Mad og drikkevarerOpskrifter

Frugt skåret på et festligt bord: en bred vifte af muligheder

Obligatorisk udsmykning af enhver ferie fest - frugt. Diverse dem fodres og kolde retter i begyndelsen af gallamiddagen, og en dessert, og cognac og vine. Meget god frugt med ost. Tilføj skønhed friske blomster. Frugt skiver på et festligt bord, serveret med fantasi, utroligt forbedrer appetitten og forbedrer humør. Og, selvfølgelig, et stort plus er, at noget mad sammen med frugt fordøje meget bedre.

Ikke så svært at forberede frugt udskæring. Fotos i kulinariske publikationer nødvendigvis vække din fantasi. Erfaring er ikke så vigtigt som almindelig nøjagtighed. Hvis tilbøjeligheder billedhuggeren og designer er ikke nok, kan du blot spændt stykker af forskellige frugter og bær på spyd. Få den originale og smukke.

De vigtigste ting - at føle kombinationen af form, farve og smag. Derudover kan du drys skåret frugt med flormelis, hæld en tynd strøm af smeltet chokolade, forelægge det hele kugler af is, der anvendes i dekoration kvist mynte, som er kombineret med en hvilken som helst frugt er fremragende.

Valg af frugt til skæring

Frugt og bær skal være helt friske og modne. Kogt frugt skiver på et festligt bord lige før ankomsten af gæster. Fra kontakt med luften, mange grøntsager mister deres uberørt og festlig look. Æbler, pærer, avocadoer kan drys med citronsaft for at undgå mørkfarvning. Sukker pulver i dette tilfælde hjælper til at neutralisere syren.

Hvordan til at skære frugt

For en komplet billedlig plade, som tjente frugt skiver på et festligt bord, skal det være rummelig nok. Og frugt i det er bedre at sætte en række forskellige former, kontrasterende farve og smag. Skær dem i enhver måde, du har brug for: skiver, kiler, cirkler, stjerner, hjerter, skiver, og så videre. For eksempel er det muligt krus appelsin og grapefrugt rovnenko lå langs kanten af en plade, og inde i cirklen at hælde hindbær, jordbær, blåbær, blåbær. Dette er den enkleste. Mere interessant er en anden frugt skæring, clearance (foto vedhæftet), som er i form af fantastisk træ, som frugt og bær bruges mest overkommelige for vor tid: pærer, æbler, druer, hindbær og blåbær. Billig, og effekten er fantastisk. Ikke så vigtigt, om det er en pompøs banan-ananas palme i to meters højde eller beskeden keramik vase (foto vedhæftet også), hvor enkelhed grænser op til naivitet, foret med frugt og bær, uden at nogen af landskaber og portrætter. I enhver form for godt farvet frugt skiver på et festligt bord, kan den indeholde, kiwi, appelsin, banan, grapefrugt, fersken, grøn, gul, rød æble. Perfekt suppleret af en plade af jordbær og jordbær, druer og blåbær, nødder.

Frugt skåret på et festligt bord: praktiske råd

Først skal vi skære ananas. For at få den smukke, vi må nøje løsne løvfældende hale, skære ananas i halve, skæres forsigtigt spiselige midten for ikke at beskadige meget uspiselige "båd". Skær ind i midten af en tilfældige stykker, bringe dem tilbage til en renset hulrum ananas, tilføje mere hvad nogle bær og stykker af andre frugter.

Nu vil vi skære orange. Der er masser af effektive indsendelse muligheder. Men de fleste af dem vedrører behandlingen af huden, hvorfra han udskåret med en kniv kurve, blomster og så videre. Mange tror, at de orange smager bare skrællet lobules film. Disse skiver kan også være en del af dekoration frugt plade. Den foretrukne naturligvis arbejdet med æbler, har de ikke denne mængde saft i den orange, ananas, pære, men en dårlig - de mørkere. Drysses med snittede æbler med citronsaft, kan du være sikker på udseendet. Men de får en smag af citron.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.