Mad og drikkevarerOpskrifter

Fransk toast med æg. Fransk toast med æg og mælk. Fransk toast med æg og ost. Fransk toast med æg, ost, champignon, tomater og krydderurter

Fransk toast med æg - perfekt til morgenmad eller en let middag. Forbereder "i hast" (for at forberede morgenmad vil ikke tage mere end 20 minutter), og resultatet er lækre og tilfredsstillende. Denne ret er ganske velegnet selv som en snack, hvis du pludselig ned at besøge, og køre til butikken ikke har tid eller simpelthen ikke ønsker at. I denne artikel, vil du blive tilbudt flere muligheder for madlavning skål: til æg og mælk, med æg og ost, med æg, ost og svampe. Vælg din smag, eller prøv at tilberede alle de muligheder, hver i sit eget bedste.

For den søde tand at præsentere den første version: Fransk toast med æg og mælk. Du skal bruge: et brød af skiveskåret (eller en hvilken som helst anden, er velegnet i dette tilfælde, den søde hvide brød med rosiner eller birkes), to æg, et glas mælk, en halv kop sukker, vanilje (eller vaniljesukker) og olie til stegning.

Skær brødet skibochkami (for originalitet kan skæres i striber, men ikke så tynd, at de ikke falder fra hinanden). I en dyb bred skål, slå æg med sukker og gradvist tilsæt mælken. Det er vigtigt ikke at blande alt på en gang, ellers vil det være vanskeligt at opnå en homogen masse. Tilsæt vanille (det kan helt erstatte den kanel, men det er sagt, for en amatør).

Dyp stick i den resulterende blanding og stegt i olie til de er gyldne, først den ene side, og derefter - på den anden.

Sådanne croutoner kombinere perfekt med kaffe, mælk, te , og selv med saften.

Den anden mulighed: Fransk toast med æg og ost. Du skal bruge: et brød af skiveskåret (du kan bruge brød brødet, men i dette tilfælde passer bedst), 2 æg, et halvt glas mælk, 50 g. revet hård ost, salt og olie til stegning.

Pisk æg med mælk. Brød hugge skibochkami (størrelse portioned stykker på dit valg) blev dyppet i blandingen og stegt i olie til de er gyldne på den ene side. Så vi slår over, salt, drys med revet hård ost og dække gryden låg på. Steg i yderligere to minutter på svag varme.

Fransk toast med æg og ost klar!

Den tredje mulighed er måske den sværeste, men den mest lækre toast med æg, ost, tomater, svampe og krydderurter.

For at forberede de to toast, du skal bruge:

To store stykker af stokken (bredden af et stykke af 1,5-2 cm.), To æg, ikke én perespevshy tomat (det skal være hårdt), 50 g. revet hård ost, én zubochek hvidløg, 50 c. champignon (allerede stegt i smør og klar-til-brug), 50-60 c. mayonnaise, hakkede krydderurter (persille og løg) til overbrusning salt og madolie.

Forberedelse. Hvert stykke af stokken er taget ud midtvejs (opnået med to stykker af hullet i midten) og spredt på en opvarmet pande med olie. Omhyggeligt, én efter én, bryde æggene (fortrinsvis gøre dette, så blommen ikke flød) og hæld i "vinduet" af hvert stykke, salt, dække med et låg og steg ved lav varme indtil sprøde bund (ca. tre minutter), vendes og yngel på den anden side. Som et resultat, skal to toasts få ægget i midten. Fjern og spredes på en flad tallerken, gnide varme toast med den ene hånd hvidløg, drys ost, skiver tomater, champignon og hæld mayonnaise. Drys med krydderurter.


Den nemmeste løsning madlavning toast tager mindre end ti minutter og er perfekt som en varm sandwich til morgenmad med te eller kaffe. To toasts nok to stykker brød eller hvidt brød (brød stadig foretrække) zubochka hvidløg, salt, 50 gram. revet hård ost, salt og vegetabilsk olie til stegning.

Baton (eller brød) steges på begge sider, stadig varm gnide hvidløg, salt, og drysset med revet ost.

Tricks: croutoner ønskelige at stege gryde med non-stick belægning, og fodret allerede lidt ostyvshimi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.