Kunst og underholdningMusik

Vlad aksler: Master Sheff i musikverdenen

Musik i ethvert menneskeliv har en særlig plads. For nogle er det bare lyden, mens andre mener, at det er meningen med livet. Opret musik - i toppen af en kunst at ikke alle vil være i stand til at opnå. I dagens verden, er Vlad aksler betragtes som en succesfuld rapper, en vidunderlig producent, en leder af den populære gruppe «Bad Balance» og sangskriver. Mærkeligt nok, men sådan en alsidig personlighed foretrækker en række forskellige genrer af musik. Kunstner ofte kaldet Master Sheff, da det er virkelig professionel.

berømthed Biografi

Akslerne Vlad blev født 8 jul 1971. På trods af sin korte musikalske karriere, den unge kunstner var i stand til at opnå sådanne resultater, som ikke mange mennesker er indhold til halvtreds. Vlad karriere begyndte i slutningen af firserne. Siden barndommen, drengen elskede musik, dans og alt, der er forbundet med det. Derfor begyndelsen af sin karriere i forbindelse med udførelsen af gaden tricks. Lidt senere, en sanger og en talentfuld ung mand skulle bevise sig selv i forskellige områder af musikalsk aktivitet. I dag, Vlad Valov er en succesfuld producent, performer, entertainer og en stor forretningsmand.

Rollen af musik i livet i Valova

Mange hip-hoppere begynder at hans karriere med bemærkelsesværdig street dance kaldet "breakdance". Er ingen undtagelse, og sagen med Master Sheff. I 1986, da den unge mand var 15 år gammel, blev han inviteret til at prøve sig selv som performer af de "hvide handsker". I tre år, den fyr var medlem af det hold, der vandt en masse konkurrencer og prisuddelinger i Sovjetunionen.

I 1989 brutto Vlad besluttet at fundet sin egen gruppe, hvis navn han gav «Bad Balance». Til denne dag holdet virker og ikke ophøre med at glæde fans nye sange. Over hele perioden af det passerede bandet udgivet ti albums, gav koncerter i mange byer i Europa og deltaget i snesevis af runder. På grund af sine fremragende business-færdigheder, musikalsk talent og evne til at arbejde i et team, har brutto opnået god succes. Når gruppen har deltaget i internationale konkurrencer, hun vundet priser og er ofte efterladt af tysk, fransk og hold af andre nationaliteter.

Hits fra Master Sheff

Blandt de succesrige titler udgivet gruppe «Bad Balance», følgende skiller sig ud: "Above the Law", "Stone Forest", "lidt efter lidt", "Syv af man ikke forventer", og andre. Også præsenteret var de solo sange, som udføres én aksler. Disse omfatter: "Navn - Sheff", "Premium" og "instrumentale". I 2002 brutto op sit eget pladeselskab.

Andre aktiviteter

Hertil kommer, at mange kræfter aksler indlejret i gruppen, er det tid til at være opmærksom på andre aktivitetsområder, såsom producentens arbejde, udvikling af hip-hop kulturen, og så videre. Det skal bemærkes, at Vlad forsøgt at give ny musikalsk talent, ikke havde formået at bevise sig selv de bedste betingelser, så han formåede ikke at åbne op og vise, hvad de kan gøre. Vlad aksler indledte skabelsen af den internationale festival for Rap Music, som efter hans mening bør udføres årligt.

Det er værd at bemærke, at som en producent skuespiller en meget god følelse. Han hjalp mange kunstnere til at skabe flotte kompositioner, var læreren af alle de kendte rapper Timati, han producerede Detsla og vandt med det prisen MTV russiske Seerne Choice. Hertil kommer, brutto samarbejdet med juletræ og fremtiden lover at indføre flere nye projekter.

Vlada Valova kan også tak for åbningen af de første skoler i vinyl DJs i landet. Hertil kommer, den populære sanger insisterede på beholdningen af tematiske radioprogrammer om hip-hop. Blandt de positive egenskaber kunstner udgivet hans ønske om at leve og handle i overensstemmelse med retfærdighed, så han altid kæmpet mod piratkopiering, men foretrækker licens diske.

Det er takket være rige og forskelligartede aktiviteter Vlada Valova, har sangeren opnået en sådan succes, at hans fans kan se i dag. Han har ikke ambitioner om at blive rig og berømt (selvom producenten er allerede så), dens formål - at forbedre hiphop og fremme dens udvikling et par skridt fremad.


Personlige liv Valova

For hans '42 meget har ændret sig i en verden af hip-hop Vlad Valov. Foto ham i dag kender næsten alle de rappere, som han til gengæld er et eksempel til efterfølgelse. Det er kendt, at brutto vier meget tid til velgørenhed og selv brugt mere end femten koncerter at rejse midler.

Desværre er sangeren ikke lide at dvæle ved hans personlige liv og hendes godt skjult fra nysgerrige fans og presse. Som for familien, konen Vlada Valova, af kunstneren mener, skal tage det for hvad det er i forskellige situationer. I øjeblikket sanger huder, han er med en person i et forhold eller ej. Men det er hans ret. Vi, fans af talent, vi kan kun spekulere om den hemmelige liv af Vlad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.