HjemlighedKøkken

Blender Vitamix ( "Vitamix"): beskrivelse, features og anmeldelser

En Vitamix amerikansk virksomhed, grundlagt over 90 år siden, i Ohio, USA, er den globale markedsleder blandt professionelle producenter af udstyr blendernyh systemer.

globalt brand

Vitamix fremstiller kraftfuld og moderne, der tilbyder højtydende blendere er programmeret til at dispensere drikken og is i portioner, samt mixere, blendere til madlavning og cocktails.

Høj og stabil efterspørgsel efter mixeren-blender og andre produkter til hjemmet og professionel brug giver pålidelighed og brede muligheder for teknologi.

producentens arbejde er baseret på aktuel forskning, anvendelse af nye teknologier til den løbende forbedring af produkterne. Det vigtigste mål for virksomheden - produktion og levering af varer af høj kvalitet og opfylder alle kundernes behov.

Generelle karakteristika for producentens produkter

Absolut de bedste instrumenter til udarbejdelse af en smoothie blendere til verdensmarkedet tildelte kun to amerikanske producenter af udstyr, og det første sted er Vitamix produkter. Produkter af dette mærke anses for kvalitativt indsamlet og korrekt opererer i hele dens levetid. Hvis en bar eller restaurant er værd en Vitamix blender, da alt har været tænkt og arbejde professionelt.

På trods af den stigende popularitet og pålidelighed i drift, producenter forbedre kvaliteten af deres produkter, opgradere og udvide sit produktsortiment. Den unikke struktur af glas, hvis kanter er rettet indad, fluid tillader bump og produkter og til at vende tilbage til knivene, derved fremskynde tilberedningen.

Halv knivblade er bøjet opad. På grund af denne struktur, produkter, suges ned ved høj hastighed og uden pusher. Motoren er designet til tunge belastninger og problemfri drift under vanskelige forhold i lang tid.

Design og brugerflade

Professionel blender betragtes brandet har en grænseflade med kontakten til præcis styring. Der er én ulempe kontakter - de er vanskelige at rengøre.

Vitamix TNC 5200 - den nyeste model. Dette moderne blender, lavet i et stilfuldt design, er et aggregat til seriøs forretning. Modellen præsenteres på forbrugermarkedet i de klassiske hvide, sorte og røde farver.

Vitamix TNC 5200: den karakteristiske model

Professionel blender, som er drevet af en konventionel 220 V, monteret stationært. Den er fremstillet af meget holdbare plasthus. Producenterne er så sikre på pålideligheden af et design, der giver en garanti på 7 år. Gentagne gange, i praksis, tilpasning, udgivet for nogen tid siden, har vist, at dette produkt liv er ganske reel og ikke bare en gimmick.

Den arbejdsevne af anordningen er ikke mindre imponerende. Hastighed indstilles trinløst op til 24 000 omdr / min i "turbo" mode - .. Til 37 000 i sammenligning med lignende udstyr, disse tal er flere gange højere. Af den ekstra funktioner bemærkelsesværdig er den højhastighedsdrift, som gør det muligt at tilberede uden kogning varm suppe, på grund af lange varme komponenter fra friktion.

Vitamix TNC 5200 - en innovativ anordning til forberedelse af:

 • grøntsager og frugt mousser;
 • frugtsaft;
 • smoothies;
 • jordnøddesmør;
 • mælk;
 • hjemmelavede is;
 • til slibning korn til mel.

mest holdbare, miljøvenlige moderne materialer, der anvendes til fremstilling. Alle dele og kolben lavet af plast BPA-fri, har materialet ikke afgiver giftige stoffer er skadelige for organismen. Derfor er der ingen tvivl i brugen af de fremstillede produkter.

Funktionelle egenskaber og udstyr

Under fremstillingen af alle de produkter kan blandes sammen og tilføje nye, takket være låget med en aftagelig prop.

Fordele:

 1. Høj hastighed og kraft knive rotation.
 2. Turbo Mode, Variable og Høje tilstande for større muligheder i arbejdet og udarbejdelse af blandinger i et par sekunder.
 3. Hvert element af instrumentet er lavet af high-tech, miljøvenlige materiale.
 4. Der er en selvrensende funktion, og beskyttelse mod overophedning.

Valg:

 • blender Vitamix;
 • liter beholder;
 • dække;
 • pusher;
 • opskrifter på en DVD-ROM og i bogen;
 • instruktioner til udstyret.

professionelle produkter

Vitamix varemærketræk har virkelig en masse. Dette udstyr tilpasser sig den enkelte kundes behov. I cateringvirksomheder med høj trafik, hvor forberedelse høj hastighed af cocktails og andre drikkevarer og desserter fra menuen, ved hjælp af high-performance-teknologi med en kraftig motor, såsom "Vitamix" (blender).

Stolt præsenterede modeller er specielt formet kopper og høj beskyttelse mod overophedning, hvilket gør enheden så sikker som muligt. Under forberedelsen af drikkevarer reduceres væsentligt ved brug af sådanne anordninger, som i væsentlig grad øger indkomsten for institutioner, dermed sin popularitet.

Større fordele ved mixeren-blenderen Vitamix:

 1. Holdbarhed i drift. Hver enhed har bemærkelsesværdig holdbarhed. I praksis er det bevist, at Vitamix kører længere end tilsvarende produkter.
 2. Høj ydeevne, nem at bruge interface. Motor ved høj hastighed ikke overophedes, hvilket gør anordningen mest effektive, sikkert og bekvemt.
 3. Funktionalitet og brugervenlighed, boliger og elementer af blenderen kan let rengøres fra madrester.
 4. Displayet har store baggrundsbelyste knapper, så du nemt kan betjene udstyret og i mørke.
 5. Gennemsigtig briller gør det muligt at overvåge hele processen med tilberedning af mad eller drikke: fra slibning ingredienserne, indtil de er blandet.

Blender Vitamix Barboss Advance

Den mest populære og eftertragtede modeller, udgivet af Vitamix. Det er en pålidelig professionelt værktøj designet til at arbejde under barske forhold. For virksomheder med høj trafik sådan variant af enheden anses for at være optimal. Han er i sekunder vil behandle mest solide og "avancerede" ingredienser og gøre dem til en drink perfekt konsistens.

Produkt Feature blender Vitamix Barboss Advance:

 • Holdbar overtrukket med anti-shock bægerglas volumen på 0,9 liter.
 • På grund af effekten af "Whirlpool" pusher bistand ikke er påkrævet, er ingredienserne suget ind, således vi observere en høj hastighed.
 • Let kværner de faste ingredienser, frosne og frisk frugt.
 • Der er en funktion af beskyttelse mod overophedning.
 • automatisk afspærring funktion.
 • Fuld programmering for originale opskrifter.
 • Seks af installerede programmer.
 • Puls-tilstand.

Når de skadelige stoffer frigives, ingen ubehagelige lugte.

Er der en analog og hvor godt det er

En væsentlig ulempe ved blenderen mærke Vitamix - de høje omkostninger. Priserne begynder at stige fra 40 000 rubler, afhængigt af modellen og funktioner. Forbrugere, der ikke har råd til sådan et dyrt, der søger kolleger med tilsvarende karakteristika.

Det er rimeligt at sige, at finde en billig model JTC OmniBlend I TM-767. Efter anmodning fra den taiwanske producent, med hensyn til funktionalitet er det ikke meget anderledes end en Vitamix, koste flere gange billigere. Men når det kommer til hvor man kan finde dele analoger til en Vitamix blender, kan en sådan mulighed overvejes. Men her alt er et spørgsmål om smag og personlige behov.

Men baseret på en lang række anmeldelser, bør vi sige, at der ud over et behageligt blender med nemt at styre hastigheden, er der ikke meget, der kan findes i enheden flatterende taiwanske producent. Det er forkert at sammenligne blenderen Vitamix. Brugeren vælger, hvad der passer ham mest, og hvilke funktioner der er mest interesseret i.

forbruger anmeldelser

Efter at have tilbragt en masse anmeldelser til objektivt at vurdere "Vitamix" (blender), at sige noget om det udelukkende negativ eller positiv er vanskelig. Derfor kundeanmeldelser er meget vigtigt at forstå, hvad der udgør en enhed. For det meste, taler om en Vitamix blendere virksomheder, forbrugere giver de argumenter, der kendetegner enheden er klart på den positive side.

En af disse fordele er stål knivsblad som bestyrer uden problemer med våd, tør og frosne fødevarer. Også ofte nævnes i en bedømmelse, høj hastighed fræsning produkter, men brugere anbefales at skifte til "maksimal hastighed" kun efter en jævn acceleration. Ligesom ejere og tvungen ventilation, gennem hvilken produktet kan modstå tunge belastninger.

Men der er en væsentlig ulempe - den høje pris på produktet. Selv hvis du bestiller et mirakel blender "Vitamix" direkte fra Amerika, vil det ikke være billigere, da omkostningerne ved forsendelse og tilpasse netværket af 220 watt fra 120 watt.

Opsummering

At vælge "Vitamix" (blender), bør være styret af personlige præferencer eller behov steder, hvor enheden vil blive installeret. Ifølge producenten specifikationer, blender bruges til at tilberede sund mad, sikker, og dets anvendelse i børnehaven køkkenet.

Company ingeniører fik til opgave at producere den mest avancerede blender i verden, og det lykkedes. Denne enhed er branchens af drikkevarer og desserter baseret på slibning gjort en reel revolution. I dag, Vitamix blender - det er den mest rolige og effektiv kommerciel enhed.

Sund kost - det er en sand fornøjelse. Med denne professionelle værktøj tilberede sunde fødevarer i sekunder, skal du blot vælge den hastighed eller programmet. I disse blendere kan gøre alt ryster, smoothies, får bønne mel, koge suppe og endda ælte dej.

Under alle omstændigheder, en blender - det er en nødvendig køkken apparat, som har brug for alle moderne familie. Hvilket mærke at give fortrinsret, for at vælge kun forbrugeren. Det er vigtigt at bygge videre på de anbefalinger og anmeldelser af de mennesker, der bruger enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.