RelationerÆgteskab

Hvad man ikke skal skamme sig over i et forhold?

Selv efter en lang roman, til tider er der mere seriøst forhold end dem, hvorunder de elskende mødes på neutralt territorium. En mand og en kvinde begynder at leve sammen, ofte går forud for brylluppet, men i vort århundrede er ikke altid tolerant. Og nu manden for nylig opleves som et romantisk ideal, kan du se hele tiden, han var næsten altid der, det har fejl, og vigtigst af alt, han er bekendt med dem. Til tider hver af de mennesker, der bor sammen, dækker skam af en slags manifestation af dine egne ufuldkommenheder. Og om der skal give efter for denne følelse? Der er mindst ni ting, du ikke burde skamme, ellers kan du gå for langt og dræbe den ægte følelse. Her er de:

1. Modsætninger

Dejlig skæld muligt, det er ikke skræmmende. Den vigtigste ting, i belyse forholdet ikke er tilladt at krydse grænsen. Malice, had, ønsket om at såre eller fornærme pobolnee partner - alt dette kan skabe den spænding, hvorefter der vil knække, konstant voksende og fremmedgør mennesker, der elsker hinanden. Alt andet er helt acceptabelt og endda giver holdningen hos nogle af skarphed, ligesom sovs, serveret til gennemstegt kød.

2. Hans krop

Ja, selv i denne alder af eftergivenhed, til tider grænsende til kynisme, der er mennesker, der skammer sig over deres ikke-ideelle form, og både mænd og kvinder. De forsøger ikke at vise nøgenhed, har en tendens til hurtigt at slukke lyset, og pisk i seng. Nå, kan ikke alle prale af fysik Apollona Belvederskogo og Venus fra Milo, men det er okay, fordi partneren ikke er glad for statuen.

3. De fysiologiske funktioner i kroppen

Opfattelse hans genstand for tilbedelse som skabelsen, selvfølgelig, udenjordisk, vi må ikke glemme, at han har i tingene fungerer, som alle normale mennesker. I den forstand, at foruden kærlig og bud hjerte er den mave, lever, nyrer, og endda (gisp) tarmene, herunder fedt. Og i maven til tider pludselig kan zaburchat. Og toilettet går han i bedste fald på en regelmæssig basis. Hver ægtefælle (eller partner) har ret, i virkeligheden, han simpelthen ikke kan være anderledes, og ikke skamme sig over dette behov.

4. egen mening

Dette punkt har noget til fælles med de tidligere beskrevne modsætninger, men alligevel er det et særskilt emne. Det faktum, at mange mennesker har en frygt for konflikt på grund af forskellige holdninger til forskellige emner, og på grund af det personen ofte bliver uinteressant følgesvend, skjule deres egen mening om kontroversielle emner. Og fordi det er så forarmer relationer! Du kan helt mister deres individualitet. Interessant at leve med den person, ikke den stadigt Samstemmende udtalelse dummy ville ellers alle er blevet bragt sig selv nogle dummy dukker, og ville sove med dem.

5. En dårlig dag

Du kan foregive, at alt er i orden på arbejdspladsen, møde venner på gaden, men ikke derhjemme. Hvis noget ikke er indstillet, og personen er ked, så hvem der ellers kunne udøse sit hjerte, hvis ikke det faktum, hvem man skal kontakte skæbne? Der er problemer overhovedet, bør de ikke være genert, og altid ser stærk og vellykket ikke behov.

6. afslag

Det sker, at stemningen af skrald, og ikke ønsker at have det sjovt, og tale også. Deres manglende vilje til at engagere sig i søde bagateller, og nogle gange strøelse fornøjelser skal identificeres, og i verbal form, men det kan give indtryk af nogle ikke-eksisterende forbrydelse, hvis årsag var en favorit person. Nemmere at forklare, hvad der foregik, og tage tid ud. Ingen skam i dette, med hele sker.

7. Manglende evne til at danse

Folk ofte fornægte sig selv denne fornøjelse, tænker, at hvis deres færdigheder er svagere end for Maya Plisetskaya og Mahmoud Esambaev, derefter gå til dansegulvet usømmelig. Det er ikke som om, der er ingen, og inspirerende musik, hvorfor ikke prøve? Og så viser det sig, at det viser sig ikke værre end de andre. Måske bedre. I en knivspids, kan du øve alene foran spejlet. Alt!

8. Self partner

Hvis en person er valgt, er det absolut afvises at tøve. Lad ham ikke afvige veltalenhed af Cicero, tallet Schwarzenegger bærer bånd fra "Armani" og kostumer fra "Hugo Boss", og han kører en konventionel Zhiguli, ikke prestigefyldte "Mercedes", han stadig er den bedste. Det samme gælder for kvinder, der ikke behøver at minde alle Merilin Monro og Sheron Stoun. Og hvis nogen ikke kan lide din partner, så er det hans problem. Den anden vil ikke. Mindst, det er at blive troet.

9. græde

I trist eller, tværtimod, det mest glædelige øjeblik er manifestationen af følelser er helt acceptabelt, uanset køn. Med elsket og kærlig person, og du kan græde, især for virksomheden. Og hvis nogen synes latterligt, lad dem grine, ulykkelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.