Nyheder og SamfundBerømtheder

Skak geni Magnus Carlsen modernitet

Sven Magnus Carlsen - Norsk skak stormester, skakspiller af verden bedst, den absolutte verdensmester i skak. Født November 30, 1990. Magnus Carlsen har den højeste rating i historien om verdens skak. Klassisk, Rapid og blitz - i alle typer af skak Magnus Carlsen er mester, med tilsvarende vurderinger - 2840 - 2896 - 2914. Den højeste rating i standard skak blev indspillet i maj 2014 - 2842 point.

Magnus Carlsen: "Skak - kærlighed til livet"

Far Magnus, Henrik Carlsen, var ingeniør i olieselskabet, hvilket er rart at spille skak, og havde en anstændig rating for en lidet kendt skakspiller - 2101 ELO point i rækkefølgen. Da Magnus var 5 år gammel, hans far lærte reglerne i spil skak. Lidt efter lidt, til en lille skakspillere blive involveret i at gøre dette alvorligt, begærligt læse skak bøger og blitsuya flere timer om dagen på internettet. Bogstaveligt talt forelsket i dette spil, Magnus begyndte gradvist at forbedre og ivrigt studerer kombinationer og debuterer. Succes hurtigt gjort sig gældende: virksomheden "Microsoft" i 2003 var sponsor af Magnus og hans familie, forudser en stor fremtid for ham.

Skak geni i moderne tid

Den skak verden, han betragtes som en geni af vores tid, fordi Magnus tendens til at huske omkring 10 tusindvis af spil udenad. Hans tænkning - en kraftig computer, der er i stand til at beregne en sekund foran et par dusin eller endda hundredvis af skaktræk. I en alder af 13 år og 148 dage, den unge skak vidunderbarn vandt titlen stormester, det gjorde ham den tredje i verden på listen over de yngste skak stormestre. Hvert år Magnus opfanger deres spil og tænker til nye højder.

spillestil

Siden barndommen, den unge skakspiller haft en åben og aggressiv spil, ofte angribe modstanderens brikker, angribe kongelige og dronningefløjen, og straks enige om at udvekslingen. Hans spil indikerede fuldstændig frygtløshed skak og ingen nerver. Med alderen, Carlsen blev klar over, at risikabelt stil - det er ikke godt for protesterne mod verdens elite spillere, selv om de allerede havde erfaring med sejre over alvorlige stormestre. Da han begyndte at spille i verdens førende skakturneringer, efterhånden hans stil blev universelt, i stand til at behandle mange slags positioner på brættet tilstrækkeligt rentabelt at få sejren over sin rival.

Med alderen og alvorlige sejre har Carlsen udviklet sin egen alsidige spillestil. Han var særlig stærk i middlegame og slutspil, men han debuterer spiller ikke efter bogen. Dette er især forvirrende sine modstandere, da Magnus vælger 20 kursus på populariteten af lodtrækningen eller debut af en vis beskyttelse. Mange udestående skak stormestre ofte kommentere den stil af mester af spillet. Party Magnus Carlsen demonteret stykke for stykke, vurdere rigtigheden og nøjagtigheden af bevægelser. Udtalelser er en hel del, men hver omtale af det geniale i den nuværende mester.

Magnus Carlsen mod computeren

I en alder af moderne informationsteknologi og skak programmer, og kunstig intelligens har nået et sådant niveau, at computeren ikke efterlader en chance for at vinde mod manden. Dette faktum gør du tror næsten alle, om Magnus Carlsen vil være i stand til at slå den kunstige intelligens, i betragtning af at han spiller næsten alle de berømte spillere. Dette spørgsmål Magnus svarer på følgende måde: "Jeg er mere interesseret i at kæmpe med mennesker, snarere end med en computer. Der er mange interessante spil, hvor han møder "Kongens indiske forsvar", som er meget svært at spille korrekt. Så det er ikke noget. "

GM'er om Magnus Carlsen

Sergey Karjakin: "Han spillede næsten perfekt, næsten ikke lave fejl og har en fænomenal hukommelse."

Van Wely: "Hans funktion som den nuværende verdensmester, at han er i stand til at komme ud af næsten enhver situation på skakbrættet. Hvor mange spillere kommer til en skrigende standse og vidste ikke, hvordan man kan gå på, Magnus Carlsen begyndte at spille. Han er en rigtig psykolog, fordi det er meget følsomt over for stemningen og intentioner deres modstandere. Magnus Carlsen aldrig miste troen på, at modstanderen vil lave en fejl, der vil være nøglen, og partiet vil blive bragt til sejr. "

Sergey Shipov: "Han er en sand leder af skak verden i flere år nu, og det kan ingen bestride. Hans nuværende rating er sammenlignelig med situationen for Gari Kasparova resultater i de bedste år. Utvivlsomt, Kasparov føre over sine forfølgere var meget større og havde en masse år, men så var det ikke de stærkeste skak programmer som dette, at hjælp i præparatet. I dagens verden af computere og informationsteknologi til succes trimme magt konkurrerende spillere. Det er derfor, i dag er langt sværere at være en mester. "

Garry Kasparov: "Spillet Carlsen - er den nydannede øverste skak liga af den moderne generation. I min tid har jeg givet en masse bøger og en detaljeret undersøgelse af skak kombinationer og positioner. Og nu er den kraftfulde software begyndte at erstatte skak analyse. en ny generation af skakspillere begyndte at ligne en robot, deres spil er pragmatisk og økonomisk. Men Magnus alt det gør, er styret af sin intuition, som jeg selvfølgelig glad. "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.