Mad og drikkevarerOpskrifter

Fisk i tomatsovs. Jellied fisk i tomatsovs. Opskrifter, fotos

Fisk i tomatsovs - det er meget velsmagende og usædvanlige skålen, som kan være let stede ved den festlige fest. Det skal også bemærkes, at anvendelsen af et sådant måltid er acceptabel med nogen garniture. Desuden, hvis det er cool, så ville han gøre en fremragende diner fad.

Hvordan fisk i sky i tomatsauce på komfuret?

Jellied fisk er meget velsmagende og hurtigt måltid, som er meget populær blandt dem, der nyder et solidt måltid. For at forberede denne frokost, vi har brug for:

 • Frosset kulmule fillet - ca. 1 kg;
 • tomater, marineret i egen saft - 1 halv-liters krukke;
 • mel sigtet lys - 3 store skeer;
 • sand-mellemstor sukker - teskefuld;
 • bitter pære løg - 1 medium hovedet;
 • Raffineret olie - ca. 55 ml;
 • friske krydderurter - en lille bjælke;
 • fint havsalt og sort peber - efter smag brug.

Madlavning fisk på en tallerken

Fisk i tomatsovs - det er meget tilfredsstillende fad til madlavning, som du behøver kun en times gratis tid. For at gøre sådan et måltid, bør det grundigt optøede fileter hovedprodukt, og derefter skære det i portioner. De behandlede fisk skal være smag med peber og salt. Efter denne blide og bløde filet er forpligtet til at rulle i lyset sigtet mel, så det er helt dækket. Ved afslutningen af de fisk bør være stegt i rasp på raffineret olie til de er gyldenbrune.

Fremstilling af tomatsauce

Når fisken er brunet, skal den ophæves, og straks forberede din fylde. Dette kræver en skræl og Hak løgene. Derefter følger spasserovat vegetabilsk i olie. Når produktet bliver transparent, er det nødvendigt at tilføje de hakkede tomater i grød og saft. Simmer datakomponenter kræves på medium varme i ca. 7 minutter. Efter at de burde smag med peber, salt, friske urter og sukker.

Rigtigt til middag

Fisk i tomatsovs, den opskrift, som vi undersøgte, viser det sig meget stor og velsmagende. Tjene det til tabellen skal være som følger: stegt, bør panerede fileter placeres på en plade, så hæld tomatsauce. Ud over disse fisk kan voldsramte fries eller kogt pasta.

Af den måde, den fisk i tomat sauce i multivarka få den samme lækre og nærende, samt på komfuret. Hvis du beslutter at gøre denne parabol ved anvendelse af nævnte anordning, så steger fileter anbefaler at bruge bageprogram og for udarbejdelsen af fyldet - slukning.

Den mest lækre fisk i tomatsovs: opskrift i ovnen

Hvis du vil vide, hvordan du kan lave en hurtig og velsmagende måltid på et komfur eller multivarka, får vi at vide. Men hvad nu hvis disse enheder du ikke kan bruge den ene eller anden grund. I dette tilfælde, kan vi tilbyde at gøre fadet i ovnen.

Fisk i tomatsovs, bagt med blomkål, viser det sig ganske hjertelig og nærende. For at gøre denne parabol for ankomsten af de længe ventede gæster bør forberede på forhånd følgende produkter:

 • ligesom frisk torskefilet - ca. 300 g;
 • tomatjuice eller tomatpuré fortyndet med vand - 250 ml;
 • mel sigtet lys - 2 store skeer;
 • hvidløgsfed - 2 små stykker;.
 • koriander - komplet lille ske;
 • spidskommen - komplet lille ske;
 • gurkemeje - ½ lille ske;
 • knust sort peber, havsalt - bruges til at smage;
 • broccoli eller blomkål sædvanligt - ca. 200 g;
 • Dåse majs - ½ krukke;
 • Raffineret olie - ca. 35 ml;
 • dåse grønne ærter - ½ krukke.

Behandling ingredienser

Før fisk i tomatsauce vil blive placeret i ovnen, skal det behandles korrekt. For at gøre dette, skal den optøs fuldstændigt og derefter skåret i mellemstore stykker og smag med salt. Det kræver også en separat vask broccoli eller blomkål sædvanligt. Derefter skal den opdeles i mindre blomsterstand og koges i saltvand i 5-9 minutter.

Med hensyn til den dåse majs og grønne ærter, bør de fratage saltlage og blandes.

Fremstilling af støbning

At bage denne retten i ovnen, er det nødvendigt at udfylde en pre-tomatsauce. For at forberede saft eller fortyndet pastaen bør blandes med melet og tilsæt dem revet hvidløg purløg, spidskommen, gurkemeje, sort fræset peber, koriander og havsalt.

Form et fad

Til dannelse af en sådan middag, bruge en dyb skål. Det er nødvendigt at smøre den raffinerede olie, og derefter forsigtigt sætte stykker af saltet torsk. Dernæst skal fisken dækkes med kogt blomkål, samt en blanding af ærter og majs. I slutningen af alle de betingelser ud bør hæld tomatsauce ingredienser.

Bages i ovnen

Efter en lækker og hjertelig måltid, der skal dannes, er det nødvendigt at sende i en meget varm ovn. Bagt fisk med grøntsager i tomatsovs anbefales til 38-45 minutter ved 210 grader. I løbet af denne korte tid filet af torsk er helt kogt, mørt og meget mørt.

Hvordan skal jeg ansøge inviterede gæster?

Efter fisken under tomatsaft vil være fuldt forberedt, er det nødvendigt at fjerne og spredes på plader. Det skal bemærkes, at med denne parabol er der ikke behov for separat at gøre en solid side parabol. Efter alt, er det et komplet måltid, som du ønsker kun at gælde for familiemedlemmer, sammen med et stykke brød og noget salat.

For at opsummere

Nu hvor du ved, hvordan til at bage fisk i tomatsauce, og kog det på komfuret eller i multivarka. Men hvis du ikke har tid til at rette henvendelse til fadet, men du virkelig elsker dette produkt, så skal du ikke bekymre dig på forhånd. Efter alt, er fisk i tomatsauce (dåse) solgt i næsten alle butikker. Det bør kun åbnes og indtages sammen med brød.

Men til sådan en middag en virkelig fuld, for fiskekonserves i tomatsovs, skal du sørge for at lave en lækker og hjertelig side parabol. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.