Sport og FitnessFodbold

Samvel Babayan og hans coaching vanskelige vej

Et velkendt personlighed i fodboldens verden - den nuværende cheftræner for Usbekistan Samvel Babayan. Hans biografi har en unik funktion - den mindste segment fodboldkarriere. Han var sikker nok til at lede landsholdet i kvalifikationen runde af VM 2018. Ved udgangen af halvdelen af markeringen, Usbekistan kommer tredje, med en stor chance for at vinde, selv i den asiatiske gruppe.

Ankomsten af fodbold

Samvel Babayan blev født 19 maj 1971 i Tashkent. I skolen, den unge mand begyndte at spille fodbold, hvor udmærker sig ved evnen til at se, læse og at genoplive spillet ikke-standard handlinger. I løbet af sin uddannelse Babayan spillede for ungdomshold, herunder i USSR mesterskabet, men ikke færdig, og op til 22 år, pensioneret, lagde ikke mærke nogen særlige resultater både på klubniveau og på et personligt plan.

Start coaching

På trods af slutningen af fodboldkarriere, med de mest populære spil i verden Samvel Babayan ikke har forladt. I 1993, året sluttede han administratoren klub "politisk afdeling", efter at have arbejdet i et år der. I begyndelsen af 2000'erne, blev han leder af landsholdet Usbekistans, og i 2002 optrådte på det sted, hvor næstformanden for den legendariske "Pakhtakor", der er aktivt engageret i udviklingen af klubben i 12 år.

I 2014 Samvel Babayan forsøgte først sin hånd som coach, der fører den Tashkent klub. Trods minimal erfaring som fodboldspiller i de store turneringer og mentor et stort team fra rang af cheftræner blot et år, den usbekiske specialist førte holdet til mesterskabet, som han blev stemt træner af året i Usbekistan. På den bølge af succes fortsatte Babayan at arbejde i "Pakhtakor", men forlod klubben i sommeren.

Usbekistan landshold

Grunden til dette var annonceringen af fodboldforbund Usbekistans juni 23, 2015 det år, at cheftræner for landsholdet vil tage Samvel Babayan. Foto ekspert optrådt på sitet med en masse positiv feedback fra fans, der havde håbet på oplevelsen af sin landsmand. Og deres hold mentor ikke skuffe - i 2015, har Usbekistan vundet alle fem spil under ny træner.

Parallelt hermed en ekspert beskæftiger sig med coaching som en del af usbekiske Olympians. Under hans ledelse ungdomsholdet udføres på den asiatiske mesterskab, men for tidligt afslutte deres vej gennem turneringen, har undladt at vinde en billet til OL i Rio de Janeiro, og Babayan blev fyret for ikke at gøre nok gode resultater.

Ved at fokusere på de vigtigste landstræner begyndte at danne et stærkt og forenet hold. Som et resultat, den næste sæson, der var præget af starten af kvalifikationsturnering til VM i Rusland, også er begyndt med succes for den usbekiske træner. Babayan team afsluttet anden runde af kvalifikation til Asian Cup i det første sted i deres gruppe, og opfylder betingelserne for verdensmesterskabet vundet tre vigtige sejre, mister kun større konkurrenter med et minimum score: Iran - 0: 1, og Sydkorea - 2: 1. Ikke desto mindre er der stadig har 5 spil tilbage, og kun en to-punkts gap iranere, Usbekistan opretholder en meget stor chance for at afslutte kvalifikationen i første omgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.