Nyheder og SamfundBerømtheder

Shaya Labaf: filmografi og biografi skuespilleren

Skuespiller Shaya Labaf - et af de mest ambitiøse og karismatiske mennesker i det moderne biograf. En ung amerikansk Jøde formået at opnå imponerende resultater i biografen på så kort tid - han er kun 29 år gammel.

Men de fleste alle husket filmen "Transformers", hvor en af de vigtigste roller bare spillede Shaya Labaf. Filmografi skuespiller har flere dusin kendte og anerkendte film. På denne og tale i gennemgangen.

Shaya Labaf: biografi

Shaya Labaf blev født i 1986, den 11. juni i amerikanske by Los Angeles Angels i en familie af cirkus aktører: Chailly far var en klovn, og hans mor - danser-gymnast. Klovneri jaget drengen fra fødslen, til at tage mindst hans første og sidste navn: LaBeouf - navnet, afledt af det franske ord for oksekød bøf, og Shia - et jødisk navn, som oversætter fra hebraisk som "Guds gave". unge talenter far ofte blev anvendt på flasken. Snart blev det alkoholafhængighed, som ødelagde familien. Uanset hvor forsøger faderen til at stoppe med at drikke, selv deltog møder i Anonyme Alkoholikere, som i øvrigt ofte tog sin søn, men at engagere sig med en drink fra ham og virkede ikke. I en alder af 10 år, en lille shia efterladt uden en far.

Biograf som en måde at overleve

Shia boede med sin mor i en dårlig kvarter i Los Angeles. Mor arbejdede smykker sælger, for hvilken han modtog en almisse, behøver ikke at stole på sin fars hjælp. Shia begyndte at arbejde i en tidlig alder: han annonceret og solgt cornflakes, skudt i små og mellemstore studerende bælter. Debut som en film skuespiller i slutningen af 90'erne, nemlig i 1999, den verdensberømte tv-serien "X-Files", da den unge tretten LaBeouf spillede rollen som en dreng, der havde brug for akut kirurgi. At spille i en film han kunne lide mere end deltage i reklamer. Det var dengang, at han besluttede at blive skuespiller, samtidig med at slå storm roller i tv-serier og film.

Den første store rolle

Alle har set mindst én film, som medvirkede Shaya Labaf. Filmografi af skuespilleren - en liste, der omfatter flere dusin kendte film. Siden 2003, da han allerede debuterede i biografen "guld", hvor hovedrollen blev spillet af Sigurni Uiver, en talentfuld amerikansk Jøde vandt sympati af publikum "med stormskridt." Denne triumf skuespilleren holdt et år senere. Så sytten LaBeouf medvirkede i Disney-film "Triumph" en talentfuld ung golfspiller, der formåede at besejre de fremtrædende mestre i denne herres spil. Filmen er udtænkt en hidtil uset succes, som godt afspejlet i gebyrer LaBeouf. Af den måde, et år senere, i en alder af atten år, den unge mand købte et hus.

Berømte partnere

Efter flere succesfulde roller kom lidt anderledes periode, der hovedsageligt domineret mindre roller spilles Shaya Labaf. Filmografi skuespiller genopfyldes endda episodisk, men lyse og mindeværdige roller i filmen "I, Robot" med Will Smith, "Konstantin" med Kianu Rivzom, "Charlies Angels 2" med en hel galakse af berømte skuespillerinder.

2007 bragte skuespilleren til hovedrollen i filmen, løst baseret på filmen Alfreda Hichkoka "Disturbia", "Windows i en domstol." Denne rolle har rejst flere hak populære skuespiller. Fra dette øjeblik, kan vi sige, at der var en "ny stjerne" - Shaya Labaf. Hans film nydt stigende popularitet.

Men en ægte sensation og verdensomspændende berømmelse fik han ved at arbejde sammen med Michael Beev over sine "Transformers". Kassesucces øjeblikkeligt vendte den unge mand ind i en verden stjerne: stadig, teenager simpelthen går med den smukke Megan Fox, og selv deltog i krigen af mænd og maskiner.

Shaya Labaf: Filmografi genopfyldes

Efter de "Transformers" det begyndte at invitere mange berømte instruktører. Så den unge stjerne fik en rolle i den populære eventyr film "Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige", som også har bidraget til den øgede efterspørgsel efter en aktør i mange af verdens bånd. Fortsættelse af "Transformers: Revenge of the Fallen", udgivet i 2009, styrkede kun placeringen af den uerfarne skuespiller. Direktører begyndte at have den rolle i deres malerier er Shaya Labaf. Film bliver endnu mere succes.

Efter et stykke tid, efterfulgt af titelrollen i filmen "Wall Street:. Penge aldrig sover" I denne film, der fortæller om krisen i Amerika, partner Michael Douglas og Shaya Labaf blev, fotos af som præsenteres i vores gennemgang.

I 2011 skuespilleren skulle spille samtidig i den tredje "Transformers" og er klar til at skyde filmen "Lawless". Af den måde, LaBeouf blev den første instruktør af filmen, der blev vedtaget den rolle. I 2012 bandet deltog i filmfestivalen i Cannes, som blev nomineret til "Palme d'Or". Dette tiltrak endnu mere opmærksom på sådanne skuespillere som shia. Filmografi opdateret med nye roller. Skuespilleren fortsætter med at handle i film, ofte deltager i to scener på samme tid. Men ifølge den skuespiller, var han ikke træt. I et interview, en af de velkendte magasiner, han engang sagde, at hvis han ikke var blevet skuespiller, hvad ville sandsynligvis har tilsluttet sit liv med underverdenen.

Arbejde - arbejde og privatliv - er det ikke mindre vigtigt!

Interessant udseende, udstråling, talent, intelligens og hidtil uset succes - alt dette Shaya Labaf. Personlige liv af en skuespiller var genstand for diskussioner. Øget opmærksomhed bidrager også til en lang række kontroversielle kendsgerninger. Måske den hurtige skandaløse barndom stadig påvirker verden stjerne - shia får altid i sjove situationer: arrestationer, ulykker, alkohol og så videre. For eksempel, i 2008 blev LaBeouf sigtet for kørsel i påvirket tilstand og blev frataget kørekort. Det faktum, at shia har fremprovokeret en ulykke, hvor han selv havde ondt - ondt sin hånd. Måske på grund af hensynsløshed af skuespilleren, hans romaner altid excentriske, for alle at se, og kun med internationale berømtheder. Blandt de udvalgte LaBeouf lyse Hollywood-stjerne Cary Malligin, Megan Fox. Af den måde, i lang tid LaBeouf og Fox forsøgte at fange på grund, dog med undtagelse af fælles billeder og sjældne møder, verden og undlod at fremlægge beviser. At der er en berømt interview med Rihanna, gav anledning til rygter om den næste roman.

Den længste forhold

En af de heldige nok til at være en pige shia blev Caroline Pho. Skuespiller ofte set med hende, og ikke kun at gå, men også ved officielle begivenheder. Men desværre, eventyret sluttede. Så foran tusindvis af fans glæde igen dukkede bachelor Shaya Labaf. Personlige liv af en skuespiller igen tiltrukket sig opmærksomhed.

Mange anmeldere føler, at bevæge sig i et sådant tempo, snart vil han være en af de mest berømte unge skuespillere i Hollywood. Måske fremtiden for verdens biograf tilhører sådanne skuespillere som Shaya Labaf. Foto smukke kunstner sæt stor rolle ikke kun pryder plakater premiere på malerier, men også dække af de mest populære mandeblade. Efter alt, fra teenageren, hvad der engang var publikum så det for første gang, det blev til en smuk og brutal mand, tiltrækker sig opmærksomhed fra mange kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.