Kunst og underholdningMusik

Vladimir Spivakov: biografi (foto)

Spivakov Vladimir Teodorovich - kendt i hele verden, violinist og dirigent. Han fører en aktiv touring tidsplan. Vladimir Teodorovich - grundlæggeren af sin egen velgørenhedsfond.

biografi

Vladimir Spivakov uddannet fra Moskva Konservatorium i 1967. På dette tidspunkt havde han allerede en række priser modtaget i konkurrencer af internationalt plan.

I 1975 maestro foretaget et par solo koncerter i USA, hvilket var en stor succes. Senere Vladimir Teodorovich gentagne gange udført med de bedste orkestre i verden. Verdens førende kritikere bemærke, at udøvende stil af Vladimir Spivakov - intelligent, kunstnerisk, lyse, følelsesmæssige, lyd - rig og omfangsrig. Musiker selv altid siger, at hans færdigheder er påkrævet lærere Y. Yankelevich og David Oistrakh. I 1979 har Vladimir Teodorovich skabt et kammer strygeorkester kaldet "Moskva Virtuosi", hvor han er forsanger, chefdirigent og kunstnerisk leder. Før du organisere et hold, Vladimir Spivakov havde en lang forberedende arbejde. Han studerede kunsten at gennemføre med L. Maazel, J. Guzman og endda Leonard Bernstein. Sidste præsenterede Vladimiru Teodorovichu egen stafetten, som Spivakov ikke forlader i dag.

familie

Personlige liv Vladimira Spivakova er ikke en hemmelighed. Næsten 30 år giftede han sig med SATI Saakyants. Maestro kalder sin kone en sjælden kvinde, der kombinerer intelligens og skønhed.

Før hun blev gift to gange Vladimir Spivakov. Familie på dirigenten - ikke lille. Han og SATI tre døtre: Anna, Tatiana og Catherine. Også, maestro har en søn fra sit andet ægteskab, og en niece, som blev efterladt forældreløs.

Spivakov Vladimir Teodorovich, hvis personlige liv er dækket i denne artikel, er meget glad for sin familie. Alle hans børn - kunstnere. Catherine skriver digte og sange til jazz band. Tatiana engageret teater, fløjte og tegning. Son Vladimira Teodorovicha, Alexander Rozhdestvensky - violinist.

violin

Vladimir Spivakov, musikken til som var altid det vigtigste i livet, begyndte sin karriere i en alder af 7. Han lærte at spille cello. Men fremtiden berømte musiker var meget tynd og lille, så jeg bad ham om at udskifte værktøjet på noget lidt mere let. Hvorefter det identificeret på violin. Først var drengen i almindelige musikskoler, og i 1961 han overført til den ti-år på konservatoriet. Hans lærer sagde Vladimir talentfuld og sagde, at enhver gryde i hans hænder vil lyde.

Indtil 1997, Vladimir Teodorovich spillede violin skabt af Francesco Gobetti mester. Han gav det til sin lærer - professor Yankelevich. I 1997 hans drøm gik i opfyldelse - han havde en Skripka Antonio Stradivari, som han har modtaget som en gave fra fans og sponsorer.

Karriere dirigent

Spivakov Vladimir Teodorovich organiseret et orkester "Moskva virtuoser" i 1979. Han samlede i et kollektiv af talentfulde musikere og skabt for dem en atmosfære af kreativ frihed. Før orkestret Vladimir Spivakov har modtaget verdensomspændende anerkendelse, musikerne måtte øve natten og er ikke egnet til dette sted. Arbejdet i V. Spivakov sine principper, der sikrer hans vellykkede ledelse af kunstnerne. Han henviser til sine musikere med respekt og forståelse. Vladimir Teodorovich mener, at intet godt vil komme, hvis til kunstnere, hver med deres egen karakter, deres livsomstændigheder og problemer, vil stå nøddeagtig dirigent.

velgørenhedsfond

Vladimir Spivakov i 1994 etablerede sin egen velgørenhedsfond. Dens formål - at hjælpe unge talenter. Vladimir Spivakov Foundation arrangerer koncerter, hvis provenu er brugt på køb af en god musikinstrumenter, samt til at betale for undervisning og bor i Moskva for begavede børn i provinsen. Vladimir Spivakov hjælper ikke kun musikere. Fonden arrangerer udstillinger for børn med kunstnerisk gave. Mange unge talenter, der har modtaget støtte fra PSE, er vokset op og er blevet berømte musikere, billedhuggere, malere. Fonden hjælper også syge børn.

Plakat fonden i 2015-2016 sæsonen

Vladimir Spivakov velgørenhedsfond tilbyder følgende aktiviteter:

 • Koncert fra cyklus "Børn - til børn. Hør opkaldet i fremtiden. " "Christmas mirakler". Moskva.
 • Ydelse Mark Razovskogo "Mozart og Salieri". Involveret i Moskva teater "Nikitsky Gate" og legat fond. Chelyabinsk.
 • Koncert for 70-året for den professor i Moskva Konservatorium. P. I. Chaykovskogo I. Gavrysh. Moskva.
 • 1 koncert af vinderne af Moskvas internationale Piano Competition Vladimira Krayneva. Moskva.
 • Koncert Foundation stipendiater med deltagelse af Kammerorkester I. Lerman. Naberezhnye Chelny.
 • "Peter De Grote Festival", Holland.
 • All-Rusland festival-konkurrence af unge kunstnere "magiske lyd". By: Togliatti, Oktyabrsk, Syzran Zhigulevsk, Samara, Novokuibyshevsk, Chapayevsk, Velkommen, Kinel, Podbelskogo, Pohvistnevo.
 • En anden åben konkurrence "Melodier af romantik." Dzerzhinsk.
 • Abonnement "Hendes Majestæt musik." By: Myshkin, Uglich, Rybinsk, Pereslavl, Rostov.
 • Femte International Festival «Peregrinos Musicales». Spanien.
 • Koncert fra cyklus "Børn - til børn. Hør opkaldet i fremtiden. " "Vi venter på foråret." Moskva.
 • Syvende International Children Konkurrence Sjostakovitj. Moskva.
 • Koncert fra cyklus "Børn - til børn. Hør opkaldet i fremtiden. " "Musical Ball". Moskva.
 • "ARSLONGA" International Music Festival. Moskva.
 • "Børn - til børn. Hør opkaldet i fremtiden. " "I kredsen af venner." Moskva.
 • Sæson 2015/2016 år., 165. Abonnement Højttalere Fellows og "Moskva virtuoser". Moskva.
 • "Børn - til børn." "Triumf harmoni." Moskva.
 • First International Competition opkaldt Yadvigi Schipanovoy.
 • År litteratur. Speech Foundation Fellows. Moskva.
 • Den femte Moskva Open konkurrence-Festival dem. N. Dolzhikova. Moskva.
 • International Børnenes Festival "Kinotavrik". Sochi.
 • "Børn - til børn. "Venner mødes igen." Moskva.
 • "Caravan uendelighed ..." Moskva.
 • "Night of the Arts." Moskva.

Interessante fakta om den enkelte

Vladimir Spivakov tillader ikke nogen at røre ved hans violin, mener han, at på grund af dette, dens molekylære struktur er brudt. Leder kunstsamler. Maestro kan lide at læse. Hans foretrukne forfattere: Borges, Merab Mamardashvili, Gogol, Nabokov, Proust, Kundera, Leskov, Hesse. Rest Vladimir Teodorovich kærlighed alene, efter hans mening, at kunstneren er det nødvendigt afspejle, at bygge planer. Han er taknemmelig for hans kone for hvad hun giver ham mulighed for at være alene. Maestro uhøjtidelig i fødevarer og kan ikke eksistere i et meget behageligt miljø. V.Spivakov elsker simpel mad - dumplings, rugbrød og stuvet kål med pølse. Dirigent anser sig selv en overtroisk person. Den berømte violinist - en god mand. Og meget uorganiseret.

Priser og præmier

Vladimir Spivakov - Folkets Kunstner af USSR, samt Ukraine, Bashkortostan og Ossetien. På sin 50-året for maestro modtaget en gave af vores egen planet, som blev opkaldt efter ham. Kunstner har et stort antal ordrer, medaljer og den højeste tilstand priser, ikke kun Rusland, men også mange andre lande. I 2002 maestro blev æresdoktor i Moskvas Statsuniversitet. Vladimir Teodorovich bærer titlen "UNESCO kunstner for fred." I løbet af sit kreative liv af maestro fik en masse forskellige bonusser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.