Nyheder og SamfundBerømtheder

Hvem er egentlig mor til børn Kirkorov?

Fans af sangeren ofte spekulerer hvordan en enlig mand kunne blive født børn, der er børnenes mor Kirkorov, deres navne og hvad de har sex? Kongen af russisk popmusik betragtes som en af de mest populære og gådefulde kunstnere. Ofte er det en stor fornøjelse at tale med journalister og fans, er han involveret i forskellige programmer og præsenterer for alle at se detaljerne i hans personlige liv. Sammen med dette, blev hans personlighed altid dækket med en stor mængde af sladder og rygter.

Der var en tid, hvor kunstneren blev anklaget for fiktive ægteskab med en diva af russisk showbusiness Alloy Pugachevoy, som han underskrev for hurtige fremskridt på en kreativ karriere. Efter at bryde op med sin kone anklaget for homoseksuelle. Og de sidste par år, det vigtigste samtaleemne var den pludselige fødsel af sangerens børn.

Nyheden om fødslen af det første barn

Russisk sanger Philip Kirkorov foretrækker chokerende i alle aspekter og områder af liv og arbejde, startende med scenen outfits, og adfærd til selv-ros. Joyful begivenhed - fødslen af sin datter - han delte med publikum koncerten "Golden Gramophone" 2011, rapporterer nyhederne direkte fra scenen. koncertarrangører hævdede, at han et par minutter før skyderiet og kunstner går på scenen modtog et telefonopkald. Efter samtalen sangeren har ændret sig markant i ansigtet, blev hans smil skinner og, en gang på scenen, han lykkeligt rapporterede, at han havde en datter. På det tidspunkt var det ikke kendt, om hvem moderen Kirkorov børn.

Natalia Efremova - hvem er hun?

Kong oprørende russisk pop Filipp Kirkorov åbnede en af personlige hemmeligheder, som dækkede historien om fødslen af sine børn. Forskellen alder mellem Alla-Victoria og Martin er kun 5 måneder, hvilket også er blevet en årsag til sladder og spekulation. På trods af, at børnene er vokset op lidt, den dag i dag det vides ikke nu deres mors navn. Men kongen af scenen åbenbaret for journalister og fans gudmor mor til hans datter, som var den forretningskvinde Moskva Natalia Efremova.

Mor Kirkorov børn Han lyser op for første gang på det sæt af "Christmas møder" arrangeret af Alloy Pugachevoy i december. Besøger kvindelig social begivenhed tiltrak en masse opmærksomhed hendes person. Hovedsageligt det overraskede andre, fordi før, at kongen af pop omhyggeligt skjult fra alle de biologiske og gudmor for deres børn.

I øjeblikket allerede er det kendt, at børn Filippu Kirkorovu fødte en rugemor, så officielt i børn kun far. Kunstner indser, hvor vigtigt for børn at føle en mors kærlighed og hengivenhed, så det er meget seriøs og ansvarlig kom til valget af gudmor til den ældste datter. Dette valg var ikke kendt til nogen indtil sidste øjeblik. Selv direkte på nadveren Kirkorov børnenes mor forblev i skyggerne. Samtidig, alle tæt til familien af sangerens folk forsikre os om, at Natalia er en hyppig gæst i huset af Philip. Hun bruger ofte tid med børnene, og de selv kaldte hende "Mama Natasha."

Biologisk eller gudmor?

Senest har kongen af pop afklaret og givet en fortsættelse af historien om gudmor af deres børn, efter at han inviterede gæster til sit land bygning på Nikolina Gora presse, og de fortalte børnene om at leve med dem "mor" Natasha. Efter at journalister bare brug for at sætte ved siden af et foto af Natalia og lidt Alla-Victoria og se efter et stort antal af deres generelle ansigtstræk.

Således kom reportere til den konklusion, at Yefremov - mor Kirkorov børn. Med hensyn til den yngste søn, er hans fødsel tilskrives den russiske sangerinde Anastasia Stotskaya. Sådanne konklusioner blev foretaget sammenligning feltet udseende og lille søn Nasty Martin. Direkte rugemødre kan fungere helt forskellige kvinder, der har placeret ægget Natalie og Anastasia, Philip befrugtede frø.

Biografi mulig mor

Under optagelse, den næste overførsel af børnene Kirkorov, de fortalte offentligheden om, at de har en mor. Singer selv benægtede ikke dette faktum, men i stedet sagde, at deres familie består af far, mor og børn, samt på alle.

Denne nyhed har overrasket fans stjerner og beundrere af hans arbejde. Efter det viste sig, at i den inderste cirkel af Philip har en god ven, der samtidig betragtes gudmor for sin datter - Natalia Efremova.

Mor Kirkorov børn, biografi hvilket er ganske interessant, jeg er født i Moskva i en militær familie. Hun modtog en særlig militær tolk og steg til rang af løjtnant. Vi ved også, at Natalia var en officiel ægteskab, hvor hun fødte en søn, som allerede er 20 år gammel. Siden 1998, tog en kvinde sin egen virksomhed, der sælger dyre mærkevaretøj.

Introduktion stjernerne i Natalia

Alle ved, at Philip er strengt ure en mode og altid deltager modeshows og udstillinger. Så han mødtes med landets Efraims, som pressen døbt som "mor til børnene Kirkorov". Natalia betragtes som en af de bedste venner stjernerne i over 10 år. Deres forhold kan betragtes som rent platonisk, men en slående lighed kvinder med Alla-Victoria genererer omkring dette mange historier om sladder og kontroverser.

Rygter og spekulationer

Efter en offentlig optræden på et møde arrangeret Pugacheva Natalia valgte at skjule fra øjnene af pressen og ikke fører et offentligt liv. Hvis du mener rygterne, børnenes mor Kirkorov Natalia, fotos som bekræfter spekulation journalister, der bor i hans hus, og at arbejde med børn. Med stjernernes far til hendes børn, hun opretholder venskabelige forbindelser, der er forbundet med at opdrage børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.