Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter jam kornel. Sådan laver marmelade fra en kornel i multivarka?

Duftende og genoprettende kornel smag ligesom meget. Bærrene er forberedte kompot og frugtdrikke. Hertil kommer, de lave mad og syltetøjer. I betragtning af, at selve processen madlavning en lækker hjemmelavet dessert bringer en masse problemer, arm vores tips og kog yderst velsmagende og sund marmelade kornel i multivarka.

Nyttige egenskaber af bær

Sammensætningen af kornel indbefatter pektin, æteriske olier, flygtige, tanniner og kvælstofholdige stoffer. Foreliggende vitamin PP og ascorbinsyre (vitamin C). Der glucose, organiske syrer, såsom æblesyre og nikotin. Regelmæssig indtagelse af kornel kan genskabe balancen i syrer og baser i kroppen, og normaliserer stofskiftet. Det er nyttigt for dem, der lider nyresygdom og hypertension, fremragende styrker og gør de elastiske vægge af kapillærer og blodkar.

Fordelene ved at bruge Multivarki

 • Reduktion tid i køkkenet.
 • Du kan tilberede forskellige retter (fra korn til supper og syltetøj og kager).
 • Lagring flere vitaminer end ved fremstillingen af konventionelle fremgangsmåder.
 • Lagring af naturlige smag og aroma af fødevarer. For eksempel kornel marmelade i multivarka bliver sur, men den flydende bestanddel er let geleret.
 • Madlavning hjemmelavet dessert kan være, selv om sommeren, og siden da Multivarki lufttemperatur i køkkenet er ikke steget.

Den eneste ulempe er, at kokken engang en masse marmelade vil ikke arbejde - Multivarki kapacitet er begrænset. Udbyttet er kun et par dåser, men den gennemsnitlige familie er nok. Men du kan tilberede flere portioner af på hinanden følgende syltetøj og lave en solid reserve for vinteren.

Tricks til at gøre syltetøj multivarka

 1. Sukker skal fortyndes med vand før indgivelsen produkter i skålen. Inderbetræk kapacitans tilstrækkelig følsom og krystaller kan let beskadige produktet under omrøring.
 2. Sikkerhedsventil , fjern straks at fordampe så meget fugt som muligt. Så konsekvensen af marmelade vil næsten perfekt.
 3. Kapaciteten skal ikke belastes mere end 30%. Forberedelse marmelade kendetegnet rigelige skum, som kan strømme fra indretningen.
 4. Du har planer om at koge marmelade af kornel i multivarka? Advance køb plast eller silikone støbeske, som vil få en dessert til emballering i dåser - så dække skålen forbliver intakte.

Forbered frugt til forarbejdning

For marmelade valgt moden frugt med en tæt hud. Før du køber, kan du prøve bær: deres smag skal være syrlig, men sød nok. Opskrift marmelade kornel indebærer anvendelse af lyse rødt, så er der moden frugt. Råvaren er foldet i en dyb skål og fyld op med vand. Flyde på overfladen af de beskadigede, umodne, tørrede bær og blade, som skal indsamles og fjernes.

Så har du brug for at forberede en stor bakke eller skærebræt, som du ønsker at lægge et håndklæde eller køkkenrulle. Jævnt hæld kornel og lad i 1-2 dage. Bær "reach" til den ønskede tilstand: deres farve bliver mørk, og den struktur - blødere. Råvarer klar til videre forarbejdning, og derfor kornel marmelade i multivarka få fremragende.

En lækker dessert af knust frugt

Når bærrene er blevet blødere og mere smidigt, adskille knoglen vil være meget nemmere. Nok til at tage en sigte og grundigt tørre kornel. Solid integration og knogler bag, og massen klar til kogning.

Før madlavning marmelade i multivarka kornel, tilsæt sammen i skålen frugtpuré og sukker, tilsæt vand glas (eller forkogt sirup fill). Mængden af sukker i form af 1 kg kornel spænder fra 600 g (for dem, der gerne marmelade sur) til 1,2 kg (for slaston). For at forberede det sæt "Quenching" -tilstand eller "Madlavning suppe" af 30 minutter. I nogle multivarka der er endda specielle funktioner som "Multipovar" eller "dessert". De er også nyttige til fremstilling af søde sager. Parallelt, i ovnen er det nødvendigt at sterilisere krukker, som skal lagres klar marmelade.

Opskrift kornel marmelade med frø

forberedelse frugt kan reduceres til den sædvanlige vask dog lade dem i det vand, du har brug for et par timer (dette vil forhindre skind brister når kogt).
Fremstilles sirup af vand og sukker (i 1 kg drikke). Tilføj den til skålen med bær. Andelen vælges afhængigt af smagspræferencer. Indstil funktionen "jam" eller "Quenching" i 50-60 minutter. Næste, i 30 minutter til en mode switch "varme", og derefter i 15 minutter brug "kogende". Denne opskrift kornel marmelade med frø værdsat af dem, der gerne strukturen af desserten med hele frugter, dyppet i sirup. For mange, denne variant ligner den klassiske hjem madlavning. Under langvarig tilberedning flydende produkt fase bliver til gelé.

Originale opskrifter marmelade kornel i multivarka

 1. Opskrift med tør vin. Tage 1 kg sukker 1,2 kg, 0,5 I tør vin (drik kan erstattes af halvtør). Ingredienserne er sat i en beholder Multivarki omfatte "Putting out" mode. Kog papirstop i kornel multivarka - opgaven er enkel. Er det tilstrækkeligt til 20 minutter, så de frugter "givne" saft, sukkeropløsning, og produktet har nået den ønskede konsistens. Forvask og sterilisere krukker, hvor lå ud marmelade. Luk lågene lukket.
 2. Opskrift kornel marmelade med æbler. Den bær kornel (600 g) for at fjerne knoglen, æbler (500 gram) klare af skindene og frø, skåret i skiver. Kog sirup 500 ml vand og 1200 gram sukker. I en skål sætte Multivarki kornel, hæld sirup. Ved at sætte "Quenching" mode, koge marmelade i 60 minutter. Hæld i forberedte glas, dækning.

Retfærdigvis skal det bemærkes, at i modsætning til andre frugter og bær, kornel marmelade tilberedes hurtigt og uden brug af Multivarki. 800 g af frugten vaskes ud, tørres og fjerner beskadiget frugt. Knogle kan fjernes fra de store bær. 1000 g sukker og 400 ml vand koges sirup, tilsætning dertil bær. Efter 3 timer, du har brug for at sætte marmelade på ilden og kog i 17-20 minutter, fjern forsigtigt skummet dannet. Produktet kan hældes i krukker og lukke dem stramme låg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.