Nyheder og SamfundBerømtheder

Elena Yushkevich: biografi, fotos. Personlige liv

Elena Yushkevich - et lyst og talentfuld pige, hvis vej til berømmelse begyndte med deltagelse i "landshold Pyatigorsk". KVN deltager bemærket og inviteret til den humoristiske show "Comedy KVINDE" hvormed dens eksistens vidste hele landet. Så Elena slået-tv-vært, har undladt at opnå succes og på dette område. Hvad kan du fortælle os om det?

Elena Yushkevich indledende måde

Den kommende stjerne i "Comedy KVINDE" blev født i Nalchik i 1981. Med sin far, Elena Yushkevich mødtes allerede i voksenalderen: Julio, en ung mand fra Panama, forelskede sig i sin mor, hvor han studerede på det russiske Universitet Peoples' Venskab. Efter endt uddannelse, vendte han tilbage til sit hjemland, studerende affære var i fortiden. Mødet mellem far og voksne datter har fundet sted i Panama, Elena mødtes også med tre stedbrødre.

I skolen, Yushkevich aktivt interesseret i alt, hvad der var forbundet med Spanien, lære spansk. Hun planlagde at forbinde sit liv med filologi, så fortsatte sin uddannelse på Pyatigorsk State Linguistic University, hvor hun studerede engelsk og spansk. Men for at arbejde i faget pige aldrig havde en chance, forsyn har valgt til hende den anden vej.

Deltagelse i KVN

Elena Yushkevich - ejeren af en stor sans for humor. Det er ikke overraskende, at i studieårene, hun blev involveret i KVN. I første omgang pigen ind i universitetets hold, så begynder skuespillerinden tog i "landshold Pyatigorsk". Publikum satte pris på hendes scene rolle og måde for levering af materialet, ikke den sidste rolle blev spillet af Helen mindeværdig udseende. Hun blev hurtigt en af de "landshold af Pyatigorsk" ledere til at teste deres styrke i rollen som forfatteren og producent af miniaturer.

I 2004 Yushkevich hold vandt titlen forkæmper for Højere liga af KVN. "Den nationale hold af Pyatigorsk" vandt flere store sejre, derefter gik til fri svømning. Elena var glad for at deltage i de ture rundt i byer i Rusland, Hviderusland og Ukraine. Dette gik indtil holdet opløst.

Invitation til "Comedy KVINDE"

I showet "Comedy KVINDE" Elena Yushkevich kom takket Natale Andreevne Eprikyan, der havde lagt mærke til den lyse deltager i "national team af Pyatigorsk". Hun er nem at passe ind i teamet, det hurtigt faldt i kærlighed med publikum sitcom-kanalen TNT tv-projekt.

Det billede, der Yushkevich anvendes under forestillinger i "Comedy KVINDE" blev opfundet på et tidspunkt, hvor det handlede i KVN. Det lykkedes hende at opfinde en virkelig oprindelige navn for hendes karakter - Elena Hulevna Santa Maria Guerra. Tegnet var lyse og ekstravagant, stjernen beskrev billedet som "indbegrebet af antisexual absurditet." Hun var aldrig bange for at grine af dig selv, og invitere andre til at gøre det samme.

I årene for deltagelse i "Comedy KVINDE" Yushkevich fra et væld af foretrukne numre. For eksempel, hun bemærker hans fælles udseende med Natalia Medvedeva, når de reinkarneret i mexicanske kunstnere og iført en sombrero. Vis fans blev forstyrret, da det blev kendt om pleje af Elena. I 2012 har stjernen nægtede at forny kontrakten med kanalen, dens mål var at skabe et solo-projekt.

Livet efter "Comedy KVINDE"

Madlavning - lidenskab, som Elena Yushkevich ikke ændrer sig gennem hele livet. Intet under, at processen med madlavning og hun viet sit solo projekt. Madlavning show "Kog-ha" straks vandt publikum. Film er gennemført i forskellige restauranter i Moskva.

Selvfølgelig er det ikke det eneste projekt af aktiv og munter Elena. Nogen tid Yushkevich førte en master class dedikeret til humor. Hun lærte publikum, hvordan man finder det i os selv og udvikle sig ordentligt. Også på forskellige tidspunkter af stjernen, han deltog i tv-programmet "Gode vittigheder", "Spis og vokse tynd", "Taxa", "Dette er min baby?!".

romantisk bekendtskab

Selvfølgelig fans er interesseret, ikke kun i de kreative resultater af skuespillerinden. Elenas mand Yushkevich tager også offentligheden. Hans udvalgte Elena mødtes på et tidspunkt, hvor en del af den "nationale hold af Pyatigorsk". Et afgørende møde fandt sted efter en af de koncerter. Hvis du mener ordene fra en tv-stjerne, blev hun kontaktet af en attraktiv fremmed. Han holdt en kæmpe buket blomster, hvilket gør og imponerede hende. Helena enige om en dato, hvad, der er aldrig fortrudt.

En etnisk Hviderussisk Valery, han er en mester i sport vægtløftning, i øjeblikket arbejder som træner på fitness. Det var hendes mands navn er Elena Yushkevich, Barshchou - sit pigenavn.

Familie, børn

At opgive deres frihed pige besluttet i 2005, fejrede deres bryllup i kærlighed derhjemme ægtefælle. Allerede i 2007, Elena og Valery blev forældre, de havde en datter, Maria. Interessant, de havde en lang diskussion om valg af navn til hans datter, kunstneren ønskede at bo på Pauline, men han gav måde at hans anden halvdel. Nu Elena var ked af, at lidt opmærksomhed til deres første barn på grund af beskæftigelse i "Comedy KVINDE." Det gør sit bedste for at indhente.

Anden gang, hans kone blev forældre i 2015, havde de en anden datter, der blev opkaldt Uma. Elena indrømmer, at udnyttede IVF at blive gravid.

Nu stjernen i hvert vågent øjeblik forsøger at tilbringe med sin mand og børn. Hun finder tid og fritidsinteresser, Elena kan lide at skabe kulinariske mesterværker, og strik. Hertil kommer, at kunstneren skriver digte, men de har en chance for at læse kun de nærmeste venner og slægtninge. Foto af Elena Yushkevich kan ses i artiklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.