare problemet kaldes post-akne (stagnerende pletter efter acne). Dybt gennemtrængende hudlagene, midlerne der forårsager strømmen af blod, således fornyet væv. Dette medvirker til at fjerne pletter efterladt af acne.
  • Salicylsyre acne ødelægger bakterier fyres acne. Ved forurening bliver vanskelig langt ud sebum, hvorved der dannes en comedo. Bakterier indtaste komedoner, forårsager betændelse, hvilket resulterer i en bums bliver rød og begynder at gøre ondt. Det er let at håndtere patogenet kan være salicylsyre. Acne med dens hjælp genvinde ganske hurtigt og nemt. Men desværre, det betyder også ødelægger gavnlige bakterier, der lever på overfladen af vores hud.
  • Dette stof regulerer sebum, hvilket gør det muligt at slippe af overdreven fedtet hud. Men ikke overdrive det, fordi hvis det vil føle manglen på fedt, så det begynder at udvikle sig i endnu større tal.

ansøgning

Behandling anbefales 1% opløsning. Agent anvendes på en vatrondel og tørre sit ansigt med. I nærvær af en lille mængde af problemområder, salicylsyre, acne påført prik, en stor indsamling af acne midler udslettet hele hudoverfladen. Denne foranstaltning er med til at forhindre fremkomsten af nye formationer. Huden skal renses op, så længe du ikke føler en let prikkende fornemmelse. Derefter Skyl dit ansigt med vand og tør den med et håndklæde. Men under alle omstændigheder, skal du ikke forsøge at gnide løsningen ind i huden. Dette kan medføre en forbrænding.

Før anvendelse af salicylsyre skal gå fri af anvendelsesområdet (gelé, skum eller gel), og efter behandling -bruge fugtighedscreme.

Den hyppige brug af dette værktøj kan forårsage kløe. For at undgå dette problem, anbefales det at bruge løsningen til at kontrollere niveauet af hudens følsomhed. Til denne opløsning, sættetid en vatpind salicylsyre og dets slide bag øret. Hvis 4 timer stimulering ikke vises, kan værktøjet bruges.

Kontraindikationer

  • Det anbefales ikke at anvende salicylsyre på et meget skællende hud. I dette tilfælde er det bedre at erstatte alkohol-opløsning på en speciel alkohol-fri. peeling af huden - et dårligt tegn, fordi acne kan udløses med endnu større kraft. Mange kan se dette som en fornyelse af hudceller, men det er ikke tilfældet. Ved hjælp af værktøjet, og så kan du købe en forbrænding. Hvis alkohol-fri løsning ikke er bragt positive resultater betyder salicylsyre - ikke din agent. Undgå at bruge det.
  • Hvis du er ejer af tør hud, salicylsyre er bedre ikke at anvende, så for ikke at forårsage uoprettelig skade på dit ansigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.