RelationerÆgteskab

Jeg ændre min mand: hvad man skal gøre?

Desværre, at alt for mange kvinder før eller senere, sige til dig selv, at frygtelige sætning: "Jeg ændre min mand." Denne nyhed er i stand til at ryste og bringe til fortvivlelse, selv de mest magtfulde, stabil og uafhængig af messen køn, for ikke at nævne den gennemsnitlige kvinde. Hvad vi kan gøre i en sådan situation, hvordan man kan redde ansigt og træffe den rigtige beslutning? Det er de spørgsmål, vi vil besvare i dag.

Så jeg ændre min mand, hvad man skal gøre?

Først og fremmest er det nødvendigt at udskyde kulisserne med pausen på porcelæn og forsøge at tage en sober kig på situationen. Selvfølgelig siger dette er meget lettere sagt end gjort, men du skal forsøge, især hvis du er gift du har børn, psyken, der ikke skade det stormfulde forklaring af forholdet. Også tænke på, hvad der ville ske, hvis du og din mand vil blive skilt. Vil det hjælpe børnene jævnligt, og hvor du vil leve efter separation. Men hvad nu hvis du gør en husmor, og uden hjælp fra hendes mand kan simpelthen ikke indeholde sig selv og sit barn? Så prøv så vidt muligt den maksimale ro og business-lignende at diskutere udsigten til en ægtefælle.

Jeg ændre min mand hvad de skal gøre: bor under samme tag

Når vi diskuterer situationen med sin mand, har du besluttet på afsked, men hidtil hverken han eller du har ingen steder at flytte ud af det fælles hjem, vil du have lidt tid til at leve sammen som naboer. Selv hvis boligen er noteret på forræder, i hvert fald ikke tillade ham at bringe i en ny lidenskab, da det er mere besmitte dig og kan skade dine børn. Men for at forsinke "overgangsordning" periode er heller ikke det værd, fordi jo længere du bor under samme tag, jo mere denne situation chikanere dig i følelsesmæssigt.

Jeg ændre min mand, hvad man skal gøre: tilgive

Hvis der trods den erfarne ydmygelse og fornærmelse fra det faktum, at hendes mands utroskab, ser du tydeligt, at du elsker ham og ønsker at starte forfra, skal du bare give det til ham at forstå. Det mest ideelle løsning ville være at bekende sin kærlighed til ham og lod ham gå. Tro mig, selv om han så vil "male byen rød", han hele tiden tænke på dig og børnene. I intet tilfælde ikke forsøge at holde ham i nærheden af hendes tvang, fordi, som ordsproget, ikke kan tvinges.

Jeg ændre min mand hvad de skal gøre: om at tolerere?

Normalt er svaret på dette spørgsmål er et individuelt for hver enkelt situation. Hvis spørgsmålet "Kan jeg ændre min mand" du fast svare bekræftende, så på trods af udbrud af følelser i mit hoved begynder at rulle de omstændigheder, hvor du kan være alene, uden subsistensmidler, etc. Derfor er de fleste kvinder foretrækker ikke at vise, at de ved noget og lide i stilhed, i håb om at de troende snart vil gå op og vende tilbage til familiens skød. Måske hvad der virkelig ægtefælle indser sin fejltagelse og vil være en eksemplarisk familie mand. Men det er også meget sandsynligt, andet udfald: mand føler deres straffrihed og havde en bold, og sørg for, at hans patient og underdanig kone til enhver tid vil være klar til at tage ham tilbage. Utvivlsomt, i en sådan situation, taberen viser sig at være en kvinde, på grund af hendes selvværd og selvværd falde, og for at genoprette dem kan være meget svært, især i nærheden Neuvazliayev og tørrede sine fødder på en partner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.