HjemlighedHavearbejde

Rose - vokser fra stiklinger, jord

Intet kunne glæde som blomstrende steg i vinduet. Denne overraskende plante af Rosaceae familien har mere end 400 arter, opnået efter langvarig udvælgelse. Disse blomster har et varieret farve, form og duft. Ud over en monokromatisk farve, mange sorter endda kombinere flere farver og nuancer. Rose er meget finurlig blomst og skal håndteres med forsigtighed. Denne varme-elskende plante ikke tåler det kolde vejr, og derfor om vinteren er det læ mod frost. De formerer sig på forskellige måder, de mest almindelige er: opdelingen af busken, voksende roser fra stiklinger eller lagdeling. Disse er de mest effektive metoder.

Rose - vokser fra stiklinger

Start ved stiklinger bør være i juni at skyde lignification. At plante en rose vokser fra stiklinger er den bedste måde at avl. Alt for grøn eller allerede lignified skyder næsten ingen rod. Fra snittet af stiklingerne skal fjerne blade, torne og knopper. Deling skal have mindst to - tre knopper. Top snit gør højre (over nyrerne), og den nederste - skråt. Før plantning dem i blød i rode stimulator i ca. 12 timer. Plante stilk i en vinkel på femogfyrre grader på et godt befrugtet jorden i en dybde på 2 -. 3 cm Grundigt vandes og dækket med plast for at holde fugt eller polyethylenflaske. Når en rose vokser hvorfra skæring var en succes, begynder at give de første knopper, er det nødvendigt at fjerne dem, så at planten slår rod. Efter 2 - 3 år i overensstemmelse med alle anbefalinger kan allerede få en busk, klar til at blomstre.

Omsorg for roser

Roses - varme-elskende blomster og har brug for lys. Derfor er de plantet i solen som i skyggen, de blomstrer dårligt og modtagelige for sygdomme. Overdreven fugt kan forårsage svampesygdomme, og endda død til bushen. Efter hver vanding er nødvendig for at løsne jorden. Især i behov ung Rose. Voksende fra stiklinger kræver i første omgang en masse opmærksomhed til anlægget. Jord data flora skal være frugtbar og bryde fugt og god luft permeabilitet. Det anbefales at anvende gødning i løbet af sommeren. Det er især vigtigt at mætte mikronæringsstoffer roser. Til dette formål egnet gødning indeholdende kobber, borsyre, ferrisulfat, zinksulfat og andre. Med den rette pleje, vil anlægget være veludviklede og en fryd for øjet med deres farver.

overvintrende roser

De fleste roser har brug ly for vinteren. Især når alvorlige frost. De fleste har behov for pleje er rosen, der vokser fra stiklinger, der først lige er begyndt. Fordi planten er stadig ikke ordentligt forankret. Udviklede og resistente roser tolerere vinteren bedre end en syge og svækkede planter. Når det kolde vejr, nogle blomster er stadig knopper og grønne blade for at undgå rådne, vinter er bedst at skære dem. Roser har brug for et krisecenter allerede på -5 grader. Men parken planter og gør bør ikke være omfattet, da dette er den slags kulde-resistente. Ly i foråret bør fjernes, når helt optøet sne og temperatur er optimal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.